Skip naar inhoud

WELKOM IN ONZE NIEUWE ONLINE MEGA STORE EASYCOMP.SHOP | DE GROOTSTE ICT & IT LEVERANCIER VAN ZEELAND!

Wilt u deze bijdrage aanbevelen? Dat kan via:

We hebben het de afgelopen maanden erg druk gehad, dank hiervoor, dankzij u als onze trouwe vaste (nieuwe) klant maakt het voor ons mogelijk om uit te breiden. Daarom staan we op het punt om de grootste ICT & IT leverancier van Zeeland te worden, we hebben namelijk ons assortiment uitgebreid tot maar liefst 100.000 nieuwe producten!

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Onze pilot met Bol.com heeft ook voor een enorme groei in klanten gezorgd, daarom zullen we nu ook uitbreiden naar andere platforms zoals Amazon, beslist en nog veel meer! Zodat u ons altijd en overal kunt vinden en wij u de beste klantbeleving kunnen blijven bieden. Want ondanks onze groei zal dit niets af doen in de menselijkheid en humaniteit, u als klant blijft altijd de koning!

 

Benieuwd naar alle nieuwe producten?

Ga direct onze nieuwe Megastore: https://EasyComp.Shop

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Lees ook:

Nederland digi-vaardigst, België gemiddeld

Nergens in Europa zijn relatief meer inwoners bedreven in het gebruik van internet, computers en software dan in Nederland en Finland. Beide landen voeren de ranglijst aan van digitale vaardigheden. België scoort gemiddeld. Dit blijkt uit onderzoek door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) en Eurostat.

Security-specialist loopt verhoogd risico op burn-out

Het merendeel van securityprofessionals zegt harder te werken dan ooit, en het werk desalniettemin niet af te krijgen. Ook kan het werk stressvol zijn. Tegelijkertijd biedt cybersecurity een prachtig loopbaanperspectief.

Rekenkamer signaleert risico’s bij algoritmes

De Algemene Rekenkamer heeft een toetsingskader ontwikkeld om algoritmes te beoordelen. Het orgaan baseert zich op een studie naar negen algoritmes die bij de overheid in gebruik zijn; slechts drie voldeden aan alle aspecten. Staatssecretaris Digitalisering Van Huffelen gebruikt de bevindingen om digitale voorschriften te verbeteren.

Helft bedrijven vertrouwt op oude securitystrategie

Uit een studie van het Ponemon Institute uit de Verenigde Staten blijkt dat een aanzienlijk deel van de bedrijven nog steeds beveiligingsprocessen en -beleid van vóór de coronapandemie gebruikt, waardoor hun veiligheid in gevaar komt.

Two-thirds of UK organisations defrauded since start of pandemic

Nearly two out of three UK companies say they have experienced some form of fraud or economic crime in the past two years, according to a report

Is de Franse reparatie-index een jaar later zijn beloftes nagekomen?

De Franse reparatie-index is op 1 januari 2021 in werking getreden. Een wereldprimeur, het is van toepassing op 5 productcategorieën: smartphones, laptops, wasmachines, tv's en grasmaaiers.

Wilt u deze bijdrage aanbevelen? Dat kan via:

Klaar voor de beste oplossing voor uw IT & ICT-situatie?

Ik heb mijn wachtwoord gewijzigd in “onjuist.” Dus wanneer ik vergeet wat het is, zal de computer zeggen: “Uw wachtwoord is onjuist.”