Detailhandel Oplossingen

Wij bieden EasyComp Electronic Point of Sale (EePOS) aan als een eenvoudig te installeren en te gebruiken elektronisch kassasysteem. Ons op maat gemaakte kassasysteem is ontworpen voor winkels van alle soorten en maten. Door onze focus op eenvoud, kunnen wij u helpen om de saaie boekhoudkundige taken uit handen te nemen! Hierdoor kunt u zich volledig richten op de verkoop van uw producten.

Service Inbegrepen

Detailhandel oplossingen

Begin met verkopen waar dan ook uw klanten zijn

Verhoog uw verkoop met EasyComp Electronic Point of Sale (EePOS)

EePOS maakt het gemakkelijk om persoonlijk te verkopen, online, via de telefoon of in het veld. Het is eenvoudig te gebruiken en er is geen training vereist. Voeg een gesynchroniseerde online winkel toe, geen codering vereist. Verkoop via Instagram en Facebook met een tik. Bied uw klanten lokale afhaling, levering en verzending. Beheer uw hele bedrijf vanaf één plek.

Stap naar succes

Voeg de benodigde tools snel en gemakkelijk toe met EePOS

Terwijl uw doelen verschuiven, kunt u snel tools toevoegen die uw bedrijf helpen, van het beheren van teamleden of het toevoegen van apparaten en locaties, allemaal met een paar tikken. Accepteer betalingen op afstand met facturen. Neem betalingen aan via de telefoon en verwerk deze rechtstreeks op uw computer. Plan, beheer en betaal teamleden met Team management. Verkoop aan de balie, onderweg of online, zodat je nooit een uitverkoop mist.

Ontdek de kracht van EasyComp's klantbeheersoftware

Verbeter uw bedrijf met klantinzicht

Vergroot de klantloyaliteit met krachtige software voor klantbeheer en begrijp uw klanten beter met elke kaartbetaling. Voorkeuren en aankopen bijhouden met klantprofielen. Verzamel feedback van klanten om de ervaring te verbeteren. Houd een kaart in het bestand voor snellere, eenvoudigere kassa’s. Bied cadeaubonnen persoonlijk en online aan.

Transformeer uw retailervaring met

EePOS Self-Checkout oplossingen

Selfservice afrekenen is nu een consumentenverwachting in de meeste retailomgevingen. EePOS speelt al meer dan 10 jaar een leidende rol in de evolutie en innovatie van Self-Checkout. Na het ontwikkelen van revolutionaire oplossingen leek het alleen geschikt om de EePOS Retail-technologieproductlijn naar een hoger niveau te tillen.

De rol van technologie in het verbeteren van de menselijke interactie

Klantenservice 2.0

Het gaat niet om de technologie, maar om de mensen. Dat is de essentiële waarheid in elke service-industrie. Technologie is een enabler: het stelt medewerkers in staat om met consumenten in contact te komen en de verkoop herhaaldelijk te sluiten, met meer efficiëntie en productiviteit.

We plaatsen uw idee centraal in alles wat we doen. Wij leveren digitale oplossingen die uw activiteiten in de hele supply chain transformeren, zodat elke verkoopontmoeting waarde toevoegt.

We staan voor u klaar!

Verbeter uw retailformule met onze oplossingen op maat

Naar de inhoud springen