Skip naar inhoud

Wilt u deze bijdrage aanbevelen? Dat kan via:

We zijn trots om aan te kondigen dat EasyComp Host een vernieuwde website heeft gelanceerd met nog meer krachtige hostingopties. Naast onze nieuwe website, hebben we de capaciteit van onze server rack verdubbeld en zijn we volledig in eigen beheer. Dit betekent dat we in staat zijn om onze prijzen zo laag mogelijk te houden terwijl we onze klanten blijven voorzien van de beste service. Daardoor zijn we in staat tot 5x meer te kunnen aanbieden dan eerder het geval was en dat alles voor een zeeuws prijsje!

Onze alles-in-één oplossing voor hosting, e-mail, cloudopslag en ongelimiteerde uitbreidingsmogelijkheden is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar snelle webhosting. Onze krachtige hostingpakketten bieden een aarzelingsvrije service en helpen u uw onlineaanwezigheid te vergroten.

Met een uptime van 99% en een gratis SSL-certificaat, kunt u er zeker van zijn dat uw website altijd bereikbaar is voor uw bezoekers. Onze EasyComp Cloud biedt toegang tot meer dan 400 apps en ingebouwde back-upvoorzieningen, zodat u zich kunt concentreren op het groeien van uw website. Onze gratis ondersteuning is beschikbaar van 09:00 tot 21:00.

We bieden ook verschillende opties voor shared hosting, private hosting, reseller hosting en VPS-hosting. De tarieven voor het registreren van uw domein, zijn aantrekkelijk voor elk type domeinnaam, dus ongeacht de domeinextensie. Zo heeft u bijvoorbeeld een .nl domein al vanaf € 0,20 / maand. Ons gemakkelijk te gebruiken controlepaneel biedt toegang tot functies zoals verkeersbeheer, beveiliging, back-ups en analytics in één centrale locatie.

Registreer of verhuis uw domeinnaam eenvoudig met onze domeinnaamregistratie. Bekijk onze hostingpakketten en kies het plan dat het beste bij u past. Of u nu een beginnende website-eigenaar bent of al geavanceerde gebruiker, EasyComp Host biedt de perfecte oplossing voor uw hostingbehoeften.

Daarnaast willen we benadrukken dat we nu volledig in eigen beheer zijn. Dit betekent dat we de controle hebben over onze eigen servers en infrastructuur, waardoor we in staat zijn om onze diensten snel en efficiënt te verbeteren en aan te passen aan de veranderende behoeften van onze klanten.

Door onze eigen server capaciteit te verdubbelen, zijn we in staat om nog meer klanten te bedienen en de prestaties van onze servers te verbeteren. Dit leidt tot snellere laadtijden en betere uptime voor uw website.

Onze prijzen zijn zo laag mogelijk gehouden, zodat iedereen kan profiteren van onze krachtige hostingdiensten. We geloven dat iedereen het recht heeft op kwalitatief hoogwaardige hosting, ongeacht de grootte of het budget van hun website.

We hopen dat onze vernieuwde website https://easycomphost.nl en verdubbelde server capaciteit een welkome verbetering zijn voor onze huidige en toekomstige klanten. Als u nog vragen heeft of hulp nodig heeft bij het kiezen van een hostingpakket, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om u te helpen.

Lees ook:

Een blik achter de schermen: onze teardown van de nieuwe Mac Mini M2 Pro

In deze blogpost zullen we ingaan op de nieuwste aanwinst van Apple: de Mac Mini met de M2 Pro chip. Hoewel er veel aandacht gaat naar de nieuwe MacBooks, vind ik de Mac Mini de interessantste release van Apple van het afgelopen anderhalf jaar.

Het groeiende gevaar van malvertising via Google Ads

Er is een groeiend gevaar van malvertising via Google Ads, waarbij slechteriken echte websites klonen en de downloadlink vervangen door malware. Dit wordt versterkt door de integratie van Google Ads in de echte zoekresultaten, waardoor het moeilijk is om te onderscheiden of een zoekresultaat een ad is of niet. Hierdoor zijn mensen geneigd om op deze advertenties te klikken, in de veronderstelling dat het een echte zoekresultaat is.

Apple verrast ons weer met een nieuw product, u zult niet geloven wat het is.

Afgelopen dinsdag kwam Apple met een onverwachte release van nieuwe producten, waaronder de nieuwe Mac mini en MacBook Pro. Vandaag kondigde het bedrijf nog een andere verrassing aan: de nieuwe HomePod.

Nieuwe Macs met M2 Pro en M2 Max chips

Er zijn vier nieuwe Macs uitgebracht met de nieuwe M2 Pro en M2 Max chips. Deze chips verhogen de core-aantallen, waardoor de prestaties verbeterd worden. Daarnaast zijn er verbeteringen in de GPU, waardoor de beeldverwerking 40% sneller is dan de vorige generatie. Ook is de batterijduur vergroot en is het nu mogelijk om 8K video uit te sturen via HDMI.

Google Home-hack laat hackers afluisteren van je privégesprekken – Dit moet je weten! Waarom wordt Twitter steeds gehackt en heeft China eindelijk de encryptie gebroken met kwantumcomputers?

Is Google Home aan het afluisteren, waarom wordt Twitter steeds gehackt? En heeft China eindelijk de encryptie gebroken met kwantumcomputers? Dat zijn enkele van de onderwerpen die we bespreken in
Windows 8.1 startmenu

Microsoft kondigt einde van de ondersteuning voor Windows 8.1 aan

Microsoft heeft onlangs aangekondigd dat het de ondersteuning voor Windows 8.1 heeft beëindigd. Dit betekent dat gebruikers van Windows 8.1 geen gratis beveiligingspatches meer zullen ontvangen via Windows Update. Hoewel het einde van de ondersteuning voor Windows 8.1 niet hetzelfde impact zal hebben als het einde van de ondersteuning voor Windows 7 in 2020, markeert het nog steeds het einde van een tijdperk voor degenen die het besturingssysteem in de afgelopen decennium hebben gebruikt. De Windows Embedded-equivalent van Windows 8.1, Windows Embedded 8.1 Industry, blijft wel ondersteuning ontvangen tot 11 juli 2023.

Wilt u deze bijdrage aanbevelen? Dat kan via:

Nog geen commentaar, voeg hieronder uw stem toe!


Add a Comment

Klaar voor de beste oplossing voor uw IT & ICT-situatie?

Ik heb mijn wachtwoord gewijzigd in “onjuist.” Dus wanneer ik vergeet wat het is, zal de computer zeggen: “Uw wachtwoord is onjuist.”