Skip naar inhoud

Wilt u deze bijdrage aanbevelen? Dat kan via:

Het zal u vast nog niet ontgaan zijn, maar door de hoge inflatie is alles duurder geworden. In sommige gevallen zelfs te duur, zoals een nieuwe laptop voor een studie.

Het schooljaar is alweer een tijdje begonnen, normaal zou dus de vraag naar tweedehands laptops afnemen. Klanten vragen met grote regelmaat om een tweedehands laptop, simpelweg omdat zij het geld niet hebben voor een nieuwe. In het geval dat deze vraag zich voordoet hebben we meestal wel een nog goed werkend ouder model, maar nog goed genoeg voor school en lichte games.

We zorgen er dan voor dat het apparaat voorzien word van een snelle SSD, meer werkgeheugen en een nieuwe of gereviseerde batterij, zodat de laptop op maximale snelheid presteert! Zo heeft ook een student of de ouders die met minder geld moet rondkomen, ook de garantie dat ze in elk geval een goede computer hebben die voldoet aan alle eisen van de opleiding. In de schrijnendste gevallen komt het zelfs voor dat we een apparaat gratis weggeven. Omdat iedereen toch het recht heeft op middelen om een studie te kunnen doen.

Door de toenemende vraag van begin dit schooljaar, ging onze voorraad refurbished laptops er snel doorheen. Ze zijn dan ook niet aan te slepen en willen eigenlijk een beroep doen op alle mensen, die nog een oude laptop hebben liggen onder een laag stof en eigenlijk ook niet weten wat ze er mee aan moeten.

Daarom vragen we van EasyComp Zeeland uw hulp, want wij hebben een oplossing en u kunt ons helpen!
Lever uw oude laptop bij ons in, we maken hem klaar voor een volgend leven als studielaptop en u krijgt van ons een tegoedbon van € 50,- te besteden in de EasyComp Shop.

Lees ook:

Wat wil en wenst de ontwikkelaar?

In een krappe ict-arbeidsmarkt is het voor werkgevers interessant te weten wat er onder ontwikkelaars leeft. Bedrijven die de juiste tools bieden, hebben een streepje voor. Een internationaal onderzoek onder ruim zeventigduizend ontwikkelaars uit de Stack Overflow-community geeft inzicht in de trends. Dit rapport is bij recruiters dan ook niet onopgemerkt gebleven. Ze krijgen zo een beeld van hoe developers leren en meer kennis vergaren, welke tools ze gebruiken en waaraan ze behoefte hebben.

TNO: Europa kan tech-overmacht VS en China doorbreken

Zet vol in op de ontwikkeling van 6G, maak Gaia-X volwassen, loop voorop met edge computing en omarm open technologie. Dit zijn enkele aanbevelingen van TNO om in Europa de overheersing van Big Tech en Chinese (5G-)bedrijven te doorbreken.

Subpostmaster campaigning forces government to set up compensation scheme and make interim payments

Subpostmaster campaign group is a step closer to achieving what it was originally set up to do as government launches compensation scheme for its members who did not receive fair payouts

Advies: wacht met 3,5 GHz tot Inmarsat weg is

Het duurt waarschijnlijk tot eind 2023 voordat de 3,5-GHz-frequentieband beschikbaar komt voor openbare mobiele-communicatiediensten. Er is weliswaar veel vraag naar extra frequentieruimte, maar op de daarvoor afgesproken 3,5-GHz-band kan dat storen met noodoproepen van de lucht- en zeevaart. Het ministerie krijgt het advies te wachten totdat satellietbedrijf Inmarsat is verhuisd van het Friese Burum naar Griekenland.

Na sase komt sse (security service edge)

Security service edge (sse) is de evolutie van het sase-framework van Gartner. Door de letter ‘A’ (voor ’access) te verwijderen, wordt duidelijk dat het netwerk niet langer wordt beschouwd als onderdeel van een beveiligingsoplossing. Het is slechts het mechanisme dat de datastromen naar het security- en controleplatform transporteert.

UK tech has 2.8% gender ‘wage gap’, says Hired

The wage offered to women for tech jobs in the UK is 2.8% less than offered to male counterparts – a larger gap than in the US and Canada, says Hired

Wilt u deze bijdrage aanbevelen? Dat kan via:

Klaar voor de beste oplossing voor uw IT & ICT-situatie?

Ik heb mijn wachtwoord gewijzigd in “onjuist.” Dus wanneer ik vergeet wat het is, zal de computer zeggen: “Uw wachtwoord is onjuist.”