Seizoen 1 Episode 3 – Right to Repair

Het recht om te repareren is een belangrijk onderdeel van onze samenleving, op technologisch gebied maar evenmin ook op andere gebieden moet het de norm zijn om te je product te kunnen laten repareren.
Jammer genoeg word dit door veel bedrijven tegengewerkt

In deze podcast leer je waarom het recht om te repareren belangrijk is.


Zelfs de grondlegger van Apple, Steve Wozniak is voor right to repair! Hij legt uit waarom:
"Vroeger was het normaal om je eigen apparaten te kunnen repareren, in feite was de tech industrie destijds zeer toegankelijk en werden er bij talloze apparaten schemas meegeleverd. De Apple 1 Computer zou nooit zo'n succes zijn geweest als we deze schemas niet deelden"

Luister naar onze Podcast!

Seizoen 1 Episode 3 - Right to Repair

Meer weten over Right to Repair?

Neem deel aan de webinar op 13 juli 2021

Wilt u meer weten over right to repair? Dan kunt u alle informatie en nieuws met betrekking tot dit onderwerp terugvinden op onze pagina Right to Repair. Op dezelfde pagina kunt u zich ook aanmelden voor de webinar.

Abonneer op onze podcast!

Elke laatste vrijdag van de maand een nieuwe aflevering!

Deel de ECZ Podcast:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt artificiële intelligentie en machine learning om spam te verminderen. Bekijk hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Gerelateerde berichten

Nerd Tool calibrating the sleep sensor
Gadgets

Repareren van MacBooks: De Geheimen van de Slaapsensor Onthuld

Moderne MacBooks hebben complexe reparatieproblemen, vooral als het gaat om de slaapsensor, die cruciaal is voor hun goede werking. Deze sensor moet worden gekalibreerd, maar Apple biedt de benodigde kalibratietool alleen aan geautoriseerde serviceproviders aan. Dit leidt tot uitdagingen voor onafhankelijke reparateurs. Dit blog belicht de recente ontwikkelingen rond een innovatieve oplossing, de “Nerd Tool One”, die het kalibratieproces aanzienlijk vereenvoudigt en de discussie over het recht op reparatie aankaart.

Lees verder

EasyComp Zeeland: Uw Betrouwbare Partner Voor Computerreparaties En Meer

Als u een computer heeft, heeft u ongetwijfeld op een gegeven moment problemen ondervonden. Misschien loopt uw computer vast of werkt hij traag. In sommige gevallen start hij zelfs helemaal niet meer op. In dergelijke gevallen heeft u behoefte aan professionele hulp om uw computer weer als nieuw te laten werken. EasyComp Zeeland is hier om u te helpen.

Lees verder
U bent helemaal bij, dit was het laatste bericht.
  • Tags

  • Categorieën

  • Archieven

  • Naar de inhoud springen