Zzp’ers & MKB

Als ZZP’er of MKB’er bent u afhankelijk van een efficiënte en betrouwbare IT-omgeving om uw bedrijf te runnen. EasyComp Zeeland begrijpt deze behoefte en biedt een breed scala aan ICT & IT-diensten om aan uw specifieke eisen te voldoen. Of het nu gaat om systeembeheer, cloudoplossingen, softwareontwikkeling of beveiligingsmaatregelen, onze ervaren professionals staan klaar om uw bedrijf te ondersteunen en te helpen groeien door, op maat gemaakte oplossingen te bieden die aan uw bedrijfsbehoeften voldoen.

Core Level

Zzp & MKB Services

Artificial Intelligence

EasyComp Zeeland is een van de toonaangevende krachtige aanbieders van kunstmatige intelligentiediensten die wereldwijde bedrijven en ondernemingen transformeert en upgradet.

Boekhoudoplossingen voor Bewindvoerders

We bieden slimme geautomatiseerde boekhoudoplossingen voor budgetbeheerders en bewindvoerders, waarbij geautomatiseerde functies zoals schuldeninventarisatie, bankkoppeling en betalingsregelingen hen in staat stellen om de financiële situatie van hun cliënten efficiënt bij te houden en inzage te geven.

Computer Educatie

EasyComp Zeeland biedt professionele computereducatie op maat, gericht op het aanleren van relevante IT-vaardigheden om de digitale competenties van individuen en bedrijven te versterken.

Computerreparatie

Onze deskundige hulp staat altijd voor u klaar, of het nu gaat om kleine of grote reparaties. Vertrouw op EasyComp Zeeland voor al uw reparaties van computers, pc's, Mac's en ChromeOS-apparaten.

Hardwareontwikkeling

Hardwareontwikkeling is een groot expertisegebied bij EasyComp Zeeland, waarbij we innovatieve oplossingen creëren en implementeren voor diverse hardwaregerelateerde vraagstukken.

Laptop & Notebook reparatie

We bieden bij EasyComp Zeeland professionele laptop en notebook reparatie diensten aan om uw apparaten snel en betrouwbaar te herstellen.

Tablet reparatie

EasyComp Zeeland biedt hoogwaardige tablet reparaties met gebruik van originele of hoogwaardige onderdelen, zodat uw tablet na reparatie weer zo goed als nieuw is!

Automatisering

We bieden bij EasyComp Zeeland, efficiënte automatiseringsoplossingen om bedrijfsprocessen te stroomlijnen en productiviteit te verbeteren.

Boekhoudoplossingen voor zakelijke klanten

Bij EasyComp Zeeland vereenvoudigen we de boekhouding voor bedrijven met slimme automatisering, waarbij de boekhouding en btw-berekening automatisch worden bijgewerkt bij het invoeren van een klantbestelling op opdracht.

Cyber Security

We bieden complete cyberbeveiligingsoplossingen bij EasyComp Zeeland, zodat u altijd veilig online kunt zijn.

Hulp op afstand

Bij EasyComp Zeeland bieden we hulp op afstand aan, waarbij we op afstand technische ondersteuning verlenen aan klanten om problemen op te lossen en vragen te beantwoorden.

Netwerkoplossingen

Bij EasyComp Zeeland bieden we complete netwerkoplossingen, van thuisnetwerken tot complexe bedrijfs- en industriële infrastructuren.

Telecommunicatie

EasyComp Zeeland biedt uitgebreide telecommunicatieoplossingen, waaronder telefooncentrales met diverse functies en communicatieoplossingen.

Backup & Recovery

Het verliezen van uw meest belangrijke documenten, data of de foto's van uw dierbaren is nooit leuk. Wij hebben de kennis en tools om uw verloren data te herstellen en leren u graag hoe u een goede backup maakt.

