Skip naar inhoud

Maatregelen tegen het Coronavirus (COVID-19).

Wilt u deze bijdrage aanbevelen? Dat kan via:

Maatregelen tegen het Coronavirus (COVID-19) zijn op dit moment essentieel om een verdere verspreiding zoveel mogelijk te beperken.
Maatregelen tegen het Coronavirus (COVID-19) zijn op dit moment essentieel om een verdere verspreiding zoveel mogelijk te beperken.
Daarom is er besloten om fysieke afspraken zoveel mogelijk te vervangen voor een videoverbinding of remote-support verbinding.
Heeft u een hardwarematig probleem? Dan kunt u de afspraken planner uitsluitend gebruiken voor het afleveren van uw apparaat ter reparatie. Wij nemen dan contact met u op wanneer uw apparaat weer hersteld is.
Heeft u recent een bestelling gedaan in onze winkel? Onze oprechte excuses voor de vertraging van uw levering, omdat onze leveranciers in Spanje en Duitsland gevestigd zijn. Is er hinder ontstaan, dit maakt het erg lastig om uw bestelling binnen 14 dagen te leveren. Er is nauw contact met onze leveranciers, zij zullen er alles aan doen om uw bestelling zo snel mogelijk te leveren. Bedankt voor uw geduld.

Lees ook:

Nederland digi-vaardigst, België gemiddeld

Nergens in Europa zijn relatief meer inwoners bedreven in het gebruik van internet, computers en software dan in Nederland en Finland. Beide landen voeren de ranglijst aan van digitale vaardigheden. België scoort gemiddeld. Dit blijkt uit onderzoek door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) en Eurostat.

Security-specialist loopt verhoogd risico op burn-out

Het merendeel van securityprofessionals zegt harder te werken dan ooit, en het werk desalniettemin niet af te krijgen. Ook kan het werk stressvol zijn. Tegelijkertijd biedt cybersecurity een prachtig loopbaanperspectief.

Rekenkamer signaleert risico’s bij algoritmes

De Algemene Rekenkamer heeft een toetsingskader ontwikkeld om algoritmes te beoordelen. Het orgaan baseert zich op een studie naar negen algoritmes die bij de overheid in gebruik zijn; slechts drie voldeden aan alle aspecten. Staatssecretaris Digitalisering Van Huffelen gebruikt de bevindingen om digitale voorschriften te verbeteren.

Helft bedrijven vertrouwt op oude securitystrategie

Uit een studie van het Ponemon Institute uit de Verenigde Staten blijkt dat een aanzienlijk deel van de bedrijven nog steeds beveiligingsprocessen en -beleid van vóór de coronapandemie gebruikt, waardoor hun veiligheid in gevaar komt.

Two-thirds of UK organisations defrauded since start of pandemic

Nearly two out of three UK companies say they have experienced some form of fraud or economic crime in the past two years, according to a report

Is de Franse reparatie-index een jaar later zijn beloftes nagekomen?

De Franse reparatie-index is op 1 januari 2021 in werking getreden. Een wereldprimeur, het is van toepassing op 5 productcategorieën: smartphones, laptops, wasmachines, tv's en grasmaaiers.

Wilt u deze bijdrage aanbevelen? Dat kan via:

Klaar voor de beste oplossing voor uw IT & ICT-situatie?

Ik heb mijn wachtwoord gewijzigd in “onjuist.” Dus wanneer ik vergeet wat het is, zal de computer zeggen: “Uw wachtwoord is onjuist.”