Skip naar inhoud

WELKOM IN ONZE NIEUWE ONLINE MEGA STORE EASYCOMP.SHOP | DE GROOTSTE ICT & IT LEVERANCIER VAN ZEELAND!

Wilt u deze bijdrage aanbevelen? Dat kan via:

We hebben het de afgelopen maanden erg druk gehad, dank hiervoor, dankzij u als onze trouwe vaste (nieuwe) klant maakt het voor ons mogelijk om uit te breiden. Daarom staan we op het punt om de grootste ICT & IT leverancier van Zeeland te worden, we hebben namelijk ons assortiment uitgebreid tot maar liefst 100.000 nieuwe producten!

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Onze pilot met Bol.com heeft ook voor een enorme groei in klanten gezorgd, daarom zullen we nu ook uitbreiden naar andere platforms zoals Amazon, beslist en nog veel meer! Zodat u ons altijd en overal kunt vinden en wij u de beste klantbeleving kunnen blijven bieden. Want ondanks onze groei zal dit niets af doen in de menselijkheid en humaniteit, u als klant blijft altijd de koning!

 

Benieuwd naar alle nieuwe producten?

Ga direct onze nieuwe Megastore: https://EasyComp.Shop

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Lees ook:

Wat wil en wenst de ontwikkelaar?

In een krappe ict-arbeidsmarkt is het voor werkgevers interessant te weten wat er onder ontwikkelaars leeft. Bedrijven die de juiste tools bieden, hebben een streepje voor. Een internationaal onderzoek onder ruim zeventigduizend ontwikkelaars uit de Stack Overflow-community geeft inzicht in de trends. Dit rapport is bij recruiters dan ook niet onopgemerkt gebleven. Ze krijgen zo een beeld van hoe developers leren en meer kennis vergaren, welke tools ze gebruiken en waaraan ze behoefte hebben.

TNO: Europa kan tech-overmacht VS en China doorbreken

Zet vol in op de ontwikkeling van 6G, maak Gaia-X volwassen, loop voorop met edge computing en omarm open technologie. Dit zijn enkele aanbevelingen van TNO om in Europa de overheersing van Big Tech en Chinese (5G-)bedrijven te doorbreken.

Subpostmaster campaigning forces government to set up compensation scheme and make interim payments

Subpostmaster campaign group is a step closer to achieving what it was originally set up to do as government launches compensation scheme for its members who did not receive fair payouts

Advies: wacht met 3,5 GHz tot Inmarsat weg is

Het duurt waarschijnlijk tot eind 2023 voordat de 3,5-GHz-frequentieband beschikbaar komt voor openbare mobiele-communicatiediensten. Er is weliswaar veel vraag naar extra frequentieruimte, maar op de daarvoor afgesproken 3,5-GHz-band kan dat storen met noodoproepen van de lucht- en zeevaart. Het ministerie krijgt het advies te wachten totdat satellietbedrijf Inmarsat is verhuisd van het Friese Burum naar Griekenland.

Na sase komt sse (security service edge)

Security service edge (sse) is de evolutie van het sase-framework van Gartner. Door de letter ‘A’ (voor ’access) te verwijderen, wordt duidelijk dat het netwerk niet langer wordt beschouwd als onderdeel van een beveiligingsoplossing. Het is slechts het mechanisme dat de datastromen naar het security- en controleplatform transporteert.

UK tech has 2.8% gender ‘wage gap’, says Hired

The wage offered to women for tech jobs in the UK is 2.8% less than offered to male counterparts – a larger gap than in the US and Canada, says Hired

Wilt u deze bijdrage aanbevelen? Dat kan via:

Klaar voor de beste oplossing voor uw IT & ICT-situatie?

Ik heb mijn wachtwoord gewijzigd in “onjuist.” Dus wanneer ik vergeet wat het is, zal de computer zeggen: “Uw wachtwoord is onjuist.”