Cloud Computing

EasyComp Zeeland biedt uitgebreide cloud computing oplossingen om bedrijven te helpen met efficiënt en veilig gebruik maken van de cloud voor opslag, samenwerking en data-analyse.

Detailhandel Oplossingen

We bieden bij EasyComp Zeeland, complete detailhandel oplossingen die winkels helpen bij het optimaliseren van hun verkoopprocessen en klantbeheer.

ICT- & IT-Outsourcing

We bieden bij EasyComp Zeeland complete ICT- en IT-outsourcing oplossingen om klanten te ontzorgen, zodat ze zich kunnen concentreren op hun kerntaken.

Smartphone reparatie

EasyComp Zeeland is een van de toonaangevende aanbieders van professionele smartphone reparatie met hoogwaardige kwalitatieve of originele onderdelen en zonder verlies van gegevens.

Web-development

Bij EasyComp Zeeland bieden we toonaangevende diensten voor webontwikkeling, waarbij we ervoor zorgen dat de website optimaal presteert, goed gevonden wordt en een aantrekkelijke blikvanger is.

Onze ZZP & MKB

Tarieven

Basis

€ 50,- /Uur

Bij EasyComp Zeeland begrijpen we dat Zzp’ers en MKB-klanten op zoek zijn naar betaalbare en betrouwbare ICT- en IT-oplossingen. Daarom bieden we een speciaal basistarief aan van slechts € 50 per uur (exclusief btw) voor al onze nieuwe ZZP en MKB-klanten.

Plus

€ 40,- /Uur

Bij EasyComp Zeeland waarderen we onze trouwe ZZP- en MKB-klanten. Daarom bieden we een speciaal Plus-tarief aan van slechts € 40 per uur (exclusief btw) voor al onze ZZP- en MKB-klanten die al langer dan 2 jaar bij ons zijn.

Onderhoudscontract

€ 80,- /Maand

Bent u een Zzp'er of Mkb'er en heeft u on-demand hulp nodig? Met ons serviceabonnement krijgt u onbeperkt hulp bij al uw IT-vragen en problemen!
Probeer Het Nu

We helpen uw bedrijf te winnen!

Bij EasyComp Zeeland helpen we uw bedrijf te winnen met onze expertise in de ICT & IT-industrie en 17+ jaar ervaring. We hebben 288+ projecten ontwikkeld en 1,963+ hulpvragen beantwoord in 2023, met een klantenbestand van 10,958+ tevreden klanten wereldwijd sinds 2005. We staan klaar om op maat gemaakte oplossingen te bieden en uw bedrijf te ondersteunen bij het behalen van uw doelen.

0 +

Projecten en ontwikkeld in 2023

0 +

Hulpvragen beantwoord in 2023

0 +

Tevreden klanten die we wereldwijd hebben bediend vanaf 2005

0 +

Jaar ervaring in de ICT & IT-industrie

Core Level

Services

Veelzijdige kennis

We zijn EasyComp Zeeland, een ICT & IT-specialist met veelzijdige kennis op het gebied van alle soorten toepassingen van technologie in zowel de privésfeer als op het werk.

Constante Innovatie

Bij EasyComp Zeeland lopen we ver voorop door onze constante innovatie en het gebruik van de nieuwste technieken. Hierdoor zijn we in staat om verder te gaan waar andere dienstverleners afhaken.

Privacy garantie

Bij EasyComp Zeeland staat de privacy van klanten buitengewoon hoog in het vaandel. We werken alleen met partners die voldoen aan hun hoge standaarden ten aanzien van privacy, veiligheid en betrouwbaarheid.

Right To Repair

Wij van EasyComp Zeeland zijn een voorstander van het “Right to Repair” principe. Dit houdt in dat we van mening zijn dat producten langer mee moeten gaan en daarom bij een defect gerepareerd moeten kunnen worden. Dit vereist dat producten worden ontworpen voor reparatie en ondersteuning voor alle soorten reparateurs.

