Skip naar inhoud

EasyComp Zeeland nu ook UPS Access Point™

Wilt u deze bijdrage aanbevelen? Dat kan via:

Er is weer een UPS Access Point beschikbaar in het centrum van Middelburg! EasyComp Zeeland is vanaf nu uw UPS Access Point in het Centrum!

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Nadat het voormalige UPS Access Point™ Rainbow Colorcopy gelegen aan de Schuitvlotstraat haar duren sloot. Hadden we een probleem, hiermee was dus ook het enige UPS Access Point™ van het gele centrum ineens weg. Dus zouden we nu voortaan allemaal naar het Acces Point in de Stromenwijk moeten. Dit leek ons echter niet erg praktisch daarom zullen wij van EasyComp Zeeland vanaf vandaag de neventaak op ons nemen en kunt u bij ons terecht voor het afhalen en het aanleveren en verzenden van pakketten die dus met UPS worden verstuurd.
Hieronder een overzicht van hoe u een pakket kan aalveren, van welke diensten wij voor UPS zullen leveren:
Onze openingstijden voor het UPS Access Point™ zijn maandag tot en met zaterdag vanaf 11:00 tot 16:00.
UPS Access Point™
EASYCOMP ZEELAND
VLISSINGSESTRAAT 50 B,
4331 KW, MIDDELBURG
(Let op: Dit is geen normaal bezoek adres en onze hoofdingang is altijd gesloten. Bel dus aan bij de bovenste deurbel, via de intercom zullen we u vragen wat u komt doen, als u bijvoorbeeld een pakket komt afgeven voor verzending, dan zegt u dit tegen een van onze medewerkers. Waarna er iemand naar de ingang toe komt om u te helpen en het pakket in ontvangst te nemen waarna hij direct ingescand wordt voor de bezorger die alle pakketen komt afhalen)
Het kan soms even duren voor dat de intercom verbinding tot stand is gebracht. wacht dus ongeveer 30 seconden rustig af tot u iemand hoort spreken. Het kan soms ook voorkomen dat er niemand aanwezig is, dan zullen wij dit duidelijk kenbaar maken