Video: De Geheime Geschiedenis van Windows Zip-Folders | Door de gepensioneerde Microsoft Engineer DavePL

Dave Plummer ex Microsoft Engineer over het geheim achter de welbekende ZipFolders; over hoe hij bijna ontslagen werd en zijn werk met succes wist te verkopen aan Microsoft, Dave onthult de geheime geschiedenis van Windows ZipFolders, de gecomprimeerde zip-bestand ondersteuning in Windows.

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Het is een gek verhaal dat ik bijna ontslagen werd. Een die ik niet eens heb verteld
De goede vrienden en degenen die met mij werkten op het moment.
Maar het is nu 25 jaar geleden en ik ben eindelijk klaar om het je te vertellen.
De geheime geschiedenis van windows zip mappen; Een beetje achtergrondverhaal is waarschijnlijk nodig waarom ik software aan het schrijven was aan de zijkant. Om te beginnen met task manager zou kunnen zijn begonnen met het leven als een side project, maar de zip-mappen was iets dat ik schreef van begin tot eind thuis in mijn hol. Helemaal los van mijn dagelijkse baan als je nu iets over mij weet, weet je dat ik graag code schrijf. Ik hou van de code en dus ben ik vaak bezig met deze side projecten om mezelf te vermaken en om de nieuwste technologieën en trends te leren.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=aQUtUQ_L8Yk”][/vc_column][/vc_row]

Gerelateerde berichten

  • Tags

  • Categorieën

  • Archieven

  • Naar de inhoud springen