Help een jongere zijn studie door, doneer nu je oude laptop.

Het zal u vast nog niet ontgaan zijn, maar door de hoge inflatie is alles duurder geworden. In sommige gevallen zelfs te duur, zoals een nieuwe laptop voor een studie.

Het schooljaar is alweer een tijdje begonnen, normaal zou dus de vraag naar tweedehands laptops afnemen. Klanten vragen met grote regelmaat om een tweedehands laptop, simpelweg omdat zij het geld niet hebben voor een nieuwe. In het geval dat deze vraag zich voordoet hebben we meestal wel een nog goed werkend ouder model, maar nog goed genoeg voor school en lichte games.

We zorgen er dan voor dat het apparaat voorzien word van een snelle SSD, meer werkgeheugen en een nieuwe of gereviseerde batterij, zodat de laptop op maximale snelheid presteert! Zo heeft ook een student of de ouders die met minder geld moet rondkomen, ook de garantie dat ze in elk geval een goede computer hebben die voldoet aan alle eisen van de opleiding. In de schrijnendste gevallen komt het zelfs voor dat we een apparaat gratis weggeven. Omdat iedereen toch het recht heeft op middelen om een studie te kunnen doen.

Door de toenemende vraag van begin dit schooljaar, ging onze voorraad refurbished laptops er snel doorheen. Ze zijn dan ook niet aan te slepen en willen eigenlijk een beroep doen op alle mensen, die nog een oude laptop hebben liggen onder een laag stof en eigenlijk ook niet weten wat ze er mee aan moeten.

Daarom vragen we van EasyComp Zeeland uw hulp, want wij hebben een oplossing en u kunt ons helpen!
Lever uw oude laptop bij ons in, we maken hem klaar voor een volgend leven als studielaptop en u krijgt van ons een tegoedbon van € 50,- te besteden in de EasyComp Shop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt artificiële intelligentie en machine learning om spam te verminderen. Bekijk hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Gerelateerde berichten

Alles wat je moet weten over het nieuwe GPT-4, Hoe Google AI en Microsoft 365 AI de toekomst van kunstmatige intelligentie vormgeven

In de wereld van Artificial Intelligence en Machine Learning was afgelopen week een historische week. Dit komt door de aankondiging van de officiële lancering van GPT-4 door Open AI. Hoewel we al toegang hadden tot deze AI via Bing, is de officiële lancering van GPT-4 iets om te vieren. In dit blog bericht gaan we dieper in op de mogelijkheden van GPT-4 en wat deze nieuwe AI zo bijzonder maakt.

Lees verder

Autodiefstal met USB-kabels

In deze blog bespreken we de ontwikkelingen op het gebied van autodiefstal met USB-kabels. We leggen uit hoe autodieven met deze methode te werk gaan en hoe fabrikanten proberen dit probleem aan te pakken. We bespreken enkele mogelijke oplossingen, waaronder software-updates en fysieke beveiligingsmaatregelen, om deze vorm van autodiefstal te voorkomen.

Lees verder
U bent helemaal bij, dit was het laatste bericht.
  • Tags

  • Categorieën

  • Archieven

  • Naar de inhoud springen