Help een jongere zijn studie door, doneer nu je oude laptop.

Het zal u vast nog niet ontgaan zijn, maar door de hoge inflatie is alles duurder geworden. In sommige gevallen zelfs te duur, zoals een nieuwe laptop voor een studie.

Het schooljaar is alweer een tijdje begonnen, normaal zou dus de vraag naar tweedehands laptops afnemen. Klanten vragen met grote regelmaat om een tweedehands laptop, simpelweg omdat zij het geld niet hebben voor een nieuwe. In het geval dat deze vraag zich voordoet hebben we meestal wel een nog goed werkend ouder model, maar nog goed genoeg voor school en lichte games.

We zorgen er dan voor dat het apparaat voorzien word van een snelle SSD, meer werkgeheugen en een nieuwe of gereviseerde batterij, zodat de laptop op maximale snelheid presteert! Zo heeft ook een student of de ouders die met minder geld moet rondkomen, ook de garantie dat ze in elk geval een goede computer hebben die voldoet aan alle eisen van de opleiding. In de schrijnendste gevallen komt het zelfs voor dat we een apparaat gratis weggeven. Omdat iedereen toch het recht heeft op middelen om een studie te kunnen doen.

Door de toenemende vraag van begin dit schooljaar, ging onze voorraad refurbished laptops er snel doorheen. Ze zijn dan ook niet aan te slepen en willen eigenlijk een beroep doen op alle mensen, die nog een oude laptop hebben liggen onder een laag stof en eigenlijk ook niet weten wat ze er mee aan moeten.

Daarom vragen we van EasyComp Zeeland uw hulp, want wij hebben een oplossing en u kunt ons helpen!
Lever uw oude laptop bij ons in, we maken hem klaar voor een volgend leven als studielaptop en u krijgt van ons een tegoedbon van € 50,- te besteden in de EasyComp Shop.

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

Ce site utilise l'intelligence artificielle et l'apprentissage automatique pour réduire les spams. Découvrez comment vos données de commentaire sont traitées.

Articles connexes

Tout ce que vous devez savoir sur le nouveau GPT-4 Comment l'IA de Google et de Microsoft 365 façonnent l'avenir.

La semaine dernière a été une semaine historique dans le monde de l'intelligence artificielle et de l'apprentissage automatique. Cela est dû à l'annonce du lancement officiel de GPT-4 par Open AI. Bien que nous ayons déjà eu accès à cette IA via Bing, le lancement officiel de GPT-4 est quelque chose à célébrer. Dans ce billet de blog, nous approfondirons les capacités de GPT-4 et ce qui rend cette nouvelle IA si spéciale.

Lire la suite

Autodiefstal met USB-kabels

In deze blog bespreken we de ontwikkelingen op het gebied van autodiefstal met USB-kabels. We leggen uit hoe autodieven met deze methode te werk gaan en hoe fabrikanten proberen dit probleem aan te pakken. We bespreken enkele mogelijke oplossingen, waaronder software-updates en fysieke beveiligingsmaatregelen, om deze vorm van autodiefstal te voorkomen.

Lire la suite
Vous êtes à jour, c'était le dernier message.
  • Étiquettes

  • Catégories

  • Archives

  • Aller au contenu principal