De toekomst van zoekmachines met AI-integratie

In recente nieuwsberichten heeft Microsoft in samen werking met Open AI aangekondigd dat ze conversatie-AI gaan integreren in hun producten. Microsoft heeft een reeks aankondigingen gedaan over veranderingen die aan hun Edge-browser en de Bing-zoekmachine zullen plaatsvinden. De nieuwe Bing en Edge zijn vanaf vandaag beschikbaar voor een selecte groep mensen en kunnen op zowel mobiele als desktop apparaten gebruikt worden.

Bing-zoekmachine met AI-integratie

Een van de opvallendste veranderingen in de nieuwe Bing is de toepassing van conversatie-AI. De zoekbalk is nu groter en meer conversatiegericht, wat gebruikers aanmoedigt om meer vragen te stellen en een natuurlijker gesprek te hebben met de AI. Bing heeft ook een nieuwe antwoordenkolom aan de rechterkant van de zoekresultaten, waarin te zien is hoe Bing beslissingen heeft genomen over welke antwoorden het gebruiker wil tonen. Hierbij wordt rekening gehouden met de geolocatie, voorgeschiedenis en beschikbare bronnen.

 • De zoekbox is groter en nodigt gebruikers uit om conversationeler te zoeken.
 • AI-modellen zijn verbeterd om de zoekopdrachten van gebruikers beter te begrijpen en contextueel te categoriseren.
 • Nieuwe functie: Antwoorden. Er is een nieuwe kolom toegevoegd aan de rechterkant waar Bing antwoorden geeft op basis van geolocatie, zoekgeschiedenis en beschikbare bronnen.

Chatfunctie

Een andere opwindende nieuwe functie in de nieuwe Bing is het chatvenster. Als je omhoog scrolt of naar beneden veegt vanaf de antwoordpagina, kom je in het chatvenster, waar je meer vragen kunt stellen en een natuurlijker gesprek kunt voeren met de AI. Het chatinterface is de fysieke uitdrukking van wat Microsoft noemt je AI-copiloot. Je kunt verder vragen stellen zonder alle context te moeten geven, omdat het systeem nog steeds begrijpt waar je het over hebt.

 • De chatfunctie wordt geactiveerd door naar boven te scrollen of door op de chat-link bovenaan de resultaten te tikken.
 • Gebruikers worden aangemoedigd om conversationeler te zijn dan bij traditionele zoekopdrachten.
 • Het systeem houdt context vast totdat de gebruiker een nieuw onderwerp start of de context wist met het bezem-icoon aan de linkerkant van het invoerveld.

Creatie-functie

Tot slot heeft de nieuwe Bing ook een creëren-functie, waar de integratie met Open AI’s chat GPT op schittert. Met deze functie kun je de conversatie-AI gebruiken om maaltijdplannen, workoutroutines en reisitineraries samen te stellen. Het chatinterface is tekstgebaseerd en de AI zal op basis van je vragen plaatsen en activiteiten suggereren.

 • Dit is waar de integratie met open ai’s chat GPT het best tot zijn recht komt.
 • Met deze functie kun je bijvoorbeeld maaltijdplannen, workout-routines of reisscenario’s opstellen.
 • Het chat-interface is momenteel alleen tekstgebaseerd, maar er zijn links met video’s en afbeeldingen die worden gedeeld.

Conclusion

De nieuwe Bing en Edge zijn een belangrijke stap voorwaarts in de integratie van conversatie-AI in onze zoekmachines. De veranderingen aan de zoekresultaten, het chatvenster en de creëren-functie zullen het voor gebruikers makkelijker en natuurlijker maken om te communiceren met de AI en de informatie te vinden die ze nodig hebben.

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

Ce site utilise l'intelligence artificielle et l'apprentissage automatique pour réduire les spams. Découvrez comment vos données de commentaire sont traitées.

Articles connexes

Tout ce que vous devez savoir sur le nouveau GPT-4 Comment l'IA de Google et de Microsoft 365 façonnent l'avenir.

La semaine dernière a été une semaine historique dans le monde de l'intelligence artificielle et de l'apprentissage automatique. Cela est dû à l'annonce du lancement officiel de GPT-4 par Open AI. Bien que nous ayons déjà eu accès à cette IA via Bing, le lancement officiel de GPT-4 est quelque chose à célébrer. Dans ce billet de blog, nous approfondirons les capacités de GPT-4 et ce qui rend cette nouvelle IA si spéciale.

Lire la suite

Het groeiende gevaar van malvertising via Google Ads

Er is een groeiend gevaar van malvertising via Google Ads, waarbij slechteriken echte websites klonen en de downloadlink vervangen door malware. Dit wordt versterkt door de integratie van Google Ads in de echte zoekresultaten, waardoor het moeilijk is om te onderscheiden of een zoekresultaat een ad is of niet. Hierdoor zijn mensen geneigd om op deze advertenties te klikken, in de veronderstelling dat het een echte zoekresultaat is.

Lire la suite

Politieke partijen willen Big Tech beteugelen

Grote technologiebedrijven, zoals Facebook en Google, kunnen rekenen op flinke weerstand vanuit de Nederlandse politiek. Veel partijen vinden dat de invloed van Big Tech moet worden beperkt, bijvoorbeeld door aanpassing van de mededingingsregels. Dit blijkt uit een rondgang langs de verkiezingsprogramma’s.

Lire la suite
 • Étiquettes

 • Catégories

 • Archives

 • Aller au contenu principal