Zzp’ers & MKB

Als ZZP’er of MKB’er bent u afhankelijk van een efficiënte en betrouwbare IT-omgeving om uw bedrijf te runnen. EasyComp Zeeland begrijpt deze behoefte en biedt een breed scala aan ICT & IT-diensten om aan uw specifieke eisen te voldoen. Of het nu gaat om systeembeheer, cloudoplossingen, softwareontwikkeling of beveiligingsmaatregelen, onze ervaren professionals staan klaar om uw bedrijf te ondersteunen en te helpen groeien door, op maat gemaakte oplossingen te bieden die aan uw bedrijfsbehoeften voldoen.

Core Level

Zzp & MKB Services

Artificial Intelligence

EasyComp Zeeland is een van de toonaangevende krachtige aanbieders van kunstmatige intelligentiediensten die wereldwijde bedrijven en ondernemingen transformeert en upgradet.

Boekhoudoplossingen voor Bewindvoerders

We bieden slimme geautomatiseerde boekhoudoplossingen voor budgetbeheerders en bewindvoerders, waarbij geautomatiseerde functies zoals schuldeninventarisatie, bankkoppeling en betalingsregelingen hen in staat stellen om de financiële situatie van hun cliënten efficiënt bij te houden en inzage te geven.

Computer Educatie

EasyComp Zeeland biedt professionele computereducatie op maat, gericht op het aanleren van relevante IT-vaardigheden om de digitale competenties van individuen en bedrijven te versterken.

Computerreparatie

Onze deskundige hulp staat altijd voor u klaar, of het nu gaat om kleine of grote reparaties. Vertrouw op EasyComp Zeeland voor al uw reparaties van computers, pc's, Mac's en ChromeOS-apparaten.

Hardwareontwikkeling

Hardwareontwikkeling is een groot expertisegebied bij EasyComp Zeeland, waarbij we innovatieve oplossingen creëren en implementeren voor diverse hardwaregerelateerde vraagstukken.

Laptop & Notebook reparatie

We bieden bij EasyComp Zeeland professionele laptop en notebook reparatie diensten aan om uw apparaten snel en betrouwbaar te herstellen.

Tablet reparatie

EasyComp Zeeland biedt hoogwaardige tablet reparaties met gebruik van originele of hoogwaardige onderdelen, zodat uw tablet na reparatie weer zo goed als nieuw is!

Automatisering

We bieden bij EasyComp Zeeland, efficiënte automatiseringsoplossingen om bedrijfsprocessen te stroomlijnen en productiviteit te verbeteren.

Boekhoudoplossingen voor zakelijke klanten

Bij EasyComp Zeeland vereenvoudigen we de boekhouding voor bedrijven met slimme automatisering, waarbij de boekhouding en btw-berekening automatisch worden bijgewerkt bij het invoeren van een klantbestelling op opdracht.

Cyber Security

We bieden complete cyberbeveiligingsoplossingen bij EasyComp Zeeland, zodat u altijd veilig online kunt zijn.

Hulp op afstand

Bij EasyComp Zeeland bieden we hulp op afstand aan, waarbij we op afstand technische ondersteuning verlenen aan klanten om problemen op te lossen en vragen te beantwoorden.

Netwerkoplossingen

Bij EasyComp Zeeland bieden we complete netwerkoplossingen, van thuisnetwerken tot complexe bedrijfs- en industriële infrastructuren.

Telecommunicatie

EasyComp Zeeland biedt uitgebreide telecommunicatieoplossingen, waaronder telefooncentrales met diverse functies en communicatieoplossingen.

Backup & Recovery

Het verliezen van uw meest belangrijke documenten, data of de foto's van uw dierbaren is nooit leuk. Wij hebben de kennis en tools om uw verloren data te herstellen en leren u graag hoe u een goede backup maakt.

