Skip naar inhoud

Onze Allereerste Vlog; Windows 10 Beginners Training

Wilt u deze bijdrage aanbevelen? Dat kan via:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on reddit
Share on tumblr
Share on stumbleupon
Share on mix
Share on telegram
Share on pocket
Share on whatsapp
Share on email
In onze allereerste vlog nemen we u mee voor een kijkje naar de nieuwste ontwikkelingen binnen Windows 10. we leren u de basis, van het start menu, het multitasken met 2 vensters naast elkaar tot het nieuwe meldingscentrum.

[vc_row][vc_column][vc_video link=”https://youtu.be/MdDLlJvK76w” align=”center”][vc_column_text]In onze allereerste vlog nemen we u mee voor een kijkje naar de nieuwste ontwikkelingen binnen Windows 10. we leren u de basis, van het start menu, het multitasken met 2 vensters naast elkaar tot het nieuwe meldingscentrum. De plek waar u alle meldingen terug kunt lezen en eventueel behandelen. Natuurlijk komt er nog veel meer aan bod.
Bent u al geabonneerd op onze blog en andere sociale media? Kijk op EasyCompZeeland.nl. Hier vindt u vele andere feiten, tips en weetjes en andere interessante ontwikkelingen binnen de IT/ICT. Beschreven op een menselijke manier zodat iedereen ervan leert!
Als Zeeuw leven we in een mooie provincie. Wij van EasyComp Zeeland vinden het belangrijk dat er goed gezorgd word voor het milieu, we houden dit ook telkens in ons achterhoofd door duurzaam te werken en te produceren. U zult ons bijvoorbeeld nooit een 3 jaar oude computer zien afschrijven, wij kijken hoe we ervoor kunnen zorgen dat het apparaat nog 10 jaar meekan!
Ook de keuze van onze bank, BUNQ is hier in meegenomen! Met hun Super Green Card wordt er na het halen van 100 euro aan transacties vanaf de rekening een nieuwe boom geplant 🌳 zo lukt het ons om ons CO2 verbruik te compenseren, wilt u ook iets terug doen voor de natuur? Door een BUNQ rekening te openen en te kiezen voor de Super Green pas, heeft u al een stap in de goede richting gezet voor de volgende generatie. Als we als wereld samen op weg gaan naar CO2 Neutraal, krijgen we daar allemaal een gezonder en beter leven van!
Wacht niet langer en Go Green: Klik hier en start direct met uw aandeel aan een betere toekomst voor uzelf en de wereld![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Lees ook:

We gaan verhuizen. Wat betekent dit voor u als klant?

Door de jaren heen is er veel gebeurd. Reden voor ons om uit te breiden naar een andere locatie. In dit bericht leest u wat u kunt verwachten.

OldFlix: We bewaren oude films en series en presenteren ze: In een Netflix-achtige methode, maar gratis!

Wie kent ze niet, Charlie Chaplin, Dallas Dolls, Philips met hun nieuwe spectaculaire uitvindingen tot de spannende avonturen van de jeugddetective Q & Q. Maar waar kijkt u ze? Vanaf

Microsoft launches ‘top secret’ Azure cloud region for US intelligence community

Microsoft continues to deliver on its pledge to provide cloud services to the US government that are compliant with all strengths of data classification

Zo loopt de weg naar vertrouwen in ai

Net zoals vertrouwen in persoonlijke en zakelijke relaties moet groeien, heeft het ook tijd nodig voor een gebruiker van ai-technologie om vertrouwen te krijgen in het systeem. Transformatieve technologieën als zelfrijdende voertuigen kunnen alleen succesvol zijn als er duidelijke methoden en benchmarks zijn om vertrouwen te creëren in ai-systemen. Maar hoe wek je vertrouwen op in ai?

IT leaders fear ‘trickle-down’ of nation-state cyber attacks

Three-quarters of IT decision-makers are concerned that the tactics, techniques and procedures used by nation-state attackers could be used against them

Wilt u deze bijdrage aanbevelen? Dat kan via:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on google
Share on reddit
Share on tumblr
Share on stumbleupon
Share on mix
Share on telegram
Share on pocket
Share on whatsapp
Share on email

Klaar voor de beste oplossing voor uw IT & ICT-situatie?

Ik heb mijn wachtwoord gewijzigd in “onjuist.” Dus wanneer ik vergeet wat het is, zal de computer zeggen: “Uw wachtwoord is onjuist.”