Skip naar inhoud

Onze Allereerste Vlog; Windows 10 Beginners Training

Wilt u deze bijdrage aanbevelen? Dat kan via:

In onze allereerste vlog nemen we u mee voor een kijkje naar de nieuwste ontwikkelingen binnen Windows 10. we leren u de basis, van het start menu, het multitasken met 2 vensters naast elkaar tot het nieuwe meldingscentrum.

[vc_row][vc_column][vc_video link=”https://youtu.be/MdDLlJvK76w” align=”center”][vc_column_text]In onze allereerste vlog nemen we u mee voor een kijkje naar de nieuwste ontwikkelingen binnen Windows 10. we leren u de basis, van het start menu, het multitasken met 2 vensters naast elkaar tot het nieuwe meldingscentrum. De plek waar u alle meldingen terug kunt lezen en eventueel behandelen. Natuurlijk komt er nog veel meer aan bod.
Bent u al geabonneerd op onze blog en andere sociale media? Kijk op EasyCompZeeland.nl. Hier vindt u vele andere feiten, tips en weetjes en andere interessante ontwikkelingen binnen de IT/ICT. Beschreven op een menselijke manier zodat iedereen ervan leert!
Als Zeeuw leven we in een mooie provincie. Wij van EasyComp Zeeland vinden het belangrijk dat er goed gezorgd word voor het milieu, we houden dit ook telkens in ons achterhoofd door duurzaam te werken en te produceren. U zult ons bijvoorbeeld nooit een 3 jaar oude computer zien afschrijven, wij kijken hoe we ervoor kunnen zorgen dat het apparaat nog 10 jaar meekan!
Ook de keuze van onze bank, BUNQ is hier in meegenomen! Met hun Super Green Card wordt er na het halen van 100 euro aan transacties vanaf de rekening een nieuwe boom geplant 🌳 zo lukt het ons om ons CO2 verbruik te compenseren, wilt u ook iets terug doen voor de natuur? Door een BUNQ rekening te openen en te kiezen voor de Super Green pas, heeft u al een stap in de goede richting gezet voor de volgende generatie. Als we als wereld samen op weg gaan naar CO2 Neutraal, krijgen we daar allemaal een gezonder en beter leven van!
Wacht niet langer en Go Green: Klik hier en start direct met uw aandeel aan een betere toekomst voor uzelf en de wereld![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Lees ook:

Help een jongere zijn studie door, doneer nu je oude laptop.

Het zal u vast nog niet ontgaan zijn, maar door de hoge inflatie is alles duurder geworden. In sommige gevallen zelfs te duur, zoals een nieuwe laptop voor een studie.

Wat wil en wenst de ontwikkelaar?

In een krappe ict-arbeidsmarkt is het voor werkgevers interessant te weten wat er onder ontwikkelaars leeft. Bedrijven die de juiste tools bieden, hebben een streepje voor. Een internationaal onderzoek onder ruim zeventigduizend ontwikkelaars uit de Stack Overflow-community geeft inzicht in de trends. Dit rapport is bij recruiters dan ook niet onopgemerkt gebleven. Ze krijgen zo een beeld van hoe developers leren en meer kennis vergaren, welke tools ze gebruiken en waaraan ze behoefte hebben.

TNO: Europa kan tech-overmacht VS en China doorbreken

Zet vol in op de ontwikkeling van 6G, maak Gaia-X volwassen, loop voorop met edge computing en omarm open technologie. Dit zijn enkele aanbevelingen van TNO om in Europa de overheersing van Big Tech en Chinese (5G-)bedrijven te doorbreken.

Subpostmaster campaigning forces government to set up compensation scheme and make interim payments

Subpostmaster campaign group is a step closer to achieving what it was originally set up to do as government launches compensation scheme for its members who did not receive fair payouts

Advies: wacht met 3,5 GHz tot Inmarsat weg is

Het duurt waarschijnlijk tot eind 2023 voordat de 3,5-GHz-frequentieband beschikbaar komt voor openbare mobiele-communicatiediensten. Er is weliswaar veel vraag naar extra frequentieruimte, maar op de daarvoor afgesproken 3,5-GHz-band kan dat storen met noodoproepen van de lucht- en zeevaart. Het ministerie krijgt het advies te wachten totdat satellietbedrijf Inmarsat is verhuisd van het Friese Burum naar Griekenland.

Na sase komt sse (security service edge)

Security service edge (sse) is de evolutie van het sase-framework van Gartner. Door de letter ‘A’ (voor ’access) te verwijderen, wordt duidelijk dat het netwerk niet langer wordt beschouwd als onderdeel van een beveiligingsoplossing. Het is slechts het mechanisme dat de datastromen naar het security- en controleplatform transporteert.

Wilt u deze bijdrage aanbevelen? Dat kan via:

Klaar voor de beste oplossing voor uw IT & ICT-situatie?

Ik heb mijn wachtwoord gewijzigd in “onjuist.” Dus wanneer ik vergeet wat het is, zal de computer zeggen: “Uw wachtwoord is onjuist.”