Skip naar inhoud

Wilt u deze bijdrage aanbevelen? Dat kan via:

In recente nieuwsberichten heeft Microsoft in samen werking met Open AI aangekondigd dat ze conversatie-AI gaan integreren in hun producten. Microsoft heeft een reeks aankondigingen gedaan over veranderingen die aan hun Edge-browser en de Bing-zoekmachine zullen plaatsvinden. De nieuwe Bing en Edge zijn vanaf vandaag beschikbaar voor een selecte groep mensen en kunnen op zowel mobiele als desktop apparaten gebruikt worden.

Bing-zoekmachine met AI-integratie

Een van de opvallendste veranderingen in de nieuwe Bing is de toepassing van conversatie-AI. De zoekbalk is nu groter en meer conversatiegericht, wat gebruikers aanmoedigt om meer vragen te stellen en een natuurlijker gesprek te hebben met de AI. Bing heeft ook een nieuwe antwoordenkolom aan de rechterkant van de zoekresultaten, waarin te zien is hoe Bing beslissingen heeft genomen over welke antwoorden het gebruiker wil tonen. Hierbij wordt rekening gehouden met de geolocatie, voorgeschiedenis en beschikbare bronnen.

  • De zoekbox is groter en nodigt gebruikers uit om conversationeler te zoeken.
  • AI-modellen zijn verbeterd om de zoekopdrachten van gebruikers beter te begrijpen en contextueel te categoriseren.
  • Nieuwe functie: Antwoorden. Er is een nieuwe kolom toegevoegd aan de rechterkant waar Bing antwoorden geeft op basis van geolocatie, zoekgeschiedenis en beschikbare bronnen.

Chatfunctie

Een andere opwindende nieuwe functie in de nieuwe Bing is het chatvenster. Als je omhoog scrolt of naar beneden veegt vanaf de antwoordpagina, kom je in het chatvenster, waar je meer vragen kunt stellen en een natuurlijker gesprek kunt voeren met de AI. Het chatinterface is de fysieke uitdrukking van wat Microsoft noemt je AI-copiloot. Je kunt verder vragen stellen zonder alle context te moeten geven, omdat het systeem nog steeds begrijpt waar je het over hebt.

  • De chatfunctie wordt geactiveerd door naar boven te scrollen of door op de chat-link bovenaan de resultaten te tikken.
  • Gebruikers worden aangemoedigd om conversationeler te zijn dan bij traditionele zoekopdrachten.
  • Het systeem houdt context vast totdat de gebruiker een nieuw onderwerp start of de context wist met het bezem-icoon aan de linkerkant van het invoerveld.

Creatie-functie

Tot slot heeft de nieuwe Bing ook een creëren-functie, waar de integratie met Open AI’s chat GPT op schittert. Met deze functie kun je de conversatie-AI gebruiken om maaltijdplannen, workoutroutines en reisitineraries samen te stellen. Het chatinterface is tekstgebaseerd en de AI zal op basis van je vragen plaatsen en activiteiten suggereren.

  • Dit is waar de integratie met open ai’s chat GPT het best tot zijn recht komt.
  • Met deze functie kun je bijvoorbeeld maaltijdplannen, workout-routines of reisscenario’s opstellen.
  • Het chat-interface is momenteel alleen tekstgebaseerd, maar er zijn links met video’s en afbeeldingen die worden gedeeld.

Conclusie

De nieuwe Bing en Edge zijn een belangrijke stap voorwaarts in de integratie van conversatie-AI in onze zoekmachines. De veranderingen aan de zoekresultaten, het chatvenster en de creëren-functie zullen het voor gebruikers makkelijker en natuurlijker maken om te communiceren met de AI en de informatie te vinden die ze nodig hebben.

Lees ook:

Vandaag is het wereld Back-up Dag: Waarom het belangrijk is en hoe EasyComp Zeeland kan helpen bij het maken van goede back-ups

Wereld Back-up Dag, jaarlijks gevierd op 31 maart, herinnert ons eraan hoe belangrijk het is om onze gegevens veilig te stellen. EasyComp Zeeland biedt oplossingen voor back-up en dataherstel, waardoor u met een gerust hart uw bedrijfsgegevens en persoonlijke bestanden kunt bewaren.

EasyComp Zeeland: Uw betrouwbare partner voor smartphone reparatie

Bij EasyComp Zeeland bieden we snelle en betrouwbare smartphone reparatie diensten voor alle grote merken. Met onze deskundige technici en uitstekende klantenservice, kunt u er zeker van zijn dat uw telefoon in goede handen is.

Verpesten smartphones de band met je kind?

Het still face-experiment van Edward Tronick uit de jaren zeventig, waarbij een moeder minutenlang emotieloos naar haar huilende baby moest kijken, is inmiddels bekend bij veel mensen. Het onderzoek toonde aan dat niet alleen aanwezigheid en voeding belangrijk zijn voor een hechte band tussen ouder en kind, maar ook het reageren op de signalen van het kind. In een recent onderzoek bestudeerde babyexpert Marion van den Heuvel hoe smartphones de band tussen ouder en kind beïnvloeden. In dit blogartikel lees je meer over haar onderzoek.

Alles wat je moet weten over het nieuwe GPT-4, Hoe Google AI en Microsoft 365 AI de toekomst van kunstmatige intelligentie vormgeven

In de wereld van Artificial Intelligence en Machine Learning was afgelopen week een historische week. Dit komt door de aankondiging van de officiële lancering van GPT-4 door Open AI. Hoewel we al toegang hadden tot deze AI via Bing, is de officiële lancering van GPT-4 iets om te vieren. In dit blog bericht gaan we dieper in op de mogelijkheden van GPT-4 en wat deze nieuwe AI zo bijzonder maakt.

Ontdek de digitale wereld met EasyComp Zeeland: Leer alles over computers, smartphones en meer!

EasyComp Zeeland biedt computer- en technologielessen aan om uw kennis van computers, smartphones, tablets en andere apparaten te vergroten. Onze lessen omvatten onderwerpen zoals basiskennis van computerhardware en software, veilig online browsen, Microsoft Office-toepassingen, sociale media, programmeren, webontwikkeling en het gebruik van macOS en Windows.

Silicon Valley Bank failliet: wat betekent dit voor de techwereld en de financiële sector?

Een Amerikaanse bank die gespecialiseerd was in het financieren van start-ups en technologiebedrijven is failliet gegaan door een bankrun. Dit heeft veel onrust veroorzaakt op de financiële markten en gevolgen voor de techwereld. De autoriteiten hebben maatregelen genomen om de schade te beperken.

Wilt u deze bijdrage aanbevelen? Dat kan via:

Klaar voor de beste oplossing voor uw IT & ICT-situatie?

Ik heb mijn wachtwoord gewijzigd in “onjuist.” Dus wanneer ik vergeet wat het is, zal de computer zeggen: “Uw wachtwoord is onjuist.”