Skip naar inhoud

Eenvoudiger inloggen bij EasyComp Zeeland

Wilt u deze bijdrage aanbevelen? Dat kan via:

We hebben aanpassingen gedaan op de website waardoor het voortaan makkelijker wordt om een account aan te maken.

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Voorheen moest u alle gegevens handmatig invoeren en kon u een selectie vakje aanvinken om een account aan te maken voor onze website. Hiermee kon u dan later terug keren naar onze website om inzicht te krijgen in uw bestellingen maar ook in afspraken.
Nieuwe klanten
Vanaf nu is het mogelijk om de bovenstaande stap deels over te slaan door een account op onze website aan te maken via uw sociale media profiel. Zo kunt u met een druk op de knop uw gegevens automatisch laten invullen en waar nodig aanvullen.

Als u op de afreken pagina bent klikt u op “Login via sociale media”
U hierna kunt u kiezen uit Facebook, Twitter of Linkedin. Er wordt dan automatisch een account voor u aan gemaakt.
Bestaande klanten
Bent u al een klant? Dan kunt u ervoor kiezen om uw sociale media te koppelen aan uw huidige account.
Hiervoor gaat u naar de klant pagina > accountgegevens > mijn sociale aanmeldingsaccounts > toevoegen.
Als uw sociale media account is gekoppeld kunt u voortaan met 1 druk op de knop inloggen.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Lees ook:

Help een jongere zijn studie door, doneer nu je oude laptop.

Het zal u vast nog niet ontgaan zijn, maar door de hoge inflatie is alles duurder geworden. In sommige gevallen zelfs te duur, zoals een nieuwe laptop voor een studie.

Wat wil en wenst de ontwikkelaar?

In een krappe ict-arbeidsmarkt is het voor werkgevers interessant te weten wat er onder ontwikkelaars leeft. Bedrijven die de juiste tools bieden, hebben een streepje voor. Een internationaal onderzoek onder ruim zeventigduizend ontwikkelaars uit de Stack Overflow-community geeft inzicht in de trends. Dit rapport is bij recruiters dan ook niet onopgemerkt gebleven. Ze krijgen zo een beeld van hoe developers leren en meer kennis vergaren, welke tools ze gebruiken en waaraan ze behoefte hebben.

TNO: Europa kan tech-overmacht VS en China doorbreken

Zet vol in op de ontwikkeling van 6G, maak Gaia-X volwassen, loop voorop met edge computing en omarm open technologie. Dit zijn enkele aanbevelingen van TNO om in Europa de overheersing van Big Tech en Chinese (5G-)bedrijven te doorbreken.

Subpostmaster campaigning forces government to set up compensation scheme and make interim payments

Subpostmaster campaign group is a step closer to achieving what it was originally set up to do as government launches compensation scheme for its members who did not receive fair payouts

Advies: wacht met 3,5 GHz tot Inmarsat weg is

Het duurt waarschijnlijk tot eind 2023 voordat de 3,5-GHz-frequentieband beschikbaar komt voor openbare mobiele-communicatiediensten. Er is weliswaar veel vraag naar extra frequentieruimte, maar op de daarvoor afgesproken 3,5-GHz-band kan dat storen met noodoproepen van de lucht- en zeevaart. Het ministerie krijgt het advies te wachten totdat satellietbedrijf Inmarsat is verhuisd van het Friese Burum naar Griekenland.

Na sase komt sse (security service edge)

Security service edge (sse) is de evolutie van het sase-framework van Gartner. Door de letter ‘A’ (voor ’access) te verwijderen, wordt duidelijk dat het netwerk niet langer wordt beschouwd als onderdeel van een beveiligingsoplossing. Het is slechts het mechanisme dat de datastromen naar het security- en controleplatform transporteert.

Wilt u deze bijdrage aanbevelen? Dat kan via:

Klaar voor de beste oplossing voor uw IT & ICT-situatie?

Ik heb mijn wachtwoord gewijzigd in “onjuist.” Dus wanneer ik vergeet wat het is, zal de computer zeggen: “Uw wachtwoord is onjuist.”