Skip to content

Backup & Recovery

Gegevens zijn het levensbloed van elk bedrijf en dan nog maar te zwijgen over al die leuke vakantie, trouw en foto’s van uw kind hun levensloop. Verlies van uw gegevens kan catastrofaal zijn. Daarom is een robuust data back-up en herstelplan, ongeacht uw situatie of grootte, een noodzaak om de continuïteit te garanderen in geval van een calamiteit of aanzienlijke downtime.

Service Included

What do we do?!
Kunt u het zich veroorloven om onbeschermd te zijn?

Slechte dingen gebeuren - erger dan we verwachten, en wanneer we ze het minst verwachten. Jaren geleden konden die slechte of rampzalige dingen worden samengevat als fysieke 'brand, overstroming of diefstal'. Tegenwoordig is een ramp waarschijnlijker digitaal - het plotselinge en catastrofale verlies van toegang tot onze digitale informatie.

Een disaster recovery (DR) plan is een set protocollen om ons in staat te stellen te herstellen van een ramp. Het probleem is dat de meeste DR-plannen zijn geworteld in fysieke rampen. Weinigen hebben gelijke tred gehouden met de bedrijfstransformatie naar het digitale tijdperk, waardoor veel bedrijven zijn blootgesteld aan existentiële digitale rampen.

Cloud Recovery

Onze Cloud Recovery-oplossing biedt een betrouwbare, bewezen en schaalbare service aan organisaties en particulieren die op zoek zijn naar een oplossing voor hun zorgen over datacontinuïteit en noodherstel. U heeft efficiënt en veilig toegang tot alle kritische gegevens, besturingssystemen, IT-toepassingen en hun instellingen, plus e-mail zoals normaal vanaf elk apparaat met internetverbinding. We begrijpen dat klanten constante toegang tot hun gegevens nodig hebben, dus met dit in gedachten kunnen we elk uur back-ups leveren aan eenheden en dagelijkse back-ups buiten de site, om geruststellingen te bieden dat uw gegevens gemakkelijk toegankelijk zijn.

Virtuele cloudreplicatie

Het meest geschikt voor iedereen die vertrouwd op realtime-beschikbaarheid van uw gegevens en het zich niet kunnen veroorloven om gegevens te verliezen of uw systemen zelfs maar een paar minuten uit te laten staan. Deze oplossing is een volledig beheerde service die binnen enkele seconden herstel biedt.

Virtueel herstel in de cloud

Gemaakt voor iedereen die virtuele servers gebruiken met EasyComp Cloud, VMware- of Hyper-V-oplossingen. Als de IT-infrastructuur van uw bedrijf draait op een gevirtualiseerde omgeving en u al een back-up van uw omgeving wilt maken of wilt overwegen met behulp van de Veeam back-upoplossing, dan is dit de perfecte hersteloplossing voor u. We kunnen 24/7 ondersteuning bieden voor noodherstel en als geautomatiseerde beheerde service kan het uw kosten en tijdsbesparing verbeteren.

Beveiliging geboden

We nemen beveiliging serieus en dat geldt ook voor onze cloud back-upoplossingen. Wij bieden volledige beveiliging van uw gegevens binnen al onze cloudoplossingen en dit kan (onder andere) een dagelijkse geautomatiseerde back-up power up-test, ransomware-scan, applicatieverificatie en verificaties van belangrijke service omvatten, om u veilig te houden in de wetenschap dat er veilig een back-up van uw gegevens wordt gemaakt.

Gemoedsrust met on-site back-upoplossingen

In sommige situaties zijn cloudgebaseerde back-upoplossingen niet geschikt of in sommige gevallen geven bedrijven aan al hun gegevens ter plaatse te willen bewaren. In dat geval kunnen we on-site hardware aanbieden om ervoor te zorgen dat u een failsafe-back-up hebt om uw gegevens snel en gemakkelijk te herstellen als het ergste gebeurt.

