EasyComp Host lanceert vernieuwde website met verdubbelde server capaciteit en lagere prijzen!

We zijn trots om aan te kondigen dat EasyComp Host een vernieuwde website heeft gelanceerd met nog meer krachtige hostingopties. Naast onze nieuwe website, hebben we de capaciteit van onze server rack verdubbeld en zijn we volledig in eigen beheer. Dit betekent dat we in staat zijn om onze prijzen zo laag mogelijk te houden terwijl we onze klanten blijven voorzien van de beste service. Daardoor zijn we in staat tot 5x meer te kunnen aanbieden dan eerder het geval was en dat alles voor een zeeuws prijsje!

Onze alles-in-één oplossing voor hosting, e-mail, cloudopslag en ongelimiteerde uitbreidingsmogelijkheden is de perfecte keuze voor iedereen die op zoek is naar snelle webhosting. Onze krachtige hostingpakketten bieden een aarzelingsvrije service en helpen u uw onlineaanwezigheid te vergroten.

Met een uptime van 99% en een gratis SSL-certificaat, kunt u er zeker van zijn dat uw website altijd bereikbaar is voor uw bezoekers. Onze EasyComp Cloud biedt toegang tot meer dan 400 apps en ingebouwde back-upvoorzieningen, zodat u zich kunt concentreren op het groeien van uw website. Onze gratis ondersteuning is beschikbaar van 09:00 tot 21:00.

We bieden ook verschillende opties voor shared hosting, private hosting, reseller hosting en VPS-hosting. De tarieven voor het registreren van uw domein, zijn aantrekkelijk voor elk type domeinnaam, dus ongeacht de domeinextensie. Zo heeft u bijvoorbeeld een .nl domein al vanaf € 0,20 / maand. Ons gemakkelijk te gebruiken controlepaneel biedt toegang tot functies zoals verkeersbeheer, beveiliging, back-ups en analytics in één centrale locatie.

Registreer of verhuis uw domeinnaam eenvoudig met onze domeinnaamregistratie. Bekijk onze hostingpakketten en kies het plan dat het beste bij u past. Of u nu een beginnende website-eigenaar bent of al geavanceerde gebruiker, EasyComp Host biedt de perfecte oplossing voor uw hostingbehoeften.

Daarnaast willen we benadrukken dat we nu volledig in eigen beheer zijn. Dit betekent dat we de controle hebben over onze eigen servers en infrastructuur, waardoor we in staat zijn om onze diensten snel en efficiënt te verbeteren en aan te passen aan de veranderende behoeften van onze klanten.

Door onze eigen server capaciteit te verdubbelen, zijn we in staat om nog meer klanten te bedienen en de prestaties van onze servers te verbeteren. Dit leidt tot snellere laadtijden en betere uptime voor uw website.

Onze prijzen zijn zo laag mogelijk gehouden, zodat iedereen kan profiteren van onze krachtige hostingdiensten. We geloven dat iedereen het recht heeft op kwalitatief hoogwaardige hosting, ongeacht de grootte of het budget van hun website.

We hopen dat onze vernieuwde website https://easycomphost.nl/fr en verdubbelde server capaciteit een welkome verbetering zijn voor onze huidige en toekomstige klanten. Als u nog vragen heeft of hulp nodig heeft bij het kiezen van een hostingpakket, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om u te helpen.

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

Ce site utilise l'intelligence artificielle et l'apprentissage automatique pour réduire les spams. Découvrez comment vos données de commentaire sont traitées.

Articles connexes

Technologie de l’information

L’ère de la connectivité illimitée : l’Internet par satellite d’EasyVoice Telecom

Dans un monde où la connectivité est la clé du succès, Internet joue un rôle central dans notre vie quotidienne. Qu’il s’agisse de communication d’entreprise, d’enseignement à distance, de divertissement ou de suivi des nouvelles et des informations, une connexion Internet fiable est essentielle. Cependant, toutes les régions n’ont pas accès aux formes traditionnelles d’Internet à large bande, telles que le câble ou la fibre. C’est là que l’Internet par satellite d’EasyVoice Telecom est en train de révolutionner.

Lire la suite

Tout ce que vous devez savoir sur le nouveau GPT-4 Comment l'IA de Google et de Microsoft 365 façonnent l'avenir.

La semaine dernière a été une semaine historique dans le monde de l'intelligence artificielle et de l'apprentissage automatique. Cela est dû à l'annonce du lancement officiel de GPT-4 par Open AI. Bien que nous ayons déjà eu accès à cette IA via Bing, le lancement officiel de GPT-4 est quelque chose à célébrer. Dans ce billet de blog, nous approfondirons les capacités de GPT-4 et ce qui rend cette nouvelle IA si spéciale.

Lire la suite

Het groeiende gevaar van malvertising via Google Ads

Er is een groeiend gevaar van malvertising via Google Ads, waarbij slechteriken echte websites klonen en de downloadlink vervangen door malware. Dit wordt versterkt door de integratie van Google Ads in de echte zoekresultaten, waardoor het moeilijk is om te onderscheiden of een zoekresultaat een ad is of niet. Hierdoor zijn mensen geneigd om op deze advertenties te klikken, in de veronderstelling dat het een echte zoekresultaat is.

Lire la suite
Vous êtes à jour, c'était le dernier message.
  • Étiquettes

  • Catégories

  • Archives

  • Aller au contenu principal