Cloud Computing

EasyComp Zeeland biedt uitgebreide cloud computing oplossingen om bedrijven te helpen met efficiënt en veilig gebruik maken van de cloud voor opslag, samenwerking en data-analyse.

Detailhandel Oplossingen

We bieden bij EasyComp Zeeland, complete detailhandel oplossingen die winkels helpen bij het optimaliseren van hun verkoopprocessen en klantbeheer.

ICT- & IT-Outsourcing

We bieden bij EasyComp Zeeland complete ICT- en IT-outsourcing oplossingen om klanten te ontzorgen, zodat ze zich kunnen concentreren op hun kerntaken.

Smartphone reparatie

EasyComp Zeeland is een van de toonaangevende aanbieders van professionele smartphone reparatie met hoogwaardige kwalitatieve of originele onderdelen en zonder verlies van gegevens.

Web-development

Bij EasyComp Zeeland bieden we toonaangevende diensten voor webontwikkeling, waarbij we ervoor zorgen dat de website optimaal presteert, goed gevonden wordt en een aantrekkelijke blikvanger is.

Onze ZZP & MKB

Tarieven

Basis

€ 50,- /Uur

Bij EasyComp Zeeland begrijpen we dat Zzp’ers en MKB-klanten op zoek zijn naar betaalbare en betrouwbare ICT- en IT-oplossingen. Daarom bieden we een speciaal basistarief aan van slechts € 50 per uur (exclusief btw) voor al onze nieuwe ZZP en MKB-klanten.

Plus

€ 40,- /Uur

Bij EasyComp Zeeland waarderen we onze trouwe ZZP- en MKB-klanten. Daarom bieden we een speciaal Plus-tarief aan van slechts € 40 per uur (exclusief btw) voor al onze ZZP- en MKB-klanten die al langer dan 2 jaar bij ons zijn.

Onderhoudscontract

€ 80,- /Maand

Bent u een Zzp'er of Mkb'er en heeft u on-demand hulp nodig? Met ons serviceabonnement krijgt u onbeperkt hulp bij al uw IT-vragen en problemen!
Probeer Het Nu

We helpen uw bedrijf te winnen!

Bij EasyComp Zeeland helpen we uw bedrijf te winnen met onze expertise in de ICT & IT-industrie en 17+ jaar ervaring. We hebben 288+ projecten ontwikkeld en 1,963+ hulpvragen beantwoord in 2023, met een klantenbestand van 10,958+ tevreden klanten wereldwijd sinds 2005. We staan klaar om op maat gemaakte oplossingen te bieden en uw bedrijf te ondersteunen bij het behalen van uw doelen.

0 +

Projecten en ontwikkeld in 2023

0 +

Hulpvragen beantwoord in 2023

0 +

Tevreden klanten die we wereldwijd hebben bediend vanaf 2005

0 +

Jaar ervaring in de ICT & IT-industrie

Core Level

Services

Veelzijdige kennis

We zijn EasyComp Zeeland, een ICT & IT-specialist met veelzijdige kennis op het gebied van alle soorten toepassingen van technologie in zowel de privésfeer als op het werk.

Constante Innovatie

Bij EasyComp Zeeland lopen we ver voorop door onze constante innovatie en het gebruik van de nieuwste technieken. Hierdoor zijn we in staat om verder te gaan waar andere dienstverleners afhaken.

Pick-up en Return Service

Bij EasyComp Zeeland streven we ernaar om uw reparatie-ervaring zo naadloos en stressvrij mogelijk te maken. Kies voor onze Pick-up en Return Service en geniet van het gemak van zorgeloze reparaties.

Privacy garantie

Bij EasyComp Zeeland staat de privacy van klanten buitengewoon hoog in het vaandel. We werken alleen met partners die voldoen aan hun hoge standaarden ten aanzien van privacy, veiligheid en betrouwbaarheid.