EasyComp Zeeland werkt met u samen vanaf de eerste conceptfase van uw softwarebehoefte. Met behulp van best practices uit de branche kan ons team u helpen uw softwaretoepassing in een vroeg stadium te visualiseren en te verfijnen. Vervolgens nemen we het door ontwerp en ontwikkeling van wereldklasse, wat leidt tot een zorgvuldig geplande uitrol en ondersteund door een zeer betrouwbare technische ondersteuning. Onze aangepaste softwareontwikkeldiensten zijn afgestemd op verschillende organisatiegroottes, typen en zakelijke behoeften.

Perfect voor elke situatie

Of u nu on-site hardware nodig heeft of gewoon een persoonlijke voorkeur heeft om een back-up te maken naar uw apparaten op locatie, wij kunnen u helpen. Onze on-site back-upoplossingen zijn gebaseerd op veilige, robuuste technologie en kunnen een betrouwbare, bewezen en schaalbare service leveren die perfect is voor elke organisatie en particulier die op zoek is naar een oplossing voor hun zorgen over continuïteit en noodherstel.

Connectiviteitsproblemen

Een veel voorkomende reden waarom onze klanten kiezen voor onze Dell EMC of andere on-site back-upoplossingen, is dat ze beperkte connectiviteit hebben. Als uw zich in een gebied met slechte internetlijnen bevinden, is back-up op locatie mogelijk uw enige haalbare optie.

Off-site back-up voor on-premise servers

Als u een back-up van uw on-site servers wilt maken, kan onze off-site back-up meerdere voordelen bieden.

Deze kunnen zijn:

  1. Direct herstel (in minder dan 2 minuten)
  2. Verbeter uw back-up en herstel met WAN-versnelde replicatie, replicaties van back-up en een sitefailover met één klik, met ondersteuning voor geplande failover
  3. Breid uw datacenter eenvoudig off-site uit met snelle, veilige cloudback-up en replicatie
  4. Volledige platformondersteuning met integratie met uw software
  5. Geruststelling toegevoegd dat we elke back-up elke keer testen, vóór de lancering en zorgen voor een volledig herstel
Service Included

Fully managed backup and disaster recovery

Safety first

• Data never leaves your network. It is backed up from one customer site to another site or a data center of your choice, and we can support you 24/7.
• Better security than cloud backup, your data is always under your control.

No hidden costs

• A fixed annual amount, that's it!
• Unlimited changes throughout the year.
• New machines added at no extra cost.
• We scale as you grow your business.

Automatisation

• Backups are performed automatically to schedule.
• No on-site intervention required, no risk of human error.
• We back up via low bandwidth networks.

How do we proceed?!

Technology continues to evolve, and it can be difficult to keep up. EasyComp Zeeland can help you solve complex IT problems with simple and flexible solutions. Whether it's a security threat, a cloud data backup issue, lost email, Microsoft migration, or virtual machine backup, our team is here to help you.

Analysis

We beginnen met het bespreken en analyseren van de behoeften van onze klant, het schetsen van de contouren van de gewenste backup methode, het identificeren van hiaten en het voorstellen van oplossingen onderweg.

UI/UX-Design

Ons in-house creatieve UI/UX-team ontwerpt een intuïtieve interface voor uw back-upoplossing met het oog op de eindgebruikers.

Software development and coding

We take your idea through our streamlined software development process. Tailor the product to your exact technical and design specifications.

Testing and Quality Control

We hanteren sterke kwaliteitsstandaarden om ervoor te zorgen dat uw software volgens specificaties is gebouwd en een storingsvrije back-upfunctionaliteit biedt.

Rollout and support

Ons team is ervaren in het plannen van de uitrol van complexe back-upsystemen en het vervolgens bieden van de technische ondersteuning om die systemen draaiende te houden

More information or a quote?

Tell us about your project and we will come back to you with a realistic cost estimate for your project.

Our backstory

Since the beginning of SCompService Zeeland, Now about 15 years ago. We are engaged in everyday digitization for both home, on the road and in the office.

Of course, technology has come a long way since then and the variety of information objects we manage has changed a lot, but one principle has remained constant: we have always focused on the intersection of people, processes and information. As a pioneer in Intelligent Information Management, we help organisations put their information to work.

Ready for the best solution for your IT & ICT situation?

I changed my password to "incorrect". So when I forget what it is, the computer will say, "Your password is incorrect".