Skip naar inhoud

Onze oplossingen

Mijn dochter kwam thuis toen ik haar deur van de scharnieren haalde. Toen vroeg ze: “Pap, wat ben je aan het doen?” Ik zei: “We hebben ons privacybeleid bijgewerkt.”

Onze Services

Vind de ICT of IT-oplossing, dat u nodig heeft voor uw bedrijf, start-up of bij u thuis.

Software Oplossingen

Als Zeeuws software op maat ontwikkelingsbedrijf, maken we software dat sterk is vanuit de Kern!Cloud Computing

Stap volledig over naar de cloud en u word gevrijwaard van onderhoudskosten en profiteert van meer dan 100 met 1 klik geïnstalleerde applicaties.

Backup & Recovery

Het verliezen van uw meest belangrijke documenten, data of de foto's van uw dierbaren is nooit leuk. Wij hebben de kennis en tools om uw verloren data te herstellen en leren u graag hoe u een goede backup maakt.

On-Demand 3D Printen

Maak one-offs of 1000s onderdelen. Upload uw 3D-bestand en bestel in minder dan 5 minuten.


Voertuigtechniek

Wij kunnen ervoor zorgen dat uw oudere nog prima rijdende auto voorzien wordt van de nieuwste technieken. Wij zijn officieel partner van diverse automerken!

ICT en IT Outsourcing

EasyComp Zeeland draagt zorg over uw IT, zodat u zich met de kerntaken van uw onderneming bezig kan houden!


Hulp op afstand

Heeft u een probleem met software op uw computer? Dan is het ook mogelijk om dit op afstand te verhelpen. Wij nemen dan uiteraard met uw toestemming tijdelijk de controle over uw computer of Android apparaat. Zo zijn in no-time de meeste problemen zo verholpen.

EasyComp Host

Door ons eenvoudige beheer platform heeft u zelf de controle, van het aanmaken van een e-mail adres of het wijzigen van bestanden en instellingen.
Website’s en APP ontwikkeling

Website’s, webshop’s of app’s zijn onmisbaar voor bedrijven. Natuurlijk zijn er ook vele persoonlijke sites.
Smartphone Reparatie

Een barst in uw scherm, knoppen die niet meer reageren, of laadt uw apparaat niet meer op? Bij EasyComp Zeeland repareren we uw apparaat, vaak is dit voordeliger dan het aanschaffen van een nieuw toestel. We gebruiken alleen onderdelen van de beste kwaliteit. Hiermee is uw toestel weer als nieuw!

Computer Reparatie

Bij EasyComp Zeeland repareren we uw Windows, Linux of Apple Computer, niet allen op het gebied van hardwarematige problemen, ook voorzien wij in het oplossen van softwarematige problemen.Laptop & Notebook Reparatie

Van waterschade tot het vervangen van de batterij, we doen het bij EasyComp Zeeland!

Tablet Repartie

Tablets zijn tegenwoordig niet zomaar een gadget, maar ze zijn een noodzaak geworden. Daarom bieden wij van EasyComp Zeeland de beste tablet reparatiediensten!

EasyComp Shop

Op zoek naar een nieuwe computer, smartphone, tablet of ander apparaat? Bij onze online megastore EasyComp Shop bent u aan het juiste adres!


Telecommunicatie

Van vaste digitale telefonie tot supersnel 5G internet! EasyVoice Telecom is onze toonaangevende dochteronderneming, in de netwerk en telecommunicatiesector!

Hardware Oplossingen

Problemen met de hardware van uw apparaat of opzoek naar OEM producten? We ondersteunen en fabriceren!


Cyber Security

Wij staan stil bij uw digitale veiligheid en privacy! Met onze cyber security expertise, kunt u ervan uitgaan dat u veilig online bent.


Artificial Intelligence

EasyComp Zeeland is een van de toonaangevende krachtige aanbieders van kunstmatige intelligentiediensten die wereldwijde bedrijven en ondernemingen transformeert en upgradet.

Detailhandel Oplossingen

EasyComp electronic Point of Sale (EePOS) is een elektronisch kassasysteem dat eenvoudig in te stellen en te gebruiken is.


OldFlix

We bewaren oude films en series en presenteren ze: In een Netflix-achtige methode, maar gratis! We ontdekten dat er geen Netflix-achtige streamingdienst is voor oudere films en series. Maar er zijn er veel verspreid over het internet. Dus we presenteren: OldFlix een gratis en open source film- en seriestreamingplatform.

Detailhandel Oplossingen

EasyComp electronic Point of Sale (EePOS) is een elektronisch kassasysteem dat eenvoudig in te stellen en te gebruiken is.


Klaar voor de beste oplossing voor uw IT & ICT-situatie?

Ik heb mijn wachtwoord gewijzigd in “onjuist”. Dus wanneer ik vergeet wat het is, zal de computer zeggen: “Uw wachtwoord is onjuist.”