Skip naar inhoud

Hulp op afstand

We lossen softwarematige problemen snel voor u op, alle stappen worden in begrijpbare taal aan u uitgelegd.

Service inbegrepen

Wat we doen?!

We verbeteren de operationele efficiëntie en leveren uitzonderlijke service aan eindgebruikers via onze IT-ondersteuningsservice op afstand. Deze service is perfect voor bedrijven en particulieren die een snelle en efficiënte reactie nodig hebben wanneer zich technische problemen voordoen. Het enige dat u nodig heeft, is een werkende internetverbinding.

IT-ondersteuning op afstand die voor u werkt

U kunt rechtstreeks vanaf uw desktop, mobiel en online contact opnemen met ons support team via telefoon, e-mail, chatapplicatie. Onze telefoons worden allemaal bemand door gekwalificeerde technici om ervoor te zorgen dat u zo snel mogelijk weer op de rit bent.

Snel en efficient

Bij EasyComp Zeeland bieden we een ondersteuningsservice op afstand. Deze service stelt onze ingenieurs en ondersteuningsmedewerkers in staat om op afstand verbinding te maken met uw computer, zodat ze snel een goed begrip krijgen en in de meeste gevallen de problemen oplossen waarmee u wordt geconfronteerd zonder dat we naar uw huis of kantoor hoeven te komen.

Superieure beveiliging

Veiligheid is onze prioriteit. We gebruiken TLS-technologie van militaire kwaliteit om ervoor te zorgen dat uw apparaat wordt beschermd tegen onbevoegde toegang. RSA 2048 asymmetrische versleuteling verifieert elke verbinding. Voor maximale betrouwbaarheid draaien de op speciaal gebouwde Erlang-telecommunicatietechnologie.

Kruiscompatibiliteit

De software voor ondersteuning op afstand werkt ook op verschillende besturingssystemen: Windows, macOS, Android, iOS, Linux, FreeBSD, Raspberry Pi en Chrome OS.

Hoe we te werk gaan?!

Hulp op afstand is in 80 procent van alle hulpvragen de meest efficiënte oplossing!​

We nemen de tijd om uw wens en zijn unieke vereisten te leren kennen, zodat we u een persoonlijke service en ondersteuning op maat kunnen bieden.

Is hulp op afstand verkrijgen een lastig proces?

Bij EasyComp Zeeland verloopt dit proces heel eenvoudig, u belt ons op en download de remote support tool, u krijgt hierna een ID nummer als u deze aan ons doorgeeft kunnen we met u meekijken.

Geen installatie benodigd!

Als alles gereed is en u sluit de tool hebben wij geen toegang meer. Hierna kunt u desgewenst de tool eenvoudig verwijderen door hem naar de prullenbak te verplaatsen. Er wordt dus niets geïnstalleerd op uw computer!

Ondersteuning voor externe kantoren

Meerdere kantoren beheren, maar op één locatie? We bieden deskundige ondersteuning op afstand en technische middelen in het hele land, waardoor de hoogste kwaliteit van service wordt gegarandeerd waar en wanneer u deze nodig hebt.

Hulp Op Afstand Nodig?

Vaak kunnen we problemen op afstand verhelpen, een van onze specialisten neemt dan tijdelijk de besturing van uw computer over. Hierdoor lijkt het alsof wijzelf achter uw computer zitten dit bespaart enorm veel tijd. Hulp op afstand is veilig, snel en efficiënt.

Hoe werkt hulp op afstand?

    1. Bel ons op +31 (0)85 – 785 1011.
    2. Download de hulp op afstand tool, met dit programma nemen we uw computer tijdelijk over.
    3. Geef uw werkplek code aan ons door.
    4. U geeft toestemming, zodat we uw computer kunnen besturen.
    5. Nadien kunt u het programma verwijderen door deze naar de prullenbak te verplaatsen wij installeren niets, maar u kunt er voor kiezen om het programma wel te installeren voor een andere keer. 

Windows

Download de hulp op afstand tool voor Windows.

MacOS

Download de hulp op afstand tool voor MacOS.​

Ons achtergrondverhaal

Sinds het begin van SCompService Zeeland, nu zo’n 15 jaar geleden. Houden wij ons bezig met zowel de alledaagse digitalisering voor zowel thuis, onderweg en op kantoor.

Natuurlijk heeft de technologie sindsdien een lange weg afgelegd en de verscheidenheid aan informatieobjecten die we beheren is veel veranderd, maar één principe is constant gebleven: we hebben ons altijd gericht op het snijvlak van mensen, processen en informatie. Als pionier in Intelligent Information Management helpen we organisaties om hun informatie aan het werk te zetten.

Klaar voor de beste oplossing voor uw IT & ICT-situatie?

Ik heb mijn wachtwoord gewijzigd in “onjuist”. Dus wanneer ik vergeet wat het is, zal de computer zeggen: “Uw wachtwoord is onjuist”.