EasyComp Host lanceert vernieuwde website met verdubbelde server capaciteit en lagere prijzen!

We zijn trots om aan te kondigen dat EasyComp Host een vernieuwde website heeft gelanceerd met nog meer krachtige hostingopties. Naast onze nieuwe website, hebben we de capaciteit van onze server rack verdubbeld en zijn we volledig in eigen beheer. Dit betekent dat we in staat zijn om onze prijzen zo laag mogelijk te houden terwijl we onze klanten blijven voorzien van de beste service. Daardoor zijn we in staat tot 5x meer te kunnen aanbieden dan eerder het geval was en dat alles voor een zeeuws prijsje!

Onze alles-in-één oplossing voor hosting, e-mail, cloudopslag en ongelimiteerde uitbreidingsmogelijkheden is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar snelle webhosting. Onze krachtige hostingpakketten bieden een aarzelingsvrije service en helpen u uw onlineaanwezigheid te vergroten.

Met een uptime van 99% en een gratis SSL-certificaat, kunt u er zeker van zijn dat uw website altijd bereikbaar is voor uw bezoekers. Onze EasyComp Cloud biedt toegang tot meer dan 400 apps en ingebouwde back-upvoorzieningen, zodat u zich kunt concentreren op het groeien van uw website. Onze gratis ondersteuning is beschikbaar van 09:00 tot 21:00.

We bieden ook verschillende opties voor shared hosting, private hosting, reseller hosting en VPS-hosting. De tarieven voor het registreren van uw domein, zijn aantrekkelijk voor elk type domeinnaam, dus ongeacht de domeinextensie. Zo heeft u bijvoorbeeld een .nl domein al vanaf € 0,20 / maand. Ons gemakkelijk te gebruiken controlepaneel biedt toegang tot functies zoals verkeersbeheer, beveiliging, back-ups en analytics in één centrale locatie.

Registreer of verhuis uw domeinnaam eenvoudig met onze domeinnaamregistratie. Bekijk onze hostingpakketten en kies het plan dat het beste bij u past. Of u nu een beginnende website-eigenaar bent of al geavanceerde gebruiker, EasyComp Host biedt de perfecte oplossing voor uw hostingbehoeften.

Daarnaast willen we benadrukken dat we nu volledig in eigen beheer zijn. Dit betekent dat we de controle hebben over onze eigen servers en infrastructuur, waardoor we in staat zijn om onze diensten snel en efficiënt te verbeteren en aan te passen aan de veranderende behoeften van onze klanten.

Door onze eigen server capaciteit te verdubbelen, zijn we in staat om nog meer klanten te bedienen en de prestaties van onze servers te verbeteren. Dit leidt tot snellere laadtijden en betere uptime voor uw website.

Onze prijzen zijn zo laag mogelijk gehouden, zodat iedereen kan profiteren van onze krachtige hostingdiensten. We geloven dat iedereen het recht heeft op kwalitatief hoogwaardige hosting, ongeacht de grootte of het budget van hun website.

We hopen dat onze vernieuwde website https://easycomphost.nl/en en verdubbelde server capaciteit een welkome verbetering zijn voor onze huidige en toekomstige klanten. Als u nog vragen heeft of hulp nodig heeft bij het kiezen van een hostingpakket, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om u te helpen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses artificial intelligence and machine learning to reduce spam. See how your comment data is processed.

Related posts

Information Technology

The Age of Unlimited Connectivity: Satellite Internet from EasyVoice Telecom

In a world where connectivity is the key to success, the internet plays a central role in our daily lives. Whether it's business communication, distance education, entertainment, or keeping up with news and information, a reliable internet connection is essential. However, not all areas have access to traditional forms of broadband internet, such as cable or fiber. That's where satellite internet from EasyVoice Telecom is revolutionizing.

Read more

Everything you need to know about the new GPT-4 How Google AI and Microsoft 365 AI shape the future

Last week was a historic week in the world of Artificial Intelligence and Machine Learning. This is due to the announcement of the official launch of GPT-4 by Open AI. Although we already had access to this AI through Bing, the official launch of GPT-4 is something to celebrate. In this blog post, we will delve deeper into the capabilities of GPT-4 and what makes this new AI so special.

Read more

Het groeiende gevaar van malvertising via Google Ads

Er is een groeiend gevaar van malvertising via Google Ads, waarbij slechteriken echte websites klonen en de downloadlink vervangen door malware. Dit wordt versterkt door de integratie van Google Ads in de echte zoekresultaten, waardoor het moeilijk is om te onderscheiden of een zoekresultaat een ad is of niet. Hierdoor zijn mensen geneigd om op deze advertenties te klikken, in de veronderstelling dat het een echte zoekresultaat is.

Read more
You are all caught up, this was the last message.
  • Tags

  • Categories

  • Archives

  • Skip to content