Grootzakelijk

EasyComp Zeeland biedt betrouwbare en veelzijdige IT-oplossingen voor grootzakelijke klanten. Van netwerkbeheer en systeembeheer tot softwareontwikkeling en beveiligingsmaatregelen, onze ervaren IT-professionals staan klaar om uw bedrijf te ondersteunen. Op deze pagina ontdekt hoe we uw bedrijf kunnen helpen met onze IT-oplossingen.

Core Level

Grootzakelijke Services

Artificial Intelligence

EasyComp Zeeland is een van de toonaangevende krachtige aanbieders van kunstmatige intelligentiediensten die wereldwijde bedrijven en ondernemingen transformeert en upgradet.

Boekhoudoplossingen voor Bewindvoerders

We bieden slimme geautomatiseerde boekhoudoplossingen voor budgetbeheerders en bewindvoerders, waarbij geautomatiseerde functies zoals schuldeninventarisatie, bankkoppeling en betalingsregelingen hen in staat stellen om de financiële situatie van hun cliënten efficiënt bij te houden en inzage te geven.

Boekhoudoplossingen voor zakelijke klanten

Bij EasyComp Zeeland vereenvoudigen we de boekhouding voor bedrijven met slimme automatisering, waarbij de boekhouding en btw-berekening automatisch worden bijgewerkt bij het invoeren van een klantbestelling op opdracht.

Cyber Security

We bieden complete cyberbeveiligingsoplossingen bij EasyComp Zeeland, zodat u altijd veilig online kunt zijn.

Web-development

Bij EasyComp Zeeland bieden we toonaangevende diensten voor webontwikkeling, waarbij we ervoor zorgen dat de website optimaal presteert, goed gevonden wordt en een aantrekkelijke blikvanger is.

Smartphone reparatie

EasyComp Zeeland is een van de toonaangevende aanbieders van professionele smartphone reparatie met hoogwaardige kwalitatieve of originele onderdelen en zonder verlies van gegevens.

Automatisering

We bieden bij EasyComp Zeeland, efficiënte automatiseringsoplossingen om bedrijfsprocessen te stroomlijnen en productiviteit te verbeteren.

Cloud Computing

EasyComp Zeeland biedt uitgebreide cloud computing oplossingen om bedrijven te helpen met efficiënt en veilig gebruik maken van de cloud voor opslag, samenwerking en data-analyse.

Detailhandel Oplossingen

We bieden bij EasyComp Zeeland, complete detailhandel oplossingen die winkels helpen bij het optimaliseren van hun verkoopprocessen en klantbeheer.

Hulp op afstand

Bij EasyComp Zeeland bieden we hulp op afstand aan, waarbij we op afstand technische ondersteuning verlenen aan klanten om problemen op te lossen en vragen te beantwoorden.

Laptop & Notebook reparatie

We bieden bij EasyComp Zeeland professionele laptop en notebook reparatie diensten aan om uw apparaten snel en betrouwbaar te herstellen.

Tablet reparatie

EasyComp Zeeland biedt hoogwaardige tablet reparaties met gebruik van originele of hoogwaardige onderdelen, zodat uw tablet na reparatie weer zo goed als nieuw is!

Backup & Recovery

Het verliezen van uw meest belangrijke documenten, data of de foto's van uw dierbaren is nooit leuk. Wij hebben de kennis en tools om uw verloren data te herstellen en leren u graag hoe u een goede backup maakt.

Computerreparatie

Onze deskundige hulp staat altijd voor u klaar, of het nu gaat om kleine of grote reparaties. Vertrouw op EasyComp Zeeland voor al uw reparaties van computers, pc's, Mac's en ChromeOS-apparaten.

Computer Educatie

EasyComp Zeeland biedt professionele computereducatie op maat, gericht op het aanleren van relevante IT-vaardigheden om de digitale competenties van individuen en bedrijven te versterken.

Hardwareontwikkeling

Hardwareontwikkeling is een groot expertisegebied bij EasyComp Zeeland, waarbij we innovatieve oplossingen creëren en implementeren voor diverse hardwaregerelateerde vraagstukken.

ICT- & IT-Outsourcing

We bieden bij EasyComp Zeeland complete ICT- en IT-outsourcing oplossingen om klanten te ontzorgen, zodat ze zich kunnen concentreren op hun kerntaken.

Netwerkoplossingen

Bij EasyComp Zeeland bieden we complete netwerkoplossingen, van thuisnetwerken tot complexe bedrijfs- en industriële infrastructuren.

Telecommunicatie

EasyComp Zeeland biedt uitgebreide telecommunicatieoplossingen, waaronder telefooncentrales met diverse functies en communicatieoplossingen.

Onze grootzakelijke

Tarieven

Basis

€ 50,- /Uur

Bij EasyComp Zeeland begrijpen we dat grootzakelijke klanten op zoek zijn naar betrouwbare en kosteneffectieve ICT- en IT-oplossingen. Daarom bieden we een speciaal basistarief aan van slechts € 60 per uur (exclusief btw) voor al onze nieuwe grootzakelijke klanten.

Plus

€ 60,- /Uur

Bij EasyComp Zeeland waarderen we onze trouwe grootzakelijke klanten. Daarom bieden we een speciaal Plus-tarief aan van slechts € 50 per uur (exclusief BTW) voor al onze grootzakelijke klanten die al langer dan 2 jaar bij ons zijn.

Onderhoudscontract

Vraag een offerte

Met ons serviceabonnement bent u verzekerd van onbeperkte hulp bij al uw IT-vragen en problemen. Zo kunt u zich volledig richten op uw bedrijfsvoering!
Probeer Het Nu

We helpen uw bedrijf te winnen!

Bij EasyComp Zeeland helpen we uw bedrijf te winnen met onze expertise in de ICT & IT-industrie en 17+ jaar ervaring. We hebben 288+ projecten ontwikkeld en 1,963+ hulpvragen beantwoord in 2023, met een klantenbestand van 10,958+ tevreden klanten wereldwijd sinds 2005. We staan klaar om op maat gemaakte oplossingen te bieden en uw bedrijf te ondersteunen bij het behalen van uw doelen.

0 +

Projecten en ontwikkeld in 2023

0 +

Hulpvragen beantwoord in 2023

0 +

Tevreden klanten die we wereldwijd hebben bediend vanaf 2005

0 +

Jaar ervaring in de ICT & IT-industrie

Core Level

Services

Veelzijdige kennis

We zijn EasyComp Zeeland, een ICT & IT-specialist met veelzijdige kennis op het gebied van alle soorten toepassingen van technologie in zowel de privésfeer als op het werk.

Constante Innovatie

Bij EasyComp Zeeland lopen we ver voorop door onze constante innovatie en het gebruik van de nieuwste technieken. Hierdoor zijn we in staat om verder te gaan waar andere dienstverleners afhaken.

Privacy garantie

Bij EasyComp Zeeland staat de privacy van klanten buitengewoon hoog in het vaandel. We werken alleen met partners die voldoen aan hun hoge standaarden ten aanzien van privacy, veiligheid en betrouwbaarheid.

Right To Repair

Wij van EasyComp Zeeland zijn een voorstander van het “Right to Repair” principe. Dit houdt in dat we van mening zijn dat producten langer mee moeten gaan en daarom bij een defect gerepareerd moeten kunnen worden. Dit vereist dat producten worden ontworpen voor reparatie en ondersteuning voor alle soorten reparateurs.

Klantgericht

Bij EasyComp Zeeland leggen we alles graag in begrijpelijke taal aan u uit en bieden we een eerlijk advies. U zult bij ons geen onnodige verkooppraatjes horen, zeker niet als uw apparaten met enkele simpele upgrades nog jaren mee kunnen.

24 uur* ondersteuning

Bij EasyComp Zeeland begrijpen we dat er op onverwachte momenten dingen mis kunnen gaan. Daarom zijn we van maandag tot zaterdag bereikbaar van 09:00 tot 21:00 uur. *Als u een onderhoudscontract bij ons heeft, kunt u ons blijven bereiken via WhatsApp!

Laatste tips, weetjes en ander nieuws!

Blog

Algemeen Nieuws

Apple Vision Pro: Een revolutionair apparaat voor de toekomst van spatial computing, VR en AR.

Op de recente WWDC (Worldwide Developers Conference) heeft Apple een baanbrekend product onthuld: Apple Vision Pro. Dit geavanceerde apparaat markeert een nieuwe stap in spatial computing en biedt ongekende prestaties, onderdompeling en mogelijkheden. Laten we eens dieper ingaan op wat Apple Vision Pro te bieden heeft en hoe het de toekomst van technologie zal veranderen.

Lees verder
Achtergrond

De Opkomst van de Ondergrondse Offline Wereld: Digitale Smokkelnetwerken

Ontdek hoe digitale smokkelnetwerken over de hele wereld zorgen voor ongecensureerde toegang tot de digitale wereld in gebieden waar internetbeperkingen en censuur van kracht zijn. Dit artikel belicht het fenomeen van offline internet en illustreert het aan de hand van voorbeelden, zoals de Cubaanse “paquete semanal” en het Havana Street Network.

Lees verder
Gadgets

Op deze manier verlengt u aanzienlijk de levensduur van uw telefoonbatterij.

Hoe lang doet u gemiddeld met een Apple- of Samsung-smartphone? Vaak lopen de abonnementen die bij dergelijke toestellen horen twee jaar, waarna u de mogelijkheid heeft om een nieuw abonnement met toestel af te sluiten. Dat is zonde en allesbehalve duurzaam; het toestel verkeert na twee jaar vaak nog in goede staat. Slechts de accu van de telefoon zal na twee jaar doorgaans aan kwaliteit hebben ingeboet. Dit betekent niet dat u het toestel als geheel moet vervangen; enkel het vervangen van de batterij van uw Samsung-telefoon kan voldoende zijn om weer een tijd vooruit te kunnen. Niet alleen is dit duurzaam, maar het is ook voordeliger! Het vervangen van de batterij kan al vanaf 30 euro, afhankelijk van het model Samsung dat u heeft.

Lees verder
Blog

Het mysterie van de gouden pinnen: Waarom hebben kabels en connectoren zoveel contacten?

Heeft u ooit opgemerkt dat kabels en connectoren, zoals USB-sticks, HDMI-kabels en grafische kaarten, over een groot aantal gouden contacten beschikken? Maar waarom zijn er zoveel nodig? In deze blog duiken we dieper in op de redenen achter al deze contacten en leggen we uit waarom ze van cruciaal belang zijn voor elektronische apparaten. Lees verder om meer te ontdekken over de functies en betekenis van deze mysterieuze gouden pinnen.

Lees verder

Altijd op de hoogte van de laatste technologie tips, weetjes en ander nieuws!

Ontvang waardevolle technologie-inzichten direct in uw inbox! Schrijf u vandaag nog in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de techwereld. Als abonnee ontvangt u regelmatig updates, handige tips en trucs, en exclusieve informatie over opkomende technologieën. Mis geen enkel belangrijk artikel of aankondiging meer. Meld u nu aan en verbreed uw kennis in de wereld van technologie!

Abonneer op onze nieuwsbrief

Volg ons via sociale media