Skip naar inhoud

Wilt u deze bijdrage aanbevelen? Dat kan via:

Het zal u vast nog niet ontgaan zijn, maar door de hoge inflatie is alles duurder geworden. In sommige gevallen zelfs te duur, zoals een nieuwe laptop voor een studie.

Het schooljaar is alweer een tijdje begonnen, normaal zou dus de vraag naar tweedehands laptops afnemen. Klanten vragen met grote regelmaat om een tweedehands laptop, simpelweg omdat zij het geld niet hebben voor een nieuwe. In het geval dat deze vraag zich voordoet hebben we meestal wel een nog goed werkend ouder model, maar nog goed genoeg voor school en lichte games.

We zorgen er dan voor dat het apparaat voorzien word van een snelle SSD, meer werkgeheugen en een nieuwe of gereviseerde batterij, zodat de laptop op maximale snelheid presteert! Zo heeft ook een student of de ouders die met minder geld moet rondkomen, ook de garantie dat ze in elk geval een goede computer hebben die voldoet aan alle eisen van de opleiding. In de schrijnendste gevallen komt het zelfs voor dat we een apparaat gratis weggeven. Omdat iedereen toch het recht heeft op middelen om een studie te kunnen doen.

Door de toenemende vraag van begin dit schooljaar, ging onze voorraad refurbished laptops er snel doorheen. Ze zijn dan ook niet aan te slepen en willen eigenlijk een beroep doen op alle mensen, die nog een oude laptop hebben liggen onder een laag stof en eigenlijk ook niet weten wat ze er mee aan moeten.

Daarom vragen we van EasyComp Zeeland uw hulp, want wij hebben een oplossing en u kunt ons helpen!
Lever uw oude laptop bij ons in, we maken hem klaar voor een volgend leven als studielaptop en u krijgt van ons een tegoedbon van € 50,- te besteden in de EasyComp Shop.

Lees ook:

Vandaag is het wereld Back-up Dag: Waarom het belangrijk is en hoe EasyComp Zeeland kan helpen bij het maken van goede back-ups

Wereld Back-up Dag, jaarlijks gevierd op 31 maart, herinnert ons eraan hoe belangrijk het is om onze gegevens veilig te stellen. EasyComp Zeeland biedt oplossingen voor back-up en dataherstel, waardoor u met een gerust hart uw bedrijfsgegevens en persoonlijke bestanden kunt bewaren.

EasyComp Zeeland: Uw betrouwbare partner voor smartphone reparatie

Bij EasyComp Zeeland bieden we snelle en betrouwbare smartphone reparatie diensten voor alle grote merken. Met onze deskundige technici en uitstekende klantenservice, kunt u er zeker van zijn dat uw telefoon in goede handen is.

Verpesten smartphones de band met je kind?

Het still face-experiment van Edward Tronick uit de jaren zeventig, waarbij een moeder minutenlang emotieloos naar haar huilende baby moest kijken, is inmiddels bekend bij veel mensen. Het onderzoek toonde aan dat niet alleen aanwezigheid en voeding belangrijk zijn voor een hechte band tussen ouder en kind, maar ook het reageren op de signalen van het kind. In een recent onderzoek bestudeerde babyexpert Marion van den Heuvel hoe smartphones de band tussen ouder en kind beïnvloeden. In dit blogartikel lees je meer over haar onderzoek.

Alles wat je moet weten over het nieuwe GPT-4, Hoe Google AI en Microsoft 365 AI de toekomst van kunstmatige intelligentie vormgeven

In de wereld van Artificial Intelligence en Machine Learning was afgelopen week een historische week. Dit komt door de aankondiging van de officiële lancering van GPT-4 door Open AI. Hoewel we al toegang hadden tot deze AI via Bing, is de officiële lancering van GPT-4 iets om te vieren. In dit blog bericht gaan we dieper in op de mogelijkheden van GPT-4 en wat deze nieuwe AI zo bijzonder maakt.

Ontdek de digitale wereld met EasyComp Zeeland: Leer alles over computers, smartphones en meer!

EasyComp Zeeland biedt computer- en technologielessen aan om uw kennis van computers, smartphones, tablets en andere apparaten te vergroten. Onze lessen omvatten onderwerpen zoals basiskennis van computerhardware en software, veilig online browsen, Microsoft Office-toepassingen, sociale media, programmeren, webontwikkeling en het gebruik van macOS en Windows.

Silicon Valley Bank failliet: wat betekent dit voor de techwereld en de financiële sector?

Een Amerikaanse bank die gespecialiseerd was in het financieren van start-ups en technologiebedrijven is failliet gegaan door een bankrun. Dit heeft veel onrust veroorzaakt op de financiële markten en gevolgen voor de techwereld. De autoriteiten hebben maatregelen genomen om de schade te beperken.

Wilt u deze bijdrage aanbevelen? Dat kan via:

Klaar voor de beste oplossing voor uw IT & ICT-situatie?

Ik heb mijn wachtwoord gewijzigd in “onjuist.” Dus wanneer ik vergeet wat het is, zal de computer zeggen: “Uw wachtwoord is onjuist.”