Skip naar inhoud

Apple geruchten: De iPhone 12 zal waarschijnlijk worden gelanceerd oktober, ‘Pro’ variaties komen november!

Wilt u deze bijdrage aanbevelen? Dat kan via:

Apple Watch en iPads worden mogelijk volgende maand gelanceerd

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Apple kan de lancering van de iPhone 12 uitstellen tot oktober en november, maar zal naar verwachting Apple Watch en iPads in september uitbrengen.
Dat is volgens leaker Jon Prosser die op Twitter zegt dat de iPhone-maker zijn iPhone-evenement in de week van 12 oktober zal hosten. Het bedrijf zal beginnen met het nemen van preorders voor iPhone 12-modellen in de week van 19 oktober, en zendingen zullen een week later beginnen.
In een earnings conference call vorige maand had Apple CFO Luca Maestri ook bevestigd dat het bedrijf iPhone 12-modellen zou lanceren “enkele weken later” dan normaal.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

[/vc_column_text][vc_column_text]Prosser, die soms correct de plannen van Apple voorspelt, heeft niet gezegd of het iPhone 12-evenement een persoonlijk lanceringsevenement of een ander ‘Apple live stream’ video-evenement zal zijn.
Hij zei enkel dat de “iPhone 12” lancering van Apple in twee fasen zal worden gehouden. De mid-tier “iPhone 12” modellen zullen worden aangekondigd in de eerste fase, terwijl de top-tier “Pro” handsets zullen ergens in november worden vrijgegeven.
Geen exacte datum over de lancering van Pro-modellen is momenteel beschikbaar “in het systeem,” volgens Prosser.
“Met de gespreide release van de iPhone 12 en onzekerheid van de definitieve data voor Pro-modellen, is er een kans dat de data kunnen glijden / veranderen,” Prosser toegevoegd.
Apple is geruchten om vier “iPhone 12” modellen met variërende prijzen te lanceren. Vorige week meldde Digitimes dat Apple in de eerste fase twee 6,1-inch handsets kon aankondigen en 6,7- en 5,4-inch modellen in de tweede fase.
De 5,4- en 6,1-inch modellen worden beschouwd als betaalbaarder, met een “A14” processor, dubbele camera’s, OLED-schermen en aluminium chassis.
Top-end 6,1- en 6,7-inch “Pro”-modellen hebben mogelijk een upgrade van beeldschermen, samen met Pro Motion-technologie en een extra camera.
Alle iPhone 12 handsets zullen worden uitgerust met 5G-connectiviteit functie, volgens verschillende media rapporten.
Prosser verklaarde ook dat de techgigant van plan is om “Apple Watch Series 6” en een niet nader gespecificeerde next-gen iPad aan te kondigen via een persbericht in de week die 7 september begint.
Voor Apple zou de aankondiging van de nieuwe Watch in een persbericht een afwijking zijn van de normale traditie, omdat iPhone-evenementen in de afgelopen jaren ook de Apple Watch hebben opgenomen.
Apple wordt ook verondersteld om momenteel aan “Apple Glass” glazen te werken, die het dit najaar kan aankondigen.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Lees ook:

Wat wil en wenst de ontwikkelaar?

In een krappe ict-arbeidsmarkt is het voor werkgevers interessant te weten wat er onder ontwikkelaars leeft. Bedrijven die de juiste tools bieden, hebben een streepje voor. Een internationaal onderzoek onder ruim zeventigduizend ontwikkelaars uit de Stack Overflow-community geeft inzicht in de trends. Dit rapport is bij recruiters dan ook niet onopgemerkt gebleven. Ze krijgen zo een beeld van hoe developers leren en meer kennis vergaren, welke tools ze gebruiken en waaraan ze behoefte hebben.

TNO: Europa kan tech-overmacht VS en China doorbreken

Zet vol in op de ontwikkeling van 6G, maak Gaia-X volwassen, loop voorop met edge computing en omarm open technologie. Dit zijn enkele aanbevelingen van TNO om in Europa de overheersing van Big Tech en Chinese (5G-)bedrijven te doorbreken.

Subpostmaster campaigning forces government to set up compensation scheme and make interim payments

Subpostmaster campaign group is a step closer to achieving what it was originally set up to do as government launches compensation scheme for its members who did not receive fair payouts

Advies: wacht met 3,5 GHz tot Inmarsat weg is

Het duurt waarschijnlijk tot eind 2023 voordat de 3,5-GHz-frequentieband beschikbaar komt voor openbare mobiele-communicatiediensten. Er is weliswaar veel vraag naar extra frequentieruimte, maar op de daarvoor afgesproken 3,5-GHz-band kan dat storen met noodoproepen van de lucht- en zeevaart. Het ministerie krijgt het advies te wachten totdat satellietbedrijf Inmarsat is verhuisd van het Friese Burum naar Griekenland.

Na sase komt sse (security service edge)

Security service edge (sse) is de evolutie van het sase-framework van Gartner. Door de letter ‘A’ (voor ’access) te verwijderen, wordt duidelijk dat het netwerk niet langer wordt beschouwd als onderdeel van een beveiligingsoplossing. Het is slechts het mechanisme dat de datastromen naar het security- en controleplatform transporteert.

UK tech has 2.8% gender ‘wage gap’, says Hired

The wage offered to women for tech jobs in the UK is 2.8% less than offered to male counterparts – a larger gap than in the US and Canada, says Hired

Wilt u deze bijdrage aanbevelen? Dat kan via:

Klaar voor de beste oplossing voor uw IT & ICT-situatie?

Ik heb mijn wachtwoord gewijzigd in “onjuist.” Dus wanneer ik vergeet wat het is, zal de computer zeggen: “Uw wachtwoord is onjuist.”