Klantgericht

Bij EasyComp Zeeland leggen we alles graag in begrijpelijke taal aan u uit en bieden we een eerlijk advies. U zult bij ons geen onnodige verkooppraatjes horen, zeker niet als uw apparaten met enkele simpele upgrades nog jaren mee kunnen.

24 uur* ondersteuning

Bij EasyComp Zeeland begrijpen we dat er op onverwachte momenten dingen mis kunnen gaan. Daarom zijn we van maandag tot zaterdag bereikbaar van 09:00 tot 21:00 uur. *Als u een onderhoudscontract bij ons heeft, kunt u ons blijven bereiken via WhatsApp!

Laatste tips, weetjes en ander nieuws!

Blog

Achtergrond

De Opkomst van de Ondergrondse Offline Wereld: Digitale Smokkelnetwerken

Ontdek hoe digitale smokkelnetwerken over de hele wereld zorgen voor ongecensureerde toegang tot de digitale wereld in gebieden waar internetbeperkingen en censuur van kracht zijn. Dit artikel belicht het fenomeen van offline internet en illustreert het aan de hand van voorbeelden, zoals de Cubaanse “paquete semanal” en het Havana Street Network.

Lees verder
Gadgets

Op deze manier verlengt u aanzienlijk de levensduur van uw telefoonbatterij.

Hoe lang doet u gemiddeld met een Apple- of Samsung-smartphone? Vaak lopen de abonnementen die bij dergelijke toestellen horen twee jaar, waarna u de mogelijkheid heeft om een nieuw abonnement met toestel af te sluiten. Dat is zonde en allesbehalve duurzaam; het toestel verkeert na twee jaar vaak nog in goede staat. Slechts de accu van de telefoon zal na twee jaar doorgaans aan kwaliteit hebben ingeboet. Dit betekent niet dat u het toestel als geheel moet vervangen; enkel het vervangen van de batterij van uw Samsung-telefoon kan voldoende zijn om weer een tijd vooruit te kunnen. Niet alleen is dit duurzaam, maar het is ook voordeliger! Het vervangen van de batterij kan al vanaf 30 euro, afhankelijk van het model Samsung dat u heeft.

Lees verder
Blog

Het mysterie van de gouden pinnen: Waarom hebben kabels en connectoren zoveel contacten?

Heeft u ooit opgemerkt dat kabels en connectoren, zoals USB-sticks, HDMI-kabels en grafische kaarten, over een groot aantal gouden contacten beschikken? Maar waarom zijn er zoveel nodig? In deze blog duiken we dieper in op de redenen achter al deze contacten en leggen we uit waarom ze van cruciaal belang zijn voor elektronische apparaten. Lees verder om meer te ontdekken over de functies en betekenis van deze mysterieuze gouden pinnen.

Lees verder
Achtergrond

Het Belang van Betrouwbare ICT-diensten tijdens een Kampeervakantie in Zeeland

Tijdens een kampeervakantie in Zeeland is een betrouwbare internetverbinding en goede ICT-ondersteuning van essentieel belang. In dit blogbericht leggen we uit waarom een stabiele internetverbinding en professionele ICT-diensten cruciaal zijn voor een zorgeloze kampeerervaring. We bespreken de voordelen van EasyComp Zeeland als betrouwbare partner voor al uw ICT- en IT-behoeften tijdens uw verblijf op de camping. Ontdek hoe wij u kunnen helpen om technische problemen op te lossen, uw internetverbinding te optimaliseren en u volop te laten genieten van uw vakantie in Zeeland.

Lees verder

Altijd op de hoogte van de laatste technologie tips, weetjes en ander nieuws!

Verbeter de efficiëntie, benut technologie en bied betere klantervaringen met de moderne technologiediensten die overal ter wereld beschikbaar zijn. Ons bekwame personeel, dat gebruikmaakt van de nieuwste verwerkingssoftware in combinatie met tientallen jaren ervaring.

Abonneer op onze nieuwsbrief

Volg ons via sociale media