Skip to content

ICT en IT Outsourcing

EasyComp Zeeland draagt zorg over uw IT, zodat u zich met de kerntaken van uw onderneming bezig kan houden!

Service inbegrepen

Service inbegrepen in ICT en IT Outsourcing

Gegevensbeheer

Gegevensbeheer is de praktijk van het veilig, efficiënt en kosteneffectief verzamelen, bewaren en gebruiken van gegevens.

Het doel van gegevensbeheer is om mensen, organisaties en verbonden dingen te helpen het gebruik van gegevens binnen de grenzen van beleid en regelgeving te optimaliseren, zodat ze beslissingen kunnen nemen en acties kunnen ondernemen die het voordeel voor de organisatie maximaliseren. Een robuuste datamanagementstrategie wordt steeds belangrijker dan ooit, omdat organisaties steeds meer afhankelijk zijn van immateriële activa om waarde te creëren. Een formele strategie voor gegevensbeheer richt zich op de activiteit van gebruikers en beheerders, de mogelijkheden van gegevensbeheertechnologieën, de eisen van wettelijke vereisten en de behoeften van de organisatie om waarde uit haar gegevens te halen.

 

Enterprise data catalog

Een enterprise data catalog (EDC) is één bron voor alle informatie die nodig is om effectief met data te werken.

In tegenstelling tot ingesloten gegevenscatalogi die slechts een beperkt bereik van gegevens zien en doorgaans één gebruikscase voor catalogiseren ondersteunen – governance, gegevensvoorbereiding, selfserviceanalyse, enz.- weet de EDC van al uw gegevens, van originele bronnen tot analyseklare gegevens en ondersteunt alle use cases gedurende de hele gegevenslevenscyclus. Bovendien maakt de bedrijfscatalogus gebruik van kunstmatige intelligentie en machine learning om gegevenskennis voortdurend uit te breiden en kennis te verzamelen over veranderingen in de steeds evoluerende gegevensbron.

Big data management

Big data management is het organiseren, beheren en beheren van grote hoeveelheden zowel gestructureerde als ongestructureerde data.

Het doel van big data management is het waarborgen van een hoog niveau van datakwaliteit en toegankelijkheid voor business intelligence en big data analytics applicaties. Bedrijven, overheidsinstanties en andere organisaties gebruiken big data-beheerstrategieën om hen te helpen het hoofd te bieden aan snelgroeiende pools van gegevens, meestal met veel terabytes of zelfs petabytes aan informatie die is opgeslagen in verschillende bestandsindelingen. Effectief big data-beheer helpt bedrijven waardevolle informatie te vinden in grote sets ongestructureerde gegevens en semi-gestructureerde gegevens uit verschillende bronnen, waaronder oproepdetailrecords, systeemlogboeken en sociale mediasites.

Sinds het begin van SCompService Zeeland, nu zo’n 15 jaar geleden. Houden wij ons bezig met zowel de alledaagse digitalisering voor zowel thuis, onderweg en op kantoor.

We nemen alle zorgen van u over

Het uitbesteden van IT kan op verschillende manieren. U kunt uw huidige IT-omgeving ‘as is’ aan ons uitbesteden. Maar in dat geval maak je geen gebruik van de mogelijkheden om op basis van onze best practices je omgeving te optimaliseren. Nog een stap verder gaat u als u niet alleen de IT-ondersteuning van uw huidige processen optimaliseert, maar wanneer u samen met EasyComp Zeeland kijkt naar mogelijkheden om IT nog beter in te zetten om uw bedrijfsdoelstellingen te halen. In dat geval denken wij ook mee over innovatie. We ontwikkelen samen met u een roadmap voor de digitale transformatie van uw organisatie.

Voor welke variant u ook kiest, uw organisatie staat altijd centraal. Heeft u een eigen datacenter dat nog niet is afgeschreven, dan bieden we onze dienstverlening bij u op locatie aan als managed service. En wilt u graag uw diensten onderbrengen in de cloud, dan heeft u de keus of u dat in de Nederlandse datacenters van EasyComp Zeeland doet, of dat u kiest voor de public cloud.

En natuurlijk is een combinatie ook mogelijk. Wij kunnen voor alle scenario’s een prijsopgave maken, met heldere uitleg van de consequenties van bepaalde keuzes. Zo kunt u een goede afweging maken tussen kosten en flexibiliteit.

Klaar voor de beste oplossing voor uw IT & ICT situatie?

Ik heb mijn wachtwoord gewijzigd in “onjuist”. Dus wanneer ik vergeet wat het is, zal de computer zeggen: “Uw wachtwoord is onjuist”.