Skip naar inhoud

Maatregelen tegen het Coronavirus (COVID-19).

Wilt u deze bijdrage aanbevelen? Dat kan via:

Maatregelen tegen het Coronavirus (COVID-19) zijn op dit moment essentieel om een verdere verspreiding zoveel mogelijk te beperken.
Maatregelen tegen het Coronavirus (COVID-19) zijn op dit moment essentieel om een verdere verspreiding zoveel mogelijk te beperken.
Daarom is er besloten om fysieke afspraken zoveel mogelijk te vervangen voor een videoverbinding of remote-support verbinding.
Heeft u een hardwarematig probleem? Dan kunt u de afspraken planner uitsluitend gebruiken voor het afleveren van uw apparaat ter reparatie. Wij nemen dan contact met u op wanneer uw apparaat weer hersteld is.
Heeft u recent een bestelling gedaan in onze winkel? Onze oprechte excuses voor de vertraging van uw levering, omdat onze leveranciers in Spanje en Duitsland gevestigd zijn. Is er hinder ontstaan, dit maakt het erg lastig om uw bestelling binnen 14 dagen te leveren. Er is nauw contact met onze leveranciers, zij zullen er alles aan doen om uw bestelling zo snel mogelijk te leveren. Bedankt voor uw geduld.

Lees ook:

Wat wil en wenst de ontwikkelaar?

In een krappe ict-arbeidsmarkt is het voor werkgevers interessant te weten wat er onder ontwikkelaars leeft. Bedrijven die de juiste tools bieden, hebben een streepje voor. Een internationaal onderzoek onder ruim zeventigduizend ontwikkelaars uit de Stack Overflow-community geeft inzicht in de trends. Dit rapport is bij recruiters dan ook niet onopgemerkt gebleven. Ze krijgen zo een beeld van hoe developers leren en meer kennis vergaren, welke tools ze gebruiken en waaraan ze behoefte hebben.

TNO: Europa kan tech-overmacht VS en China doorbreken

Zet vol in op de ontwikkeling van 6G, maak Gaia-X volwassen, loop voorop met edge computing en omarm open technologie. Dit zijn enkele aanbevelingen van TNO om in Europa de overheersing van Big Tech en Chinese (5G-)bedrijven te doorbreken.

Subpostmaster campaigning forces government to set up compensation scheme and make interim payments

Subpostmaster campaign group is a step closer to achieving what it was originally set up to do as government launches compensation scheme for its members who did not receive fair payouts

Advies: wacht met 3,5 GHz tot Inmarsat weg is

Het duurt waarschijnlijk tot eind 2023 voordat de 3,5-GHz-frequentieband beschikbaar komt voor openbare mobiele-communicatiediensten. Er is weliswaar veel vraag naar extra frequentieruimte, maar op de daarvoor afgesproken 3,5-GHz-band kan dat storen met noodoproepen van de lucht- en zeevaart. Het ministerie krijgt het advies te wachten totdat satellietbedrijf Inmarsat is verhuisd van het Friese Burum naar Griekenland.

Na sase komt sse (security service edge)

Security service edge (sse) is de evolutie van het sase-framework van Gartner. Door de letter ‘A’ (voor ’access) te verwijderen, wordt duidelijk dat het netwerk niet langer wordt beschouwd als onderdeel van een beveiligingsoplossing. Het is slechts het mechanisme dat de datastromen naar het security- en controleplatform transporteert.

UK tech has 2.8% gender ‘wage gap’, says Hired

The wage offered to women for tech jobs in the UK is 2.8% less than offered to male counterparts – a larger gap than in the US and Canada, says Hired

Wilt u deze bijdrage aanbevelen? Dat kan via:

Klaar voor de beste oplossing voor uw IT & ICT-situatie?

Ik heb mijn wachtwoord gewijzigd in “onjuist.” Dus wanneer ik vergeet wat het is, zal de computer zeggen: “Uw wachtwoord is onjuist.”