Skip naar inhoud

Over
EasyComp Zeeland

“Gisteren besloot ik mijn WiFi-naam te veranderen in “Hack me if you can” en toen ik vanmorgen wakker werd, zag ik de naam veranderen in “Challenge accepted” kan iemand helpen?”

 

Waarom voor EasyComp Zeeland kiezen?

We willen u helpen uw prestaties te verbeteren door de manier waarop u uw gegevens beheert te transformeren.

Sinds het begin van SCompService Zeeland, opgericht in 2005. Houden wij ons bezig met de alledaagse digitalisering voor zowel thuis, onderweg en op kantoor.

Natuurlijk heeft de technologie sindsdien een lange weg afgelegd en de verscheidenheid aan informatieobjecten die we beheren is veel veranderd, maar één principe is constant gebleven: we hebben ons altijd gericht op het snijvlak van mensen, processen en informatie. Als pionier in Intelligent Information Management helpen we organisaties om hun informatie aan het werk te zetten.

❤️🌍

Love Earth

We hebben hart voor onze provincie maar doen

Alles voor een beter milieu… Ontdek ons verhaal!

Right to Repair

“We zijn mensen, we zijn reparateurs, we zijn duurzaamheidsactivisten, we zijn een gemeenschap.”

Wij zijn van mening dat producten langer mee moeten gaan en daarom moeten ze bij een defect kunnen worden gerepareerd. Dit vereist dat producten worden ontworpen voor reparatie en ondersteuning voor alle soorten reparateurs.

“Wij vragen om het recht op reparatie.”

Waarom voor EasyComp Zeeland kiezen?

We Werken Alleen Met Partners Die Onze Visie Delen

Wij van EasyComp Zeeland vereisen veel van onze partners, wij hebben immers hoge standaarden ten aanzien van uw privacy, veiligheid en de betrouwbaarheid van uw systeem of apparaat. 
Daarom werken wij uitsluitend met dienstverleners en fabrikanten die voldoen aan onze standaard! 

0-9FujitsuOracle
1 IdentityGOral-B
2K GamesGarminP
3DConnexionGeckoPanasonic
AGigabytePARALLELS ESD
AcerGo LampsPeerless
AcronisGo Lamps ValuePhilips
AdobeGooglePNY
AisG-TechnologyProjecta
AlcatelHPromethean
AmazonHecklerProofpoint
AmdHerculesQ
AntecHewlett Packard EnterpriseQuantum
AOCHitachiQuest
ApcHoneywell SmartQuicklaunch
APC BOX ServicesHPR
AppleHuaweiRicoh
ARLOHub ServicesRing
AsusHuddlyRockstar
AtariIRunecast
AttachmateIadeaS
AutodeskIBMSalora
AvocorIGELSamsung
AxisIiyamaSandisk
Axs GuardInfocusSanyo
BInformaticaSeagate
Bakker ElkhuizenIntegraSecurity
Bandai NamcoIntelSERVICE
BarcoIrisSharp Electronics
Barco ClickshareIternitySignage Live
BARCO KVDJSoftware
BelkinJabraSonicwall
BenqJamfSony
BethesdaKSophos
BITDEFENDER ESDKalypsoSquare Enix
BraunKensingtonStarTech
BroadcomKingstonSteelcase
BrotherKioxiaSTM
BullguardKofaxSupermicro
CKonamiSymantec
Cables To GoKPNSynology
CanonKpnT
CiscoKyoceraT Mobile
CitrixLTargus
CLOUD PP MNGD SERVICESLacieTDM Signage
Cloud Support ServicesLenovoTeam
CloudcheckrLG ElectronicsTech Data
CodemastersLifxTele
CONDECO CONNECTLightwaveTelfort
CorelLinksysThrustmaster
CrestonLogitechT-Mobile
CrosscalLOGPOINTToshiba
CrosscallLycamobileTP-Link
CrowdbeamerMTranscend
CrucialMaclocksTrend Micro
CumulusMagixU
CUSTOM BUILDMcAfeeUnilumin
CyanideMellanoxV
DMICRO FOCUS OTHER LICVasco
DellMicronVeeam
DELL – APCMicrosemiVerbatim
Delonghi CEMicrosoftVeritas
DevoloMindJetVision
DisneyMitsubishiVMWare
D-LinkMotorolaVodafone
DuracellNVogels
DymoNecW
ENeroWacom
EatonNetAppWarner
EigerNetgearWestern Digital
EmcNewstarWIFI
EminentNexionaWYSE
EpsonNordVPNX
ErgotronNovellXerox
ErgoxsNuanceXtorm
EsetNutkaseZ
Extreme NWOZoom
FOkiZyxel
FilemakerOne Connect
FreecomOptoma

We staan open voor nieuwe partnerschappen, kom met een goed voorstel en houd onze missie en visie in het achterhoofd!

