Skip naar inhoud

Video: De Geheime Geschiedenis van Windows Zip-Folders | Door de gepensioneerde Microsoft Engineer DavePL

Wilt u deze bijdrage aanbevelen? Dat kan via:

Dave Plummer ex Microsoft Engineer over het geheim achter de welbekende ZipFolders; over hoe hij bijna ontslagen werd en zijn werk met succes wist te verkopen aan Microsoft, Dave onthult de geheime geschiedenis van Windows ZipFolders, de gecomprimeerde zip-bestand ondersteuning in Windows.

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Het is een gek verhaal dat ik bijna ontslagen werd. Een die ik niet eens heb verteld
De goede vrienden en degenen die met mij werkten op het moment.
Maar het is nu 25 jaar geleden en ik ben eindelijk klaar om het je te vertellen.
De geheime geschiedenis van windows zip mappen; Een beetje achtergrondverhaal is waarschijnlijk nodig waarom ik software aan het schrijven was aan de zijkant. Om te beginnen met task manager zou kunnen zijn begonnen met het leven als een side project, maar de zip-mappen was iets dat ik schreef van begin tot eind thuis in mijn hol. Helemaal los van mijn dagelijkse baan als je nu iets over mij weet, weet je dat ik graag code schrijf. Ik hou van de code en dus ben ik vaak bezig met deze side projecten om mezelf te vermaken en om de nieuwste technologieën en trends te leren.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=aQUtUQ_L8Yk”][/vc_column][/vc_row]

Lees ook:

Nederland digi-vaardigst, België gemiddeld

Nergens in Europa zijn relatief meer inwoners bedreven in het gebruik van internet, computers en software dan in Nederland en Finland. Beide landen voeren de ranglijst aan van digitale vaardigheden. België scoort gemiddeld. Dit blijkt uit onderzoek door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) en Eurostat.

Security-specialist loopt verhoogd risico op burn-out

Het merendeel van securityprofessionals zegt harder te werken dan ooit, en het werk desalniettemin niet af te krijgen. Ook kan het werk stressvol zijn. Tegelijkertijd biedt cybersecurity een prachtig loopbaanperspectief.

Rekenkamer signaleert risico’s bij algoritmes

De Algemene Rekenkamer heeft een toetsingskader ontwikkeld om algoritmes te beoordelen. Het orgaan baseert zich op een studie naar negen algoritmes die bij de overheid in gebruik zijn; slechts drie voldeden aan alle aspecten. Staatssecretaris Digitalisering Van Huffelen gebruikt de bevindingen om digitale voorschriften te verbeteren.

Helft bedrijven vertrouwt op oude securitystrategie

Uit een studie van het Ponemon Institute uit de Verenigde Staten blijkt dat een aanzienlijk deel van de bedrijven nog steeds beveiligingsprocessen en -beleid van vóór de coronapandemie gebruikt, waardoor hun veiligheid in gevaar komt.

Two-thirds of UK organisations defrauded since start of pandemic

Nearly two out of three UK companies say they have experienced some form of fraud or economic crime in the past two years, according to a report

Is de Franse reparatie-index een jaar later zijn beloftes nagekomen?

De Franse reparatie-index is op 1 januari 2021 in werking getreden. Een wereldprimeur, het is van toepassing op 5 productcategorieën: smartphones, laptops, wasmachines, tv's en grasmaaiers.

Wilt u deze bijdrage aanbevelen? Dat kan via:

Klaar voor de beste oplossing voor uw IT & ICT-situatie?

Ik heb mijn wachtwoord gewijzigd in “onjuist.” Dus wanneer ik vergeet wat het is, zal de computer zeggen: “Uw wachtwoord is onjuist.”