Hulp op afstand

We verbeteren de operationele efficiëntie en leveren uitzonderlijke service aan eindgebruikers via onze IT-ondersteuningsservice op afstand. Deze service is perfect voor bedrijven en particulieren die een snelle en efficiënte reactie nodig hebben wanneer zich technische problemen voordoen. Het enige dat u nodig heeft, is een werkende internetverbinding.

Service Inbegrepen

Ondersteuning op afstand

IT-ondersteuning op afstand dat voor u werkt

Directe toegang tot ons deskundige support team

U kunt rechtstreeks vanaf uw desktop, mobiel en online contact opnemen met ons support team via telefoon, e-mail, chatapplicatie. Onze telefoons worden allemaal bemand door gekwalificeerde technici om ervoor te zorgen dat u zo snel mogelijk weer op de rit bent.

Snel en efficiënt IT-problemen oplossen op afstand

Bespaar tijd en moeite met onze deskundige IT-ondersteuning op afstand

Bij EasyComp Zeeland bieden we een ondersteuningsservice op afstand. Deze service stelt onze ingenieurs en ondersteuningsmedewerkers in staat om op afstand verbinding te maken met uw computer, zodat ze snel een goed begrip krijgen en in de meeste gevallen de problemen oplossen waarmee u wordt geconfronteerd zonder dat we naar uw huis of kantoor hoeven te komen.

Bescherm uw apparaat met onze militaire-grade TLS-technologie en RSA-versleuteling

Superieure beveiliging voor uw gemoedsrust

Veiligheid is onze prioriteit. We gebruiken TLS-technologie van militaire kwaliteit om ervoor te zorgen dat uw apparaat wordt beschermd tegen onbevoegde toegang. RSA 2048 asymmetrische versleuteling verifieert elke verbinding. Voor maximale betrouwbaarheid draaien de op speciaal gebouwde Erlang-telecommunicatietechnologie.

We ondersteunen elk platform

Kruiscompatibiliteit

De software voor ondersteuning op afstand werkt ook op verschillende besturingssystemen: Windows, macOS, Android, iOS, Linux, FreeBSD, Raspberry Pi en Chrome OS.

U staat er nooit alleen voor

Hulp Op Afstand Nodig?

Vaak kunnen we problemen op afstand verhelpen, een van onze specialisten neemt dan tijdelijk de besturing van uw computer over. Hierdoor lijkt het alsof wijzelf achter uw computer zitten, dit bespaart enorm veel tijd. Hulp op afstand is veilig, snel en efficiënt.

Hoe werkt hulp op afstand?

  1. Bel ons op +31 (0)85 – 785 1011.
  2. Download de hulp op afstand tool, met dit programma nemen we uw computer tijdelijk over.
  3. Geef uw werkplek code aan ons door.
  4. U geeft toestemming, zodat we uw computer kunnen besturen.
  5. Daarna kunt u het programma verwijderen door deze naar de prullenbak te verplaatsen, we installeren niets, maar u kunt er voor kiezen om het programma wel te installeren voor een andere keer. 
 

DOWNLOAD DE HULP OP AFSTAND TOOL

We staan voor u klaar!

Hulp op afstand is in 80 procent van alle hulpvragen de efficiëntste oplossing!​

Naar de inhoud springen