Right To Repair

Wij van EasyComp Zeeland zijn een voorstander van het “Right to Repair” principe. Dit houdt in dat we van mening zijn dat producten langer mee moeten gaan en daarom bij een defect gerepareerd moeten kunnen worden. Dit vereist dat producten worden ontworpen voor reparatie en ondersteuning voor alle soorten reparateurs.

Klantgericht

Bij EasyComp Zeeland leggen we alles graag in begrijpelijke taal aan u uit en bieden we een eerlijk advies. U zult bij ons geen onnodige verkooppraatjes horen, zeker niet als uw apparaten met enkele simpele upgrades nog jaren mee kunnen.

24 uur* ondersteuning

Bij EasyComp Zeeland begrijpen we dat er op onverwachte momenten dingen mis kunnen gaan. Daarom zijn we van maandag tot zaterdag bereikbaar van 09:00 tot 21:00 uur. *Als u een onderhoudscontract bij ons heeft, kunt u ons blijven bereiken via WhatsApp!

Laatste tips, weetjes en ander nieuws!

Blog

Communicatie

Ontdek Supersnel glasvezelInternet voor Minder Geld met de Nieuwe Prijsverlagingen van EasyVoice Telecom!

Stel je voor: je opent je laptop, klaar om aan het werk te gaan, en binnen enkele seconden ben je verbonden met het internet. Geen eindeloze wachttijden meer voor pagina’s om te laden, geen buffering tijdens het streamen van je favoriete shows, alleen naadloze connectiviteit en ongekende snelheden. Dit is de wereld van glasvezelinternet, en met de recente prijsverlagingen van EasyVoice Telecom, is deze wereld nu nog toegankelijker dan ooit tevoren!

Lees verder
Algemeen Nieuws

Apple-gebruikers worden het doelwit van een geavanceerde phishingaanval om hun ID-wachtwoord opnieuw in te stellen

Apple-gebruikers zijn het doelwit van een geraffineerde phishingaanval waarbij aanvallers proberen hun Apple ID-wachtwoord opnieuw in te stellen. Deze aanval maakt gebruik van een bug in de Apple ID-wachtwoordresetfunctie, waardoor gebruikers overladen worden met nepverzoeken om hun wachtwoord te wijzigen. Slachtoffers worden vervolgens benaderd door oplichters die zich voordoen als Apple Support-medewerkers en proberen hen te overtuigen om de wachtwoordresetcode te delen. Dit kan leiden tot volledige toegang tot de Apple ID en persoonlijke gegevens van de gebruiker.

Lees verder
Informatie Technologie

Het Tijdperk van Onbegrensde Connectiviteit: Satelliet internet van EasyVoice Telecom

In een wereld waarin connectiviteit de sleutel is tot succes, speelt internet een centrale rol in ons dagelijks leven. Of het nu gaat om zakelijke communicatie, onderwijs op afstand, entertainment of het bijhouden van nieuws en informatie, een betrouwbare internetverbinding is essentieel. Echter, niet alle gebieden hebben toegang tot de traditionele vormen van breedbandinternet, zoals kabel of glasvezel. Dat is waar satelliet internet van EasyVoice Telecom een revolutie teweegbrengt.

Lees verder
ICT Informatie, Tips & Weetjes!

De Technologische Toverbal van 2024: Een Globaal Overzicht in ICT, IT, EasyVoice Telecom, EasyComp Host en de EasyComp Shop!

Gelukkig nieuwjaar van het gehele team bij EasyComp Zeeland, EasyVoice Telecom, EasyComp Host, en de EasyComp Shop! Terwijl we het eerste blogbericht van het jaar vieren, nodigen wij zowel particulieren als zakelijke klanten uit om de opwindende ontwikkelingen van 2024 te verkennen in de wereld van ICT, IT, Telecom, Hosting, en online shopping. Dit jaar belooft een waar technologisch spektakel te worden. Lees verder en ontdek de magie die de wereld transformeert.

Lees verder
Naar de inhoud springen