We hebben meer dan 2.200 organisaties geholpen om efficiënter te werken!

Ze vertellen je het graag zelf

service-icon-04
Mijn computer viel spontaan uit na het tonen van een blauw scherm, vanwege een probleem met de ingebouwde videokaart. Volgens een andere computerwinkel in Middelburg, kon dit niet hersteld worden. En zou ik beter af geweest zijn met een nieuwe computer. Echter, dankzij EasyComp Zeeland zit er een nieuwe videokaart in en werkt mijn computer weer prima!
Dhr. Brouwer
Middelburg
service-icon-04
De service die verleend wordt is uitstekend! Wij zijn al een aantal jaar vaste klant bij EasyComp Zeeland. Bij het laatste bezoek, hadden we het probleem dat onze computer niet meer inschakelde. We dachten dat deze niet meer gerepareerd kon worden, integendeel in slechts een halfuur tijd werkte hij weer zoals normaal!
Dhr. Reinink
Vlissingen
outsourcing-icon-01
Voor ons café waren we op zoek naar een muziek systeem, daarvoor kwamen we uit bij EasyComp Zeeland. Die leverde het systeem en binnen 3 uur werkte alles perfect! Het is zelfs mogelijk om op diverse beeldschermen door de hele ruimte videobeelden te laten zien.
CAFÉ & POP PODIUM DE PIEK
Vlissingen
remotesuport-icon-01
Bij EasyComp Zeeland ben ik Fantastisch geholpen via een remote verbinding. Alle tijd en heel geduldig, duidelijke uitleg!
Mevr. van Daalen
Waalwijk
Wat zijn we aan het doen?!

Het ondersteunen van onze klanten in hun digitale ambities

Ons jaarlijkse online evenement (sinds 2020 n.a.v. Covid-19) brengt meer dan 600 informatieprofessionals uit meer dan 30 landen samen. In de loop van tweeënhalf volledig meeslepende dagen leert het ECZ-team en onze uitgenodigde experts u het intelligente draaiboek voor informatiebeheer dat de meest succesvolle bedrijven gebruiken om hun inspanningen op het gebied van de digitale transformatie te stimuleren. U leert de best practices, huidige trends en de belangrijkste problemen waarmee de informatiebeheersector vandaag de dag wordt geconfronteerd.

De cloud helpt bedrijven grote hoeveelheden data op te slaan en kan ook software extern draaien. Erg handig en waardevol, maar tegenwoordig is duidelijk dat deze techniek ook een paar tekortkomingen heeft. De hoeveelheid data die tegenwoordig verstuurd wordt is enorm, en met de komst van 5G zal deze nóg eens exploderen. Om te garanderen dat kritieke informatie tóch real-time beschikbaar blijft, rekent men op ‘edge computing’, in combinatie met een ‘distributed cloud’.

Met elke mutatie wordt een blockchain-code langer (vandaar ‘ketting’), maar het is niet mogelijk om hem in te korten: dan wordt hij ongeldig. De hele gang van een product, van grondstof tot aankoop door de consument (en verder!) is dus af te lezen aan een ‘chain’. Het hele logistieke traject is in één keer te controleren. Daarnaast is blockchain-technologie erg interessant voor bedrijven vanwege de financiën. Omdat alle transacties bewaard blijven is de blockchain een ijzersterk wapen in de strijd tegen fraude.

Het gebruik van slimme apparaten in een bedrijf levert enorm veel data op over het productieproces. Door deze info wordt het eenvoudiger om de sterke en zwakke punten in een proces bloot te leggen en maatregelen te treffen. Door vervolgens passende software te integreren, die het personeel helpt bij het werk, kunnen veel bedrijven een efficiëntieslag maken.

Waar industriële robots en de lopende band productiewerk een boost gaven, zo kan hyperautomation dit doen voor werk dat mensen, normaal gesproken, op computers doen.

Een belangrijk onderdeel van hyperautomation is ‘robotic process automation’. Slimme computerprogramma’s nemen eenvoudige stappen in het bedrijfsproces over van de mens. RPA treedt ook op als een automatische link tussen verschillende computerprogramma’s, die normaal gesproken niet kunnen communiceren. Een factuur in je mailbox wordt bijvoorbeeld automatisch herkend, verwerkt én ingevoerd in het administratieprogramma.

Een slimme RPA begrijpt ook informatie uit verouderde programma’s (legacy-systemen) waardoor ze een schat aan ‘nieuwe oude’ gegevens kunnen aanboren.

Klaar voor de beste oplossing voor uw IT & ICT-situatie?

Ik heb mijn wachtwoord gewijzigd in “onjuist”. Dus wanneer ik vergeet wat het is, zal de computer zeggen: “Uw wachtwoord is onjuist.”