Skip naar inhoud

ICT en IT Outsourcing

EasyComp Zeeland draagt zorg over uw IT, zodat u zich met de kerntaken van uw onderneming bezig kan houden! 

Veel bedrijven kiezen er nu voor om hun IT uit te besteden om de vruchten te plukken 

 
Service inbegrepen

Wat we doen?!

Hoewel IT een van de meest afhankelijke afdelingen van elk bedrijf is, komt het werven en beheren van een intern IT-team een hoge investering met zich mee. IT Outsourcing Services hebben een veelheid aan zakelijke voordelen en veel bedrijven besteden hun zakelijke IT-ondersteuning nu uit aan een gespecialiseerde provider om hen in staat te stellen snellere, schaalbare en flexibele IT-ondersteuning te bieden in vergelijking met een intern IT-team.

Profiteer van de kostenbesparingen in vergelijking met een intern team van IT-professionals

Volgens wereldwijd onderzoek van Leonne International bezuinigt een derde van de bedrijven op hun IT-budget om de effecten van COVID-19 te beheersen. Meer dan ooit zijn bedrijven op zoek naar manieren om de kosten te verlagen en tegelijkertijd de efficiëntie te verhogen en manieren te verkennen om hun it-ondersteuningsvereisten voor bedrijven uit te besteden. Om u hierbij te helpen, hebben we een reeks flexibele uitbestede IT-ondersteuningscontracten ontworpen om uw zakelijke behoeften te ondersteunen, zowel op kantoor als voor degenen die op afstand werken, en om onze service-uren aan te passen aan 07:00 tot 21:00 uur om langere werkdagen aan te kunnen.

Wat is outsourced IT Support?

Outsourced IT-support is een volledig uitbestede IT-service die wij bieden aan bedrijven die hun zakelijke IT-behoeften geheel of gedeeltelijk willen uitbesteden. Of dat nu het beheren van alle gebieden van hun bedrijf IT-support is of u bent op zoek naar IT Outsourcing Services voor specifieke projecten samen met uw interne IT-team.
EasyComp Zeeland is een van de toonaangevende IT Outsourcing bedrijven in de branche en werkt voor meer dan 1000 organisaties in de Europese Unie die uitbestede IT-ondersteuning bieden. We hebben een divers klantenbestand, variërend van snelgroeiende start-ups, kmo's tot gevestigde grotere bedrijven, waaronder bekende internationale nationale ketens.

Welke diensten bieden we aan?

IT-ondersteuning
Onbeperkte IT-ondersteuning bieden aan uw bedrijf met de optie van 24/7 dekking voor buiten kantooruren en in het weekend

Netwerkondersteuning
Wij beheren de prestaties van uw netwerk, servers, IT-infrastructuur en Cloud set-up

Specialist IT-consultancy
We hebben een toegewijd IT-consultancy team om te helpen bij gespecialiseerde projecten en Digitale Transformatie

IT Security Consultancy
Specialistische IT Security en GDPR Consultancy

Microsoft Cloud
specialisten in alle Microsoft-toepassingen, waaronder Microsoft 365, SharePoint en Microsoft Dynamics 365

IT-ondersteuning 24/7 365 dagen per jaar

Het verplaatsen van uw IT van een intern team naar een uitbestede provider zorgt ervoor dat uw IT-systemen, software en hardware volledig door ons worden beheerd. Onze 24/7 proactieve monitoring detecteert 24/7 prestatieproblemen binnen uw bedrijfsnetwerk om verstoring en onnodige downtime te voorkomen.

Hoe we te werk gaan?!

Wij geloven dat geen twee bedrijven hetzelfde werken, we zullen met u afspraken maken om inzicht te krijgen in hoe uw bedrijf werkt en een op maat gemaakt outsource IT Supportpakket bouwen dat nu voor u werkt en voor uw toekomstige bedrijfsontwikkelingsplannen.

EasyComp Zeeland uitbestede IT-ondersteuning voor meer dan 1000 organisaties in Europa. We hebben een divers klantenbestand, variërend van snelgroeiende start-ups, kmo's tot gevestigde grotere bedrijven, waaronder bekende nationale ketens.
Onze Service Desk heeft veel brancheaccreditaties, waaronder zeven Microsoft Gold-partnerschapscompetenties. Inbegrepen in al onze uitbestede IT-ondersteuningscontracten is onbeperkte IT-ondersteuning op afstand, zodat alle werknemers binnen uw bedrijf volledige toegang hebben tot onze servicedesk wanneer ze hulp nodig hebben.

Snelle responstijden

Of u nu een ticket in schiet of belt naar de servicedesk uw vragen worden meestal beantwoord in minder dan 10 minuten.

 

Kosteneffectieve ondersteuning

Onbeperkt toegang tot onze Nederlandse, Britse en Duitstalige Servicedesk voor een vast bedrag per maand.

