Onze Allereerste Vlog; Windows 10 Beginners Training

In onze allereerste vlog nemen we u mee voor een kijkje naar de nieuwste ontwikkelingen binnen Windows 10. we leren u de basis, van het start menu, het multitasken met 2 vensters naast elkaar tot het nieuwe meldingscentrum.

[vc_row][vc_column][vc_video link=”https://youtu.be/MdDLlJvK76w” align=”center”][vc_column_text]In onze allereerste vlog nemen we u mee voor een kijkje naar de nieuwste ontwikkelingen binnen Windows 10. we leren u de basis, van het start menu, het multitasken met 2 vensters naast elkaar tot het nieuwe meldingscentrum. De plek waar u alle meldingen terug kunt lezen en eventueel behandelen. Natuurlijk komt er nog veel meer aan bod.
Bent u al geabonneerd op onze blog en andere sociale media? Kijk op EasyCompZeeland.nl. Hier vindt u vele andere feiten, tips en weetjes en andere interessante ontwikkelingen binnen de IT/ICT. Beschreven op een menselijke manier zodat iedereen ervan leert!
Als Zeeuw leven we in een mooie provincie. Wij van EasyComp Zeeland vinden het belangrijk dat er goed gezorgd word voor het milieu, we houden dit ook telkens in ons achterhoofd door duurzaam te werken en te produceren. U zult ons bijvoorbeeld nooit een 3 jaar oude computer zien afschrijven, wij kijken hoe we ervoor kunnen zorgen dat het apparaat nog 10 jaar meekan!
Ook de keuze van onze bank, BUNQ is hier in meegenomen! Met hun Super Green Card wordt er na het halen van 100 euro aan transacties vanaf de rekening een nieuwe boom geplant 🌳 zo lukt het ons om ons CO2 verbruik te compenseren, wilt u ook iets terug doen voor de natuur? Door een BUNQ rekening te openen en te kiezen voor de Super Green pas, heeft u al een stap in de goede richting gezet voor de volgende generatie. Als we als wereld samen op weg gaan naar CO2 Neutraal, krijgen we daar allemaal een gezonder en beter leven van!
Wacht niet langer en Go Green: Klik hier en start direct met uw aandeel aan een betere toekomst voor uzelf en de wereld![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt artificiële intelligentie en machine learning om spam te verminderen. Bekijk hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.

Gerelateerde berichten

  • Tags

  • Categorieën

  • Archieven

  • Naar de inhoud springen