Skip naar inhoud

Onze Allereerste Vlog; Windows 10 Beginners Training

Wilt u deze bijdrage aanbevelen? Dat kan via:

In onze allereerste vlog nemen we u mee voor een kijkje naar de nieuwste ontwikkelingen binnen Windows 10. we leren u de basis, van het start menu, het multitasken met 2 vensters naast elkaar tot het nieuwe meldingscentrum.

[vc_row][vc_column][vc_video link=”https://youtu.be/MdDLlJvK76w” align=”center”][vc_column_text]In onze allereerste vlog nemen we u mee voor een kijkje naar de nieuwste ontwikkelingen binnen Windows 10. we leren u de basis, van het start menu, het multitasken met 2 vensters naast elkaar tot het nieuwe meldingscentrum. De plek waar u alle meldingen terug kunt lezen en eventueel behandelen. Natuurlijk komt er nog veel meer aan bod.
Bent u al geabonneerd op onze blog en andere sociale media? Kijk op EasyCompZeeland.nl. Hier vindt u vele andere feiten, tips en weetjes en andere interessante ontwikkelingen binnen de IT/ICT. Beschreven op een menselijke manier zodat iedereen ervan leert!
Als Zeeuw leven we in een mooie provincie. Wij van EasyComp Zeeland vinden het belangrijk dat er goed gezorgd word voor het milieu, we houden dit ook telkens in ons achterhoofd door duurzaam te werken en te produceren. U zult ons bijvoorbeeld nooit een 3 jaar oude computer zien afschrijven, wij kijken hoe we ervoor kunnen zorgen dat het apparaat nog 10 jaar meekan!
Ook de keuze van onze bank, BUNQ is hier in meegenomen! Met hun Super Green Card wordt er na het halen van 100 euro aan transacties vanaf de rekening een nieuwe boom geplant 🌳 zo lukt het ons om ons CO2 verbruik te compenseren, wilt u ook iets terug doen voor de natuur? Door een BUNQ rekening te openen en te kiezen voor de Super Green pas, heeft u al een stap in de goede richting gezet voor de volgende generatie. Als we als wereld samen op weg gaan naar CO2 Neutraal, krijgen we daar allemaal een gezonder en beter leven van!
Wacht niet langer en Go Green: Klik hier en start direct met uw aandeel aan een betere toekomst voor uzelf en de wereld![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Lees ook:

Nederland digi-vaardigst, België gemiddeld

Nergens in Europa zijn relatief meer inwoners bedreven in het gebruik van internet, computers en software dan in Nederland en Finland. Beide landen voeren de ranglijst aan van digitale vaardigheden. België scoort gemiddeld. Dit blijkt uit onderzoek door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) en Eurostat.

Security-specialist loopt verhoogd risico op burn-out

Het merendeel van securityprofessionals zegt harder te werken dan ooit, en het werk desalniettemin niet af te krijgen. Ook kan het werk stressvol zijn. Tegelijkertijd biedt cybersecurity een prachtig loopbaanperspectief.

Rekenkamer signaleert risico’s bij algoritmes

De Algemene Rekenkamer heeft een toetsingskader ontwikkeld om algoritmes te beoordelen. Het orgaan baseert zich op een studie naar negen algoritmes die bij de overheid in gebruik zijn; slechts drie voldeden aan alle aspecten. Staatssecretaris Digitalisering Van Huffelen gebruikt de bevindingen om digitale voorschriften te verbeteren.

Helft bedrijven vertrouwt op oude securitystrategie

Uit een studie van het Ponemon Institute uit de Verenigde Staten blijkt dat een aanzienlijk deel van de bedrijven nog steeds beveiligingsprocessen en -beleid van vóór de coronapandemie gebruikt, waardoor hun veiligheid in gevaar komt.

Two-thirds of UK organisations defrauded since start of pandemic

Nearly two out of three UK companies say they have experienced some form of fraud or economic crime in the past two years, according to a report

Is de Franse reparatie-index een jaar later zijn beloftes nagekomen?

De Franse reparatie-index is op 1 januari 2021 in werking getreden. Een wereldprimeur, het is van toepassing op 5 productcategorieën: smartphones, laptops, wasmachines, tv's en grasmaaiers.

Wilt u deze bijdrage aanbevelen? Dat kan via:

Klaar voor de beste oplossing voor uw IT & ICT-situatie?

Ik heb mijn wachtwoord gewijzigd in “onjuist.” Dus wanneer ik vergeet wat het is, zal de computer zeggen: “Uw wachtwoord is onjuist.”