Specialistische expertise

Alle engineers zijn gecertificeerd door onze leveranciers zoals Microsoft, Dell Technologies en vele anderen. Een volledig overzicht vindt u op de pagina over EasyComp Zeeland.

 

Geen verborgen kosten

0 %

71% kiest voor een contract vanaf het eerste contact, voor een vast tarief.

Service Desk Performance

0 Min

Wij helpen u zo snel mogelijk, onze gemiddelde bel responstijd is ongeveer 5 minuten.

klantentevredenheid

0%

U krijgt toegewijde accountmanager die aan u is toegewezen als aanspreekpunt. 

Overweegt u over te stappen van IT uitbestede ondersteuningsprovider?

Of u nu overweegt over te stappen van uw bestaande IT-provider of middelen vrij te maken binnen uw bestaande IT-team, het vinden van de juiste uitbestede Ondersteuningspartner waarop u kunt vertrouwen, is essentieel en er kunnen veel dingen zijn om te overwegen voordat u naar een nieuwe provider verhuist. U denkt misschien dat overstappen van uw huidige uitbestede IT Supportbedrijf een ontmoedigend en complex proces kan zijn, maar dit hoeft niet het geval te zijn. Onze experts zullen het on-boardingproces van nieuwe gebruikers naadloos en effectief maken.

Analyse

Ons team zorgt ervoor dat uw IT-netwerk en IT-infrastructuur voor uw bedrijf worden geoptimaliseerd en 24 uur per dag efficiënt werken. We zullen de prestaties monitoren met behulp van de nieuwste tools en technologie om ons te waarschuwen voor mogelijke fouten om ervoor te zorgen dat uw bedrijf minimaal wordt verstoord.

Service en technisch advies

Onze service- en technische adviseurs hebben een schat aan ervaring in het leveren van servicebeheer en infrastructuurservices, waarbij we onze interne mogelijkheden en partners gebruiken om de prestaties te verbeteren en uw IT-services om te zetten in een bedrijfsgerichte onderneming.

Systeemintegratie

Onze systeemintegratieservices stellen onze klanten in staat om naadloze en veilige ervaringen te bieden voor hun klanten en burgers, van de backoffice tot de frontoffice.

Kostenoptimalisatie

Wij geven alleen een eerlijk advies, dus komen we met beoordelingen die aanzienlijke kostenbesparingen en snelle voordelen opleveren.

Uitrol en ondersteuning

Ons team is ervaren in het plannen van de uitrol van systemen en het vervolgens bieden van de technische ondersteuning om die systemen draaiende te houden

We nemen alle zorgen van u over

Het uitbesteden van IT kan op verschillende manieren. U kunt uw huidige IT-omgeving ‘as is’ aan ons uitbesteden. Maar in dat geval maak je geen gebruik van de mogelijkheden om op basis van onze best practices je omgeving te optimaliseren. Nog een stap verder gaat u als u niet alleen de IT-ondersteuning van uw huidige processen optimaliseert, maar wanneer u samen met EasyComp Zeeland kijkt naar mogelijkheden om IT nog beter in te zetten om uw bedrijfsdoelstellingen te halen. In dat geval denken wij ook mee over innovatie. We ontwikkelen samen met u een roadmap voor de digitale transformatie van uw organisatie.

Voor welke variant u ook kiest, uw organisatie staat altijd centraal. Heeft u een eigen datacenter dat nog niet is afgeschreven, dan bieden we onze dienstverlening bij u op locatie aan als managed service. En wilt u graag uw diensten onderbrengen in de cloud, dan heeft u de keus of u dat in de Nederlandse datacenters van EasyComp Zeeland doet, of dat u kiest voor de public cloud.

En natuurlijk is een combinatie ook mogelijk. Wij kunnen voor alle scenario’s een prijsopgave maken, met heldere uitleg van de consequenties van bepaalde keuzes. Zo kunt u een goede afweging maken tussen kosten en flexibiliteit.

Meer informatie of een offerte?

Vertel ons over uw project en wij komen bij u terug met een realistische kostenraming voor uw project.

Ons achtergrondverhaal

Sinds het begin van SCompService Zeeland, nu zo’n 15 jaar geleden. Houden wij ons bezig met zowel de alledaagse digitalisering voor zowel thuis, onderweg en op kantoor.

Natuurlijk heeft de technologie sindsdien een lange weg afgelegd en de verscheidenheid aan informatieobjecten die we beheren is veel veranderd, maar één principe is constant gebleven: we hebben ons altijd gericht op het snijvlak van mensen, processen en informatie. Als pionier in Intelligent Information Management helpen we organisaties om hun informatie aan het werk te zetten.

Klaar voor de beste oplossing voor uw IT & ICT-situatie?

Ik heb mijn wachtwoord gewijzigd in “onjuist”. Dus wanneer ik vergeet wat het is, zal de computer zeggen: “Uw wachtwoord is onjuist”.