Skip naar inhoud

Onze Allereerste Vlog; Windows 10 Beginners Training

Wilt u deze bijdrage aanbevelen? Dat kan via:

In onze allereerste vlog nemen we u mee voor een kijkje naar de nieuwste ontwikkelingen binnen Windows 10. we leren u de basis, van het start menu, het multitasken met 2 vensters naast elkaar tot het nieuwe meldingscentrum.

[vc_row][vc_column][vc_video link=”https://youtu.be/MdDLlJvK76w” align=”center”][vc_column_text]In onze allereerste vlog nemen we u mee voor een kijkje naar de nieuwste ontwikkelingen binnen Windows 10. we leren u de basis, van het start menu, het multitasken met 2 vensters naast elkaar tot het nieuwe meldingscentrum. De plek waar u alle meldingen terug kunt lezen en eventueel behandelen. Natuurlijk komt er nog veel meer aan bod.
Bent u al geabonneerd op onze blog en andere sociale media? Kijk op EasyCompZeeland.nl. Hier vindt u vele andere feiten, tips en weetjes en andere interessante ontwikkelingen binnen de IT/ICT. Beschreven op een menselijke manier zodat iedereen ervan leert!
Als Zeeuw leven we in een mooie provincie. Wij van EasyComp Zeeland vinden het belangrijk dat er goed gezorgd word voor het milieu, we houden dit ook telkens in ons achterhoofd door duurzaam te werken en te produceren. U zult ons bijvoorbeeld nooit een 3 jaar oude computer zien afschrijven, wij kijken hoe we ervoor kunnen zorgen dat het apparaat nog 10 jaar meekan!
Ook de keuze van onze bank, BUNQ is hier in meegenomen! Met hun Super Green Card wordt er na het halen van 100 euro aan transacties vanaf de rekening een nieuwe boom geplant 🌳 zo lukt het ons om ons CO2 verbruik te compenseren, wilt u ook iets terug doen voor de natuur? Door een BUNQ rekening te openen en te kiezen voor de Super Green pas, heeft u al een stap in de goede richting gezet voor de volgende generatie. Als we als wereld samen op weg gaan naar CO2 Neutraal, krijgen we daar allemaal een gezonder en beter leven van!
Wacht niet langer en Go Green: Klik hier en start direct met uw aandeel aan een betere toekomst voor uzelf en de wereld![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Lees ook:

Silicon Valley Bank failliet: wat betekent dit voor de techwereld en de financiële sector?

Een Amerikaanse bank die gespecialiseerd was in het financieren van start-ups en technologiebedrijven is failliet gegaan door een bankrun. Dit heeft veel onrust veroorzaakt op de financiële markten en gevolgen voor de techwereld. De autoriteiten hebben maatregelen genomen om de schade te beperken.

EasyComp Zeeland biedt oplossingen voor mensen die moeite hebben met de digitale kloof in Nederland

De digitale kloof in Nederland Uit een recent rapport van het Sociaal Cultureel Planbureau blijkt dat er in Nederland een groot verschil is in sociale klasse en dat de digitale

EasyComp Zeeland: Uw Betrouwbare Partner Voor Computerreparaties En Meer

Als u een computer heeft, heeft u ongetwijfeld op een gegeven moment problemen ondervonden. Misschien loopt uw computer vast of werkt hij traag. In sommige gevallen start hij zelfs helemaal niet meer op. In dergelijke gevallen heeft u behoefte aan professionele hulp om uw computer weer als nieuw te laten werken. EasyComp Zeeland is hier om u te helpen.

iPhone 15: wat weten we al over de nieuwe smartphone van Apple?

Apple staat bekend om zijn innovatieve en populaire iPhones, die elk jaar weer miljoenen mensen over de hele wereld aanspreken. In 2023 verwachten we de lancering van de iPhone 15, de opvolger van de iPhone 14 die in 2022 uitkwam. Wat kunnen we verwachten van dit nieuwe toestel? In dit blog bericht zetten we de belangrijkste geruchten en lekken voor je op een rijtje.

Hoe EasyComp Zeeland u kan helpen met al uw IT- en ICT-behoeften.

EasyComp Zeeland is uw Zeeuwse IT- en ICT-specialist die u een breed scala aan diensten en oplossingen biedt voor zowel particulieren als bedrijven. Of u nu hulp nodig heeft met uw computer, telefoon, netwerk, muzieksysteem of kassasysteem, EasyComp Zeeland staat voor u klaar met deskundig advies en snelle service.

Autodiefstal met USB-kabels

In deze blog bespreken we de ontwikkelingen op het gebied van autodiefstal met USB-kabels. We leggen uit hoe autodieven met deze methode te werk gaan en hoe fabrikanten proberen dit probleem aan te pakken. We bespreken enkele mogelijke oplossingen, waaronder software-updates en fysieke beveiligingsmaatregelen, om deze vorm van autodiefstal te voorkomen.

Wilt u deze bijdrage aanbevelen? Dat kan via:

Klaar voor de beste oplossing voor uw IT & ICT-situatie?

Ik heb mijn wachtwoord gewijzigd in “onjuist.” Dus wanneer ik vergeet wat het is, zal de computer zeggen: “Uw wachtwoord is onjuist.”