Skip naar inhoud

Eenvoudiger inloggen bij EasyComp Zeeland

Wilt u deze bijdrage aanbevelen? Dat kan via:

We hebben aanpassingen gedaan op de website waardoor het voortaan makkelijker wordt om een account aan te maken.

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Voorheen moest u alle gegevens handmatig invoeren en kon u een selectie vakje aanvinken om een account aan te maken voor onze website. Hiermee kon u dan later terug keren naar onze website om inzicht te krijgen in uw bestellingen maar ook in afspraken.
Nieuwe klanten
Vanaf nu is het mogelijk om de bovenstaande stap deels over te slaan door een account op onze website aan te maken via uw sociale media profiel. Zo kunt u met een druk op de knop uw gegevens automatisch laten invullen en waar nodig aanvullen.

Als u op de afreken pagina bent klikt u op “Login via sociale media”
U hierna kunt u kiezen uit Facebook, Twitter of Linkedin. Er wordt dan automatisch een account voor u aan gemaakt.
Bestaande klanten
Bent u al een klant? Dan kunt u ervoor kiezen om uw sociale media te koppelen aan uw huidige account.
Hiervoor gaat u naar de klant pagina > accountgegevens > mijn sociale aanmeldingsaccounts > toevoegen.
Als uw sociale media account is gekoppeld kunt u voortaan met 1 druk op de knop inloggen.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Lees ook:

Silicon Valley Bank failliet: wat betekent dit voor de techwereld en de financiële sector?

Een Amerikaanse bank die gespecialiseerd was in het financieren van start-ups en technologiebedrijven is failliet gegaan door een bankrun. Dit heeft veel onrust veroorzaakt op de financiële markten en gevolgen voor de techwereld. De autoriteiten hebben maatregelen genomen om de schade te beperken.

EasyComp Zeeland biedt oplossingen voor mensen die moeite hebben met de digitale kloof in Nederland

De digitale kloof in Nederland Uit een recent rapport van het Sociaal Cultureel Planbureau blijkt dat er in Nederland een groot verschil is in sociale klasse en dat de digitale

EasyComp Zeeland: Uw Betrouwbare Partner Voor Computerreparaties En Meer

Als u een computer heeft, heeft u ongetwijfeld op een gegeven moment problemen ondervonden. Misschien loopt uw computer vast of werkt hij traag. In sommige gevallen start hij zelfs helemaal niet meer op. In dergelijke gevallen heeft u behoefte aan professionele hulp om uw computer weer als nieuw te laten werken. EasyComp Zeeland is hier om u te helpen.

iPhone 15: wat weten we al over de nieuwe smartphone van Apple?

Apple staat bekend om zijn innovatieve en populaire iPhones, die elk jaar weer miljoenen mensen over de hele wereld aanspreken. In 2023 verwachten we de lancering van de iPhone 15, de opvolger van de iPhone 14 die in 2022 uitkwam. Wat kunnen we verwachten van dit nieuwe toestel? In dit blog bericht zetten we de belangrijkste geruchten en lekken voor je op een rijtje.

Hoe EasyComp Zeeland u kan helpen met al uw IT- en ICT-behoeften.

EasyComp Zeeland is uw Zeeuwse IT- en ICT-specialist die u een breed scala aan diensten en oplossingen biedt voor zowel particulieren als bedrijven. Of u nu hulp nodig heeft met uw computer, telefoon, netwerk, muzieksysteem of kassasysteem, EasyComp Zeeland staat voor u klaar met deskundig advies en snelle service.

Autodiefstal met USB-kabels

In deze blog bespreken we de ontwikkelingen op het gebied van autodiefstal met USB-kabels. We leggen uit hoe autodieven met deze methode te werk gaan en hoe fabrikanten proberen dit probleem aan te pakken. We bespreken enkele mogelijke oplossingen, waaronder software-updates en fysieke beveiligingsmaatregelen, om deze vorm van autodiefstal te voorkomen.

Wilt u deze bijdrage aanbevelen? Dat kan via:

Klaar voor de beste oplossing voor uw IT & ICT-situatie?

Ik heb mijn wachtwoord gewijzigd in “onjuist.” Dus wanneer ik vergeet wat het is, zal de computer zeggen: “Uw wachtwoord is onjuist.”