Skip naar inhoud

Apple geruchten: De iPhone 12 zal waarschijnlijk worden gelanceerd oktober, ‘Pro’ variaties komen november!

Wilt u deze bijdrage aanbevelen? Dat kan via:

Apple Watch en iPads worden mogelijk volgende maand gelanceerd

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Apple kan de lancering van de iPhone 12 uitstellen tot oktober en november, maar zal naar verwachting Apple Watch en iPads in september uitbrengen.
Dat is volgens leaker Jon Prosser die op Twitter zegt dat de iPhone-maker zijn iPhone-evenement in de week van 12 oktober zal hosten. Het bedrijf zal beginnen met het nemen van preorders voor iPhone 12-modellen in de week van 19 oktober, en zendingen zullen een week later beginnen.
In een earnings conference call vorige maand had Apple CFO Luca Maestri ook bevestigd dat het bedrijf iPhone 12-modellen zou lanceren “enkele weken later” dan normaal.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

[/vc_column_text][vc_column_text]Prosser, die soms correct de plannen van Apple voorspelt, heeft niet gezegd of het iPhone 12-evenement een persoonlijk lanceringsevenement of een ander ‘Apple live stream’ video-evenement zal zijn.
Hij zei enkel dat de “iPhone 12” lancering van Apple in twee fasen zal worden gehouden. De mid-tier “iPhone 12” modellen zullen worden aangekondigd in de eerste fase, terwijl de top-tier “Pro” handsets zullen ergens in november worden vrijgegeven.
Geen exacte datum over de lancering van Pro-modellen is momenteel beschikbaar “in het systeem,” volgens Prosser.
“Met de gespreide release van de iPhone 12 en onzekerheid van de definitieve data voor Pro-modellen, is er een kans dat de data kunnen glijden / veranderen,” Prosser toegevoegd.
Apple is geruchten om vier “iPhone 12” modellen met variërende prijzen te lanceren. Vorige week meldde Digitimes dat Apple in de eerste fase twee 6,1-inch handsets kon aankondigen en 6,7- en 5,4-inch modellen in de tweede fase.
De 5,4- en 6,1-inch modellen worden beschouwd als betaalbaarder, met een “A14” processor, dubbele camera’s, OLED-schermen en aluminium chassis.
Top-end 6,1- en 6,7-inch “Pro”-modellen hebben mogelijk een upgrade van beeldschermen, samen met Pro Motion-technologie en een extra camera.
Alle iPhone 12 handsets zullen worden uitgerust met 5G-connectiviteit functie, volgens verschillende media rapporten.
Prosser verklaarde ook dat de techgigant van plan is om “Apple Watch Series 6” en een niet nader gespecificeerde next-gen iPad aan te kondigen via een persbericht in de week die 7 september begint.
Voor Apple zou de aankondiging van de nieuwe Watch in een persbericht een afwijking zijn van de normale traditie, omdat iPhone-evenementen in de afgelopen jaren ook de Apple Watch hebben opgenomen.
Apple wordt ook verondersteld om momenteel aan “Apple Glass” glazen te werken, die het dit najaar kan aankondigen.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Lees ook:

Een blik achter de schermen: onze teardown van de nieuwe Mac Mini M2 Pro

In deze blogpost zullen we ingaan op de nieuwste aanwinst van Apple: de Mac Mini met de M2 Pro chip. Hoewel er veel aandacht gaat naar de nieuwe MacBooks, vind ik de Mac Mini de interessantste release van Apple van het afgelopen anderhalf jaar.

Het groeiende gevaar van malvertising via Google Ads

Er is een groeiend gevaar van malvertising via Google Ads, waarbij slechteriken echte websites klonen en de downloadlink vervangen door malware. Dit wordt versterkt door de integratie van Google Ads in de echte zoekresultaten, waardoor het moeilijk is om te onderscheiden of een zoekresultaat een ad is of niet. Hierdoor zijn mensen geneigd om op deze advertenties te klikken, in de veronderstelling dat het een echte zoekresultaat is.

EasyComp Host lanceert vernieuwde website met verdubbelde server capaciteit en lagere prijzen!

We zijn trots om aan te kondigen dat EasyComp Host een vernieuwde website heeft gelanceerd met nog meer krachtige hostingopties. Naast onze nieuwe website, hebben we de capaciteit van onze server rack verdubbeld en zijn we volledig in eigen beheer. Dit betekent dat we in staat zijn om onze prijzen zo laag mogelijk te houden terwijl we onze klanten blijven voorzien van de beste service. Daardoor zijn we in staat tot 5x meer te kunnen aanbieden dan eerder het geval was en dat alles voor een zeeuws prijsje!

Apple verrast ons weer met een nieuw product, u zult niet geloven wat het is.

Afgelopen dinsdag kwam Apple met een onverwachte release van nieuwe producten, waaronder de nieuwe Mac mini en MacBook Pro. Vandaag kondigde het bedrijf nog een andere verrassing aan: de nieuwe HomePod.

Nieuwe Macs met M2 Pro en M2 Max chips

Er zijn vier nieuwe Macs uitgebracht met de nieuwe M2 Pro en M2 Max chips. Deze chips verhogen de core-aantallen, waardoor de prestaties verbeterd worden. Daarnaast zijn er verbeteringen in de GPU, waardoor de beeldverwerking 40% sneller is dan de vorige generatie. Ook is de batterijduur vergroot en is het nu mogelijk om 8K video uit te sturen via HDMI.

Google Home-hack laat hackers afluisteren van je privégesprekken – Dit moet je weten! Waarom wordt Twitter steeds gehackt en heeft China eindelijk de encryptie gebroken met kwantumcomputers?

Is Google Home aan het afluisteren, waarom wordt Twitter steeds gehackt? En heeft China eindelijk de encryptie gebroken met kwantumcomputers? Dat zijn enkele van de onderwerpen die we bespreken in

Wilt u deze bijdrage aanbevelen? Dat kan via:

Klaar voor de beste oplossing voor uw IT & ICT-situatie?

Ik heb mijn wachtwoord gewijzigd in “onjuist.” Dus wanneer ik vergeet wat het is, zal de computer zeggen: “Uw wachtwoord is onjuist.”