Skip naar inhoud

Eenvoudiger inloggen bij EasyComp Zeeland

Wilt u deze bijdrage aanbevelen? Dat kan via:

We hebben aanpassingen gedaan op de website waardoor het voortaan makkelijker wordt om een account aan te maken.

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Voorheen moest u alle gegevens handmatig invoeren en kon u een selectie vakje aanvinken om een account aan te maken voor onze website. Hiermee kon u dan later terug keren naar onze website om inzicht te krijgen in uw bestellingen maar ook in afspraken.
Nieuwe klanten
Vanaf nu is het mogelijk om de bovenstaande stap deels over te slaan door een account op onze website aan te maken via uw sociale media profiel. Zo kunt u met een druk op de knop uw gegevens automatisch laten invullen en waar nodig aanvullen.

Als u op de afreken pagina bent klikt u op “Login via sociale media”
U hierna kunt u kiezen uit Facebook, Twitter of Linkedin. Er wordt dan automatisch een account voor u aan gemaakt.
Bestaande klanten
Bent u al een klant? Dan kunt u ervoor kiezen om uw sociale media te koppelen aan uw huidige account.
Hiervoor gaat u naar de klant pagina > accountgegevens > mijn sociale aanmeldingsaccounts > toevoegen.
Als uw sociale media account is gekoppeld kunt u voortaan met 1 druk op de knop inloggen.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Lees ook:

Na sase komt sse (security service edge)

Security service edge (sse) is de evolutie van het sase-framework van Gartner. Door de letter ‘A’ (voor ’access) te verwijderen, wordt duidelijk dat het netwerk niet langer wordt beschouwd als onderdeel van een beveiligingsoplossing. Het is slechts het mechanisme dat de datastromen naar het security- en controleplatform transporteert.

UK tech has 2.8% gender ‘wage gap’, says Hired

The wage offered to women for tech jobs in the UK is 2.8% less than offered to male counterparts – a larger gap than in the US and Canada, says Hired

HPE bouwt eerste Europese supercomputerfabriek

Hewlett Packard Enterprise (HPE) zet in Tsjechië zijn eerste Europese productielijn voor supercomputers en ai-systemen neer. Elders in de wereld heeft het techbedrijf al drie van zulke fabrieken. De Tsjechische locatie moet de levering aan Europese klanten versnellen en het regionale netwerk van toeleveranciers versterken. Volgens het concern loopt Europa voorop bij de inzet van supercomputers en artificiële intelligentie (ai).

Government won’t regulate on professional cyber standards

The government has elected not to proceed with regulatory intervention to embed standards and pathways across the cyber profession

Slimmer datagebruik leidt tot forse efficiency

Bedrijven kunnen zeker tien procent efficiënter werken door slimmer gebruik te maken van de aanwezige informatie in digitale bedrijfsprocessen. ‘Er zit nog veel onbenut potentieel in de informatie uit de systemen’, zegt Remco Dijkman, professor in Information Systems aan de TU Eindhoven. Hij noemt het percentage een voorzichtige inschatting.

EasyComp Zeeland opent nieuwe online megastore EasyComp Shop.

EasyComp Zeeland, een toonaangevende leverancier van allerlei IT en ICT-dienstverlening, heeft vandaag haar nieuwe online megastore EasyComp Shop geopend. Deze one-stop-shop biedt een uitgebreid assortiment producten van wereldberoemde merken tegen scherpe prijzen. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe laptop, tablet of smartphone, in de EasyComp Shop vindt u altijd wat u zoekt.

Wilt u deze bijdrage aanbevelen? Dat kan via:

Klaar voor de beste oplossing voor uw IT & ICT-situatie?

Ik heb mijn wachtwoord gewijzigd in “onjuist.” Dus wanneer ik vergeet wat het is, zal de computer zeggen: “Uw wachtwoord is onjuist.”