Skip naar inhoud

EasyComp Zeeland opent nieuwe online megastore EasyComp Shop.

Wilt u deze bijdrage aanbevelen? Dat kan via:

EasyComp Zeeland, een toonaangevende leverancier van allerlei IT en ICT-dienstverlening, heeft vandaag haar nieuwe online megastore EasyComp Shop geopend. Deze one-stop-shop biedt een uitgebreid assortiment producten van wereldberoemde merken tegen scherpe prijzen. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe laptop, tablet of smartphone, in de EasyComp Shop vindt u altijd wat u zoekt.

EasyComp Shop is een nieuwe online megastore van EasyComp Zeeland.

EasyComp Shop is een nieuwe online megastore van EasyComp Zeeland. Het bedrijf heeft een ruim aanbod van elektronica en computeraccessoires, en biedt alles aan tegen scherpe prijzen. EasyComp Shop is uniek in zijn soort en biedt een uitgebreid assortiment aan producten voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit en goede service.

EasyComp Shop biedt een uitgebreid assortiment aan computers, laptops, tablets en meer.

EasyComp Shop, de nieuwe online megastore van EasyComp Zeeland, biedt een uitgebreid assortiment aan computers, laptops, tablets en meer. Het is een one-stop-shop voor al je computerbehoeften en je kunt er alles vinden wat u nodig hebt om uw ideale computer op te bouwen. Of u nu een gamer bent die de beste prestaties nodig hebt, of gewoon een gebruiker die op zoek is naar een goedkope laptop voor school of werk, of een trendsetter die op zoek is naar de beste deals voor bekende merken zoals; Apple, AMD, Samsung en meer? EasyComp Shop heeft het allemaal.

EasyComp Shop heeft een user-friendly interface en is eenvoudig te gebruiken.

EasyComp Shop is een user-friendly online megastore die eenvoudig te gebruiken is. Het biedt een uitgebreid assortiment producten, waaronder laptops, desktops, printers, software en meer. EasyComp Shop is de perfecte plek om al uw technische benodigdheden te vinden.

EasyComp Shop levert snel en gratis in Nederland en België.

EasyComp Shop is dé online megastore voor computeronderdelen en -accessoires in Nederland en België. Vanaf nu kunnen onze klanten hun bestellingen 24/7 online plaatsen en hoeven zich geen zorgen meer te maken over openingstijden of levertijden. EasyComp Shop levert snel en gratis bij bestellingen boven de €150,- in Nederland en België, dus bestel vandaag nog!

Bezoek vandaag nog de EasyComp Shop online kijk op EasyComp.Shop en profiteer direct van de beste deals! Klik hier voor 20% korting op uw eerste aankoop of gebruik de code ecs-welkom-20.

Lees ook:

Help een jongere zijn studie door, doneer nu je oude laptop.

Het zal u vast nog niet ontgaan zijn, maar door de hoge inflatie is alles duurder geworden. In sommige gevallen zelfs te duur, zoals een nieuwe laptop voor een studie.

Wat wil en wenst de ontwikkelaar?

In een krappe ict-arbeidsmarkt is het voor werkgevers interessant te weten wat er onder ontwikkelaars leeft. Bedrijven die de juiste tools bieden, hebben een streepje voor. Een internationaal onderzoek onder ruim zeventigduizend ontwikkelaars uit de Stack Overflow-community geeft inzicht in de trends. Dit rapport is bij recruiters dan ook niet onopgemerkt gebleven. Ze krijgen zo een beeld van hoe developers leren en meer kennis vergaren, welke tools ze gebruiken en waaraan ze behoefte hebben.

TNO: Europa kan tech-overmacht VS en China doorbreken

Zet vol in op de ontwikkeling van 6G, maak Gaia-X volwassen, loop voorop met edge computing en omarm open technologie. Dit zijn enkele aanbevelingen van TNO om in Europa de overheersing van Big Tech en Chinese (5G-)bedrijven te doorbreken.

Subpostmaster campaigning forces government to set up compensation scheme and make interim payments

Subpostmaster campaign group is a step closer to achieving what it was originally set up to do as government launches compensation scheme for its members who did not receive fair payouts

Advies: wacht met 3,5 GHz tot Inmarsat weg is

Het duurt waarschijnlijk tot eind 2023 voordat de 3,5-GHz-frequentieband beschikbaar komt voor openbare mobiele-communicatiediensten. Er is weliswaar veel vraag naar extra frequentieruimte, maar op de daarvoor afgesproken 3,5-GHz-band kan dat storen met noodoproepen van de lucht- en zeevaart. Het ministerie krijgt het advies te wachten totdat satellietbedrijf Inmarsat is verhuisd van het Friese Burum naar Griekenland.

Na sase komt sse (security service edge)

Security service edge (sse) is de evolutie van het sase-framework van Gartner. Door de letter ‘A’ (voor ’access) te verwijderen, wordt duidelijk dat het netwerk niet langer wordt beschouwd als onderdeel van een beveiligingsoplossing. Het is slechts het mechanisme dat de datastromen naar het security- en controleplatform transporteert.

Wilt u deze bijdrage aanbevelen? Dat kan via:

Klaar voor de beste oplossing voor uw IT & ICT-situatie?

Ik heb mijn wachtwoord gewijzigd in “onjuist.” Dus wanneer ik vergeet wat het is, zal de computer zeggen: “Uw wachtwoord is onjuist.”