Netwerkoplossingen

EasyComp Zeeland biedt op maat gemaakte netwerkoplossingen voor uw situatie. Onze deskundige medewerkers staan voor u klaar om u te adviseren en zorgen voor een snelle en efficiënte installatie. U kunt rekenen op een betrouwbare service en voortdurende ondersteuning om ervoor te zorgen dat uw netwerk altijd optimaal functioneert. 

Service Inbegrepen

Netwerkoplossingen

Uw bedrijf is uniek, uw netwerkoplossing ook

Op maat gemaakte netwerkoplossingen

Bij EasyComp Zeeland bieden wij op maat gemaakte netwerkoplossingen voor uw unieke situatie. Wij begrijpen dat elk bedrijf anders is en daarom passen wij onze oplossingen aan uw specifieke behoeften aan. Onze deskundige medewerkers staan voor u klaar om u te adviseren en te begeleiden bij het kiezen van de beste oplossing voor bij u thuis of uw bedrijf. Kies voor EasyComp Zeeland voor een unieke en op maat gemaakte netwerkoplossing.

Optimale internetervaring in en om het huis

Thuisnetwerk optimalisatie

We kunnen u een uitstekende internetervaring voor thuis bieden door gebruik te maken van een multi room wifi of een hybride mesh. Multi room wifi maakt het mogelijk om een stabiel en snel wifi-netwerk in elke kamer van uw huis te hebben, zodat u overal in huis toegang heeft tot het internet. Hierdoor hoeft u zich niet langer bezig te houden met slechte verbindingen en dode hoeken in uw huis.

Zorgeloze connectivity op kantoor

Kantoornetwerk optimalisatie

We kunnen voor een betere internetervaring op kantoor zorgen door het voorzien van internetaansluitpunten en wifi-accesspoints. Door de nieuwe manier van werken, waarbij mensen altijd en overal kunnen werken, is een betrouwbare en snelle internetverbinding van groot belang. We bepalen samen met u welke verbinding het beste aansluit bij uw situatie en wensen. Bovendien biedt EasyComp Zeeland ook de mogelijkheid voor redundantie, zodat er altijd een back-up verbinding beschikbaar is bij een uitval.

Netwerkoplossingen van a tot z geregeld

Netwerkoplossingen voor de Horeca

Als specialist in netwerkoplossingen, zorgen wij er bij EasyComp Zeeland voor dat horecabedrijven alles hebben om hun gasten een optimale beleving te bieden. Dit doen we door betaalde hotspots voor hotels en campings, snelle en betrouwbare wifi-oplossingen, telecomdiensten zoals wake-upcalls net als roomservice en muziek- en videosystemen te integreren in het netwerk. Wij werken samen met onze klanten om hun specifieke behoeften en wensen in kaart te brengen en een op maat gemaakte oplossing aan te bieden. Hierbij houden we rekening met de laatste technologische ontwikkelingen en het toekomstige gebruik. Ons doel is om een ​​uitstekende en zorgeloze gastbeleving te garanderen.

Overal ongelimiteerde connectiviteit

Mobiele & Multi-locatie verbindingen

Wij van EasyComp Zeeland bieden mobiele en multi-locatie bedrijven een betrouwbare en efficiënte internetverbinding. We begrijpen dat ononderbroken internettoegang belangrijk is voor het succes van uw bedrijf, dus we zorgen ervoor dat u altijd verbonden bent. Of u nu op locatie bent of onderweg, onze oplossingen garanderen een snelle en stabiele verbinding. Onze technische specialisten werken nauw samen met u om een op maat gemaakte oplossing te bieden die aansluit bij uw specifieke behoeften en vereisten. Wij streven ernaar uw bedrijfsvoering soepel te laten verlopen door onze expertise en toewijding aan uw internetbehoefte.

We staan voor u klaar!

Kies voor EasyComp Zeeland voor al uw netwerkbehoeften

Naar de inhoud springen