EasyComp Host lanceert vernieuwde website met verdubbelde server capaciteit en lagere prijzen!

We zijn trots om aan te kondigen dat EasyComp Host een vernieuwde website heeft gelanceerd met nog meer krachtige hostingopties. Naast onze nieuwe website, hebben we de capaciteit van onze server rack verdubbeld en zijn we volledig in eigen beheer. Dit betekent dat we in staat zijn om onze prijzen zo laag mogelijk te houden terwijl we onze klanten blijven voorzien van de beste service. Daardoor zijn we in staat tot 5x meer te kunnen aanbieden dan eerder het geval was en dat alles voor een zeeuws prijsje!

Onze alles-in-één oplossing voor hosting, e-mail, cloudopslag en ongelimiteerde uitbreidingsmogelijkheden is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar snelle webhosting. Onze krachtige hostingpakketten bieden een aarzelingsvrije service en helpen u uw onlineaanwezigheid te vergroten.

Met een uptime van 99% en een gratis SSL-certificaat, kunt u er zeker van zijn dat uw website altijd bereikbaar is voor uw bezoekers. Onze EasyComp Cloud biedt toegang tot meer dan 400 apps en ingebouwde back-upvoorzieningen, zodat u zich kunt concentreren op het groeien van uw website. Onze gratis ondersteuning is beschikbaar van 09:00 tot 21:00.

We bieden ook verschillende opties voor shared hosting, private hosting, reseller hosting en VPS-hosting. De tarieven voor het registreren van uw domein, zijn aantrekkelijk voor elk type domeinnaam, dus ongeacht de domeinextensie. Zo heeft u bijvoorbeeld een .nl domein al vanaf € 0,20 / maand. Ons gemakkelijk te gebruiken controlepaneel biedt toegang tot functies zoals verkeersbeheer, beveiliging, back-ups en analytics in één centrale locatie.

Registreer of verhuis uw domeinnaam eenvoudig met onze domeinnaamregistratie. Bekijk onze hostingpakketten en kies het plan dat het beste bij u past. Of u nu een beginnende website-eigenaar bent of al geavanceerde gebruiker, EasyComp Host biedt de perfecte oplossing voor uw hostingbehoeften.

Daarnaast willen we benadrukken dat we nu volledig in eigen beheer zijn. Dit betekent dat we de controle hebben over onze eigen servers en infrastructuur, waardoor we in staat zijn om onze diensten snel en efficiënt te verbeteren en aan te passen aan de veranderende behoeften van onze klanten.

Door onze eigen server capaciteit te verdubbelen, zijn we in staat om nog meer klanten te bedienen en de prestaties van onze servers te verbeteren. Dit leidt tot snellere laadtijden en betere uptime voor uw website.

Onze prijzen zijn zo laag mogelijk gehouden, zodat iedereen kan profiteren van onze krachtige hostingdiensten. We geloven dat iedereen het recht heeft op kwalitatief hoogwaardige hosting, ongeacht de grootte of het budget van hun website.

We hopen dat onze vernieuwde website https://easycomphost.nl en verdubbelde server capaciteit een welkome verbetering zijn voor onze huidige en toekomstige klanten. Als u nog vragen heeft of hulp nodig heeft bij het kiezen van een hostingpakket, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om u te helpen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt artificiële intelligentie en machine learning om spam te verminderen. Bekijk hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Gerelateerde berichten

Alles wat je moet weten over het nieuwe GPT-4, Hoe Google AI en Microsoft 365 AI de toekomst van kunstmatige intelligentie vormgeven

In de wereld van Artificial Intelligence en Machine Learning was afgelopen week een historische week. Dit komt door de aankondiging van de officiële lancering van GPT-4 door Open AI. Hoewel we al toegang hadden tot deze AI via Bing, is de officiële lancering van GPT-4 iets om te vieren. In dit blog bericht gaan we dieper in op de mogelijkheden van GPT-4 en wat deze nieuwe AI zo bijzonder maakt.

Lees verder

Het groeiende gevaar van malvertising via Google Ads

Er is een groeiend gevaar van malvertising via Google Ads, waarbij slechteriken echte websites klonen en de downloadlink vervangen door malware. Dit wordt versterkt door de integratie van Google Ads in de echte zoekresultaten, waardoor het moeilijk is om te onderscheiden of een zoekresultaat een ad is of niet. Hierdoor zijn mensen geneigd om op deze advertenties te klikken, in de veronderstelling dat het een echte zoekresultaat is.

Lees verder

De voor- en nadelen van kunstmatige intelligentie onder de loep: van machine learning tot GPT!

Kunstmatige intelligentie (A.I.) is een technologie die steeds verder ontwikkeld wordt en die steeds meer gebruikt wordt in allerlei soorten industrieën. A.I. biedt enorme mogelijkheden om processen te automatiseren en te verbeteren, en om nieuwe manieren te vinden om problemen op te lossen. Hoewel A.I. en machine learning enorme voordelen kunnen bieden, is het belangrijk om te erkennen dat er ook bezorgdheid bestaat over de mogelijke gevolgen van deze technologieën, zoals werkloosheid en discriminatie. Overheden kunnen helpen om ervoor te zorgen dat A.I. op verantwoorde wijze wordt ontwikkeld en gebruikt, en mensen kunnen hun eigen kennis over A.I. vergroten door opleidingsprogramma’s te volgen en het gesprek aan te gaan met experts op het gebied van A.I.

Lees verder
U bent helemaal bij, dit was het laatste bericht.
  • Tags

  • Categorieën

  • Archieven

  • Naar de inhoud springen