Skip naar inhoud

Hoe EasyComp Zeeland u kan helpen met al uw IT- en ICT-behoeften.

Wilt u deze bijdrage aanbevelen? Dat kan via:

EasyComp Zeeland is uw Zeeuwse IT- en ICT-specialist die u een breed scala aan diensten en oplossingen biedt voor zowel particulieren als bedrijven. Of u nu hulp nodig heeft met uw computer, telefoon, netwerk, muzieksysteem of kassasysteem, EasyComp Zeeland staat voor u klaar met deskundig advies en snelle service.

Bent u op zoek naar een betrouwbare en professionele partner voor al uw IT- en ICT-vraagstukken? Dan bent u bij EasyComp Zeeland aan het juiste adres. EasyComp Zeeland is al vele jaren actief in de Zeeuwse markt en heeft veel ervaring met het ontwikkelen en realiseren van IT- en ICT-oplossingen op maat.

EasyComp Zeeland doet eigenlijk alles wat met IT- en ICT te maken heeft. Op de solutions-pagina vindt u daarom een overzicht van ons volledige aanbod. Of het nu gaat om computerreparatie, virusverwijdering, dataherstel, webdesign, hosting, domeinregistratie, e-mailbeheer, cloudopslag, back-upservice of software-installatie, wij kunnen u helpen met al uw wensen.

EasyComp Zeeland is er ook voor de zakelijke markt. Wij ontwikkelen en realiseren zakelijke oplossingen zoals; telefonieoplossingen (VOIP & PBX), muzieksystemen geschikt voor horeca en winkels, kassasystemen (POS), netwerken, hotspots en andere maatwerkoplossingen. Wij kunnen ook zorg dragen over uw IT door middel van outsourcing, zodat u zich met de kerntaken van uw onderneming bezig kunt houden.

Heeft u een probleem met software op uw computer? Dan is het ook mogelijk om dit op afstand te verhelpen. Wij kunnen via een beveiligde verbinding meekijken op uw scherm en het probleem proberen op te lossen. Zo bespaart u tijd en geld.

EasyComp Zeeland staat bekend om zijn klantvriendelijkheid, kwaliteit en snelheid. Wij werken met vaste tarieven zonder verborgen kosten. U kunt bij ons terecht zonder afspraak of wij komen bij u langs op locatie. We zijn bereikbaar via telefoonnummer +31 (0)85 – 785 10 11, e-mail of via ons contactformulier op onze website.

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact op met EasyComp Zeeland voor al uw IT- en ICT-behoeften!

Lees ook:

Vandaag is het wereld Back-up Dag: Waarom het belangrijk is en hoe EasyComp Zeeland kan helpen bij het maken van goede back-ups

Wereld Back-up Dag, jaarlijks gevierd op 31 maart, herinnert ons eraan hoe belangrijk het is om onze gegevens veilig te stellen. EasyComp Zeeland biedt oplossingen voor back-up en dataherstel, waardoor u met een gerust hart uw bedrijfsgegevens en persoonlijke bestanden kunt bewaren.

EasyComp Zeeland: Uw betrouwbare partner voor smartphone reparatie

Bij EasyComp Zeeland bieden we snelle en betrouwbare smartphone reparatie diensten voor alle grote merken. Met onze deskundige technici en uitstekende klantenservice, kunt u er zeker van zijn dat uw telefoon in goede handen is.

Verpesten smartphones de band met je kind?

Het still face-experiment van Edward Tronick uit de jaren zeventig, waarbij een moeder minutenlang emotieloos naar haar huilende baby moest kijken, is inmiddels bekend bij veel mensen. Het onderzoek toonde aan dat niet alleen aanwezigheid en voeding belangrijk zijn voor een hechte band tussen ouder en kind, maar ook het reageren op de signalen van het kind. In een recent onderzoek bestudeerde babyexpert Marion van den Heuvel hoe smartphones de band tussen ouder en kind beïnvloeden. In dit blogartikel lees je meer over haar onderzoek.

Alles wat je moet weten over het nieuwe GPT-4, Hoe Google AI en Microsoft 365 AI de toekomst van kunstmatige intelligentie vormgeven

In de wereld van Artificial Intelligence en Machine Learning was afgelopen week een historische week. Dit komt door de aankondiging van de officiële lancering van GPT-4 door Open AI. Hoewel we al toegang hadden tot deze AI via Bing, is de officiële lancering van GPT-4 iets om te vieren. In dit blog bericht gaan we dieper in op de mogelijkheden van GPT-4 en wat deze nieuwe AI zo bijzonder maakt.

Ontdek de digitale wereld met EasyComp Zeeland: Leer alles over computers, smartphones en meer!

EasyComp Zeeland biedt computer- en technologielessen aan om uw kennis van computers, smartphones, tablets en andere apparaten te vergroten. Onze lessen omvatten onderwerpen zoals basiskennis van computerhardware en software, veilig online browsen, Microsoft Office-toepassingen, sociale media, programmeren, webontwikkeling en het gebruik van macOS en Windows.

Silicon Valley Bank failliet: wat betekent dit voor de techwereld en de financiële sector?

Een Amerikaanse bank die gespecialiseerd was in het financieren van start-ups en technologiebedrijven is failliet gegaan door een bankrun. Dit heeft veel onrust veroorzaakt op de financiële markten en gevolgen voor de techwereld. De autoriteiten hebben maatregelen genomen om de schade te beperken.

Wilt u deze bijdrage aanbevelen? Dat kan via:

Klaar voor de beste oplossing voor uw IT & ICT-situatie?

Ik heb mijn wachtwoord gewijzigd in “onjuist.” Dus wanneer ik vergeet wat het is, zal de computer zeggen: “Uw wachtwoord is onjuist.”