Grootzakelijk

EasyComp Zeeland biedt betrouwbare en veelzijdige IT-oplossingen voor grootzakelijke klanten. Van netwerkbeheer en systeembeheer tot softwareontwikkeling en beveiligingsmaatregelen, onze ervaren IT-professionals staan klaar om uw bedrijf te ondersteunen. Op deze pagina ontdekt hoe we uw bedrijf kunnen helpen met onze IT-oplossingen.

Core Level

Grootzakelijke Services

Artificial Intelligence

EasyComp Zeeland is een van de toonaangevende krachtige aanbieders van kunstmatige intelligentiediensten die wereldwijde bedrijven en ondernemingen transformeert en upgradet.

Boekhoudoplossingen voor Bewindvoerders

We bieden slimme geautomatiseerde boekhoudoplossingen voor budgetbeheerders en bewindvoerders, waarbij geautomatiseerde functies zoals schuldeninventarisatie, bankkoppeling en betalingsregelingen hen in staat stellen om de financiële situatie van hun cliënten efficiënt bij te houden en inzage te geven.

Smartphone reparatie

EasyComp Zeeland is een van de toonaangevende aanbieders van professionele smartphone reparatie met hoogwaardige kwalitatieve of originele onderdelen en zonder verlies van gegevens.

Boekhoudoplossingen voor zakelijke klanten

Bij EasyComp Zeeland vereenvoudigen we de boekhouding voor bedrijven met slimme automatisering, waarbij de boekhouding en btw-berekening automatisch worden bijgewerkt bij het invoeren van een klantbestelling op opdracht.

Cyber Security

We bieden complete cyberbeveiligingsoplossingen bij EasyComp Zeeland, zodat u altijd veilig online kunt zijn.

Web-development

Bij EasyComp Zeeland bieden we toonaangevende diensten voor webontwikkeling, waarbij we ervoor zorgen dat de website optimaal presteert, goed gevonden wordt en een aantrekkelijke blikvanger is.

Automatisering

We bieden bij EasyComp Zeeland, efficiënte automatiseringsoplossingen om bedrijfsprocessen te stroomlijnen en productiviteit te verbeteren.

Cloud Computing

EasyComp Zeeland biedt uitgebreide cloud computing oplossingen om bedrijven te helpen met efficiënt en veilig gebruik maken van de cloud voor opslag, samenwerking en data-analyse.

Detailhandel Oplossingen

We bieden bij EasyComp Zeeland, complete detailhandel oplossingen die winkels helpen bij het optimaliseren van hun verkoopprocessen en klantbeheer.

Hulp op afstand

Bij EasyComp Zeeland bieden we hulp op afstand aan, waarbij we op afstand technische ondersteuning verlenen aan klanten om problemen op te lossen en vragen te beantwoorden.

Laptop & Notebook reparatie

We bieden bij EasyComp Zeeland professionele laptop en notebook reparatie diensten aan om uw apparaten snel en betrouwbaar te herstellen.

Tablet reparatie

EasyComp Zeeland biedt hoogwaardige tablet reparaties met gebruik van originele of hoogwaardige onderdelen, zodat uw tablet na reparatie weer zo goed als nieuw is!

Backup & Recovery

Het verliezen van uw meest belangrijke documenten, data of de foto's van uw dierbaren is nooit leuk. Wij hebben de kennis en tools om uw verloren data te herstellen en leren u graag hoe u een goede backup maakt.

Computerreparatie

Onze deskundige hulp staat altijd voor u klaar, of het nu gaat om kleine of grote reparaties. Vertrouw op EasyComp Zeeland voor al uw reparaties van computers, pc's, Mac's en ChromeOS-apparaten.

Computer Educatie

EasyComp Zeeland biedt professionele computereducatie op maat, gericht op het aanleren van relevante IT-vaardigheden om de digitale competenties van individuen en bedrijven te versterken.

Hardwareontwikkeling

Hardwareontwikkeling is een groot expertisegebied bij EasyComp Zeeland, waarbij we innovatieve oplossingen creëren en implementeren voor diverse hardwaregerelateerde vraagstukken.

ICT- & IT-Outsourcing

We bieden bij EasyComp Zeeland complete ICT- en IT-outsourcing oplossingen om klanten te ontzorgen, zodat ze zich kunnen concentreren op hun kerntaken.

Netwerkoplossingen

Bij EasyComp Zeeland bieden we complete netwerkoplossingen, van thuisnetwerken tot complexe bedrijfs- en industriële infrastructuren.

Telecommunicatie

EasyComp Zeeland biedt uitgebreide telecommunicatieoplossingen, waaronder telefooncentrales met diverse functies en communicatieoplossingen.

Onze grootzakelijke

Tarieven

Basis

€ 60,- /Uur

Bij EasyComp Zeeland begrijpen we dat grootzakelijke klanten op zoek zijn naar betrouwbare en kosteneffectieve ICT- en IT-oplossingen. Daarom bieden we een speciaal basistarief aan van slechts € 60 per uur (exclusief btw) voor al onze nieuwe grootzakelijke klanten.

Plus

€ 50,- /Uur

Bij EasyComp Zeeland waarderen we onze trouwe grootzakelijke klanten. Daarom bieden we een speciaal Plus-tarief aan van slechts € 50 per uur (exclusief BTW) voor al onze grootzakelijke klanten die al langer dan 2 jaar bij ons zijn.

Onderhoudscontract

Vraag een offerte

Met ons serviceabonnement bent u verzekerd van onbeperkte hulp bij al uw IT-vragen en problemen. Zo kunt u zich volledig richten op uw bedrijfsvoering!
Probeer Het Nu

We helpen uw bedrijf te winnen!

Bij EasyComp Zeeland helpen we uw bedrijf te winnen met onze expertise in de ICT & IT-industrie en 17+ jaar ervaring. We hebben 288+ projecten ontwikkeld en 1,963+ hulpvragen beantwoord in 2023, met een klantenbestand van 10,958+ tevreden klanten wereldwijd sinds 2005. We staan klaar om op maat gemaakte oplossingen te bieden en uw bedrijf te ondersteunen bij het behalen van uw doelen.

0 +

Projecten en ontwikkeld in 2023

0 +

Hulpvragen beantwoord in 2023

0 +

Tevreden klanten die we wereldwijd hebben bediend vanaf 2005

0 +

Jaar ervaring in de ICT & IT-industrie

Core Level

Services

Veelzijdige kennis

We zijn EasyComp Zeeland, een ICT & IT-specialist met veelzijdige kennis op het gebied van alle soorten toepassingen van technologie in zowel de privésfeer als op het werk.

Constante Innovatie

Bij EasyComp Zeeland lopen we ver voorop door onze constante innovatie en het gebruik van de nieuwste technieken. Hierdoor zijn we in staat om verder te gaan waar andere dienstverleners afhaken.

Pick-up en Return Service

Bij EasyComp Zeeland streven we ernaar om uw reparatie-ervaring zo naadloos en stressvrij mogelijk te maken. Kies voor onze Pick-up en Return Service en geniet van het gemak van zorgeloze reparaties.

Privacy garantie

Bij EasyComp Zeeland staat de privacy van klanten buitengewoon hoog in het vaandel. We werken alleen met partners die voldoen aan hun hoge standaarden ten aanzien van privacy, veiligheid en betrouwbaarheid.

Right To Repair

Wij van EasyComp Zeeland zijn een voorstander van het “Right to Repair” principe. Dit houdt in dat we van mening zijn dat producten langer mee moeten gaan en daarom bij een defect gerepareerd moeten kunnen worden. Dit vereist dat producten worden ontworpen voor reparatie en ondersteuning voor alle soorten reparateurs.

Klantgericht

Bij EasyComp Zeeland leggen we alles graag in begrijpelijke taal aan u uit en bieden we een eerlijk advies. U zult bij ons geen onnodige verkooppraatjes horen, zeker niet als uw apparaten met enkele simpele upgrades nog jaren mee kunnen.

24 uur* ondersteuning

Bij EasyComp Zeeland begrijpen we dat er op onverwachte momenten dingen mis kunnen gaan. Daarom zijn we van maandag tot zaterdag bereikbaar van 09:00 tot 21:00 uur. *Als u een onderhoudscontract bij ons heeft, kunt u ons blijven bereiken via WhatsApp!

Laatste tips, weetjes en ander nieuws!

Blog

Communicatie

Ontdek de Nieuwe Mobiele Telefonie Pakketten van EasyVoice Telecom – Profiteer nu van Exclusieve Kortingen!

Ben je op zoek naar een mobiele telefonie oplossing die perfect past bij jouw levensstijl? EasyVoice Telecom heeft zojuist hun gloednieuwe mobiele telefonie pakketten gelanceerd, en er is voor ieder wat wils! Of je nu liever belt dan chatberichten stuurt, betrouwbare connectiviteit nodig hebt waar je ook bent, of bijna onbeperkt data wilt verbruiken, wij hebben het allemaal. En het beste van alles? Deze pakketten komen nu met enorme kortingen! Maar wees snel, want deze actie geldt slechts tot 31 juli 2024.

Lees verder
ICT Informatie, Tips & Weetjes!

Digitale Transformatie in de Zorg: Hoe ICT de Toekomst van Gezondheidszorg Vormgeeft

De gezondheidszorg staat aan de vooravond van een digitale revolutie. ICT speelt een cruciale rol in het transformeren van hoe zorg wordt geleverd, beheerd en ervaren. Bij EasyComp Zeeland begrijpen we het belang van technologie in de zorgsector, mede dankzij mijn uitgebreide ervaring in de zorg. In dit artikel verkennen we hoe ICT de toekomst van de gezondheidszorg vormgeeft en welke innovaties het meest impactvol zijn.

Lees verder
Maatschappij

Behoed je Kinderen voor de Gevaren van Sociale Media: Een Gids voor Ouders

In de huidige digitale wereld is het onvermijdelijk dat kinderen en tieners actief zijn op sociale media. Platforms zoals Snapchat, TikTok en Telegram zijn enorm populair onder jongeren, maar brengen ook aanzienlijke risico’s met zich mee. De recente NOS Stories video, “Sorry Koning”, werpt licht op een verontrustende trend waarbij jongeren worden vernederd en gefilmd, waarna deze video’s viraal gaan. Het is cruciaal voor ouders om te weten hoe ze hun kinderen kunnen beschermen tegen deze gevaren en hoe ze hierover het gesprek kunnen aangaan.

Lees verder
Digital Innovation

De AI Hype: Buzzword of Realiteit?

In de afgelopen jaren heeft de term “Artificial Intelligence” (AI) een ware opmars gemaakt in zowel de media als de zakelijke wereld. Van slimme spraakassistenten tot zelfrijdende auto’s, AI lijkt overal aanwezig te zijn. Maar wat betekent AI nu eigenlijk? En is het echt zo nieuw als men doet vermoeden, of is het een buzzword geworden dat meer marketingwaarde heeft dan technologische inhoud?

Lees verder
Communicatie

Ontdek Supersnel glasvezelInternet voor Minder Geld met de Nieuwe Prijsverlagingen van EasyVoice Telecom!

Stel je voor: je opent je laptop, klaar om aan het werk te gaan, en binnen enkele seconden ben je verbonden met het internet. Geen eindeloze wachttijden meer voor pagina’s om te laden, geen buffering tijdens het streamen van je favoriete shows, alleen naadloze connectiviteit en ongekende snelheden. Dit is de wereld van glasvezelinternet, en met de recente prijsverlagingen van EasyVoice Telecom, is deze wereld nu nog toegankelijker dan ooit tevoren!

Lees verder
Naar de inhoud springen