Skip naar inhoud

Apple geruchten: De iPhone 12 zal waarschijnlijk worden gelanceerd oktober, ‘Pro’ variaties komen november!

Wilt u deze bijdrage aanbevelen? Dat kan via:

Apple Watch en iPads worden mogelijk volgende maand gelanceerd

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Apple kan de lancering van de iPhone 12 uitstellen tot oktober en november, maar zal naar verwachting Apple Watch en iPads in september uitbrengen.
Dat is volgens leaker Jon Prosser die op Twitter zegt dat de iPhone-maker zijn iPhone-evenement in de week van 12 oktober zal hosten. Het bedrijf zal beginnen met het nemen van preorders voor iPhone 12-modellen in de week van 19 oktober, en zendingen zullen een week later beginnen.
In een earnings conference call vorige maand had Apple CFO Luca Maestri ook bevestigd dat het bedrijf iPhone 12-modellen zou lanceren “enkele weken later” dan normaal.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

[/vc_column_text][vc_column_text]Prosser, die soms correct de plannen van Apple voorspelt, heeft niet gezegd of het iPhone 12-evenement een persoonlijk lanceringsevenement of een ander ‘Apple live stream’ video-evenement zal zijn.
Hij zei enkel dat de “iPhone 12” lancering van Apple in twee fasen zal worden gehouden. De mid-tier “iPhone 12” modellen zullen worden aangekondigd in de eerste fase, terwijl de top-tier “Pro” handsets zullen ergens in november worden vrijgegeven.
Geen exacte datum over de lancering van Pro-modellen is momenteel beschikbaar “in het systeem,” volgens Prosser.
“Met de gespreide release van de iPhone 12 en onzekerheid van de definitieve data voor Pro-modellen, is er een kans dat de data kunnen glijden / veranderen,” Prosser toegevoegd.
Apple is geruchten om vier “iPhone 12” modellen met variërende prijzen te lanceren. Vorige week meldde Digitimes dat Apple in de eerste fase twee 6,1-inch handsets kon aankondigen en 6,7- en 5,4-inch modellen in de tweede fase.
De 5,4- en 6,1-inch modellen worden beschouwd als betaalbaarder, met een “A14” processor, dubbele camera’s, OLED-schermen en aluminium chassis.
Top-end 6,1- en 6,7-inch “Pro”-modellen hebben mogelijk een upgrade van beeldschermen, samen met Pro Motion-technologie en een extra camera.
Alle iPhone 12 handsets zullen worden uitgerust met 5G-connectiviteit functie, volgens verschillende media rapporten.
Prosser verklaarde ook dat de techgigant van plan is om “Apple Watch Series 6” en een niet nader gespecificeerde next-gen iPad aan te kondigen via een persbericht in de week die 7 september begint.
Voor Apple zou de aankondiging van de nieuwe Watch in een persbericht een afwijking zijn van de normale traditie, omdat iPhone-evenementen in de afgelopen jaren ook de Apple Watch hebben opgenomen.
Apple wordt ook verondersteld om momenteel aan “Apple Glass” glazen te werken, die het dit najaar kan aankondigen.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Lees ook:

Nederland digi-vaardigst, België gemiddeld

Nergens in Europa zijn relatief meer inwoners bedreven in het gebruik van internet, computers en software dan in Nederland en Finland. Beide landen voeren de ranglijst aan van digitale vaardigheden. België scoort gemiddeld. Dit blijkt uit onderzoek door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) en Eurostat.

Security-specialist loopt verhoogd risico op burn-out

Het merendeel van securityprofessionals zegt harder te werken dan ooit, en het werk desalniettemin niet af te krijgen. Ook kan het werk stressvol zijn. Tegelijkertijd biedt cybersecurity een prachtig loopbaanperspectief.

Rekenkamer signaleert risico’s bij algoritmes

De Algemene Rekenkamer heeft een toetsingskader ontwikkeld om algoritmes te beoordelen. Het orgaan baseert zich op een studie naar negen algoritmes die bij de overheid in gebruik zijn; slechts drie voldeden aan alle aspecten. Staatssecretaris Digitalisering Van Huffelen gebruikt de bevindingen om digitale voorschriften te verbeteren.

Helft bedrijven vertrouwt op oude securitystrategie

Uit een studie van het Ponemon Institute uit de Verenigde Staten blijkt dat een aanzienlijk deel van de bedrijven nog steeds beveiligingsprocessen en -beleid van vóór de coronapandemie gebruikt, waardoor hun veiligheid in gevaar komt.

Two-thirds of UK organisations defrauded since start of pandemic

Nearly two out of three UK companies say they have experienced some form of fraud or economic crime in the past two years, according to a report

Is de Franse reparatie-index een jaar later zijn beloftes nagekomen?

De Franse reparatie-index is op 1 januari 2021 in werking getreden. Een wereldprimeur, het is van toepassing op 5 productcategorieën: smartphones, laptops, wasmachines, tv's en grasmaaiers.

Wilt u deze bijdrage aanbevelen? Dat kan via:

Klaar voor de beste oplossing voor uw IT & ICT-situatie?

Ik heb mijn wachtwoord gewijzigd in “onjuist.” Dus wanneer ik vergeet wat het is, zal de computer zeggen: “Uw wachtwoord is onjuist.”