Apple geruchten: De iPhone 12 zal waarschijnlijk worden gelanceerd oktober, ‘Pro’ variaties komen november!

Apple Watch en iPads worden mogelijk volgende maand gelanceerd

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Apple kan de lancering van de iPhone 12 uitstellen tot oktober en november, maar zal naar verwachting Apple Watch en iPads in september uitbrengen.
Dat is volgens leaker Jon Prosser die op Twitter zegt dat de iPhone-maker zijn iPhone-evenement in de week van 12 oktober zal hosten. Het bedrijf zal beginnen met het nemen van preorders voor iPhone 12-modellen in de week van 19 oktober, en zendingen zullen een week later beginnen.
In een earnings conference call vorige maand had Apple CFO Luca Maestri ook bevestigd dat het bedrijf iPhone 12-modellen zou lanceren “enkele weken later” dan normaal.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

[/vc_column_text][vc_column_text]Prosser, die soms correct de plannen van Apple voorspelt, heeft niet gezegd of het iPhone 12-evenement een persoonlijk lanceringsevenement of een ander ‘Apple live stream’ video-evenement zal zijn.
Hij zei enkel dat de “iPhone 12” lancering van Apple in twee fasen zal worden gehouden. De mid-tier “iPhone 12” modellen zullen worden aangekondigd in de eerste fase, terwijl de top-tier “Pro” handsets zullen ergens in november worden vrijgegeven.
Geen exacte datum over de lancering van Pro-modellen is momenteel beschikbaar “in het systeem,” volgens Prosser.
“Met de gespreide release van de iPhone 12 en onzekerheid van de definitieve data voor Pro-modellen, is er een kans dat de data kunnen glijden / veranderen,” Prosser toegevoegd.
Apple is geruchten om vier “iPhone 12” modellen met variërende prijzen te lanceren. Vorige week meldde Digitimes dat Apple in de eerste fase twee 6,1-inch handsets kon aankondigen en 6,7- en 5,4-inch modellen in de tweede fase.
De 5,4- en 6,1-inch modellen worden beschouwd als betaalbaarder, met een “A14” processor, dubbele camera’s, OLED-schermen en aluminium chassis.
Top-end 6,1- en 6,7-inch “Pro”-modellen hebben mogelijk een upgrade van beeldschermen, samen met Pro Motion-technologie en een extra camera.
Alle iPhone 12 handsets zullen worden uitgerust met 5G-connectiviteit functie, volgens verschillende media rapporten.
Prosser verklaarde ook dat de techgigant van plan is om “Apple Watch Series 6” en een niet nader gespecificeerde next-gen iPad aan te kondigen via een persbericht in de week die 7 september begint.
Voor Apple zou de aankondiging van de nieuwe Watch in een persbericht een afwijking zijn van de normale traditie, omdat iPhone-evenementen in de afgelopen jaren ook de Apple Watch hebben opgenomen.
Apple wordt ook verondersteld om momenteel aan “Apple Glass” glazen te werken, die het dit najaar kan aankondigen.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses artificial intelligence and machine learning to reduce spam. See how your comment data is processed.

Related posts

  • Tags

  • Categories

  • Archives

  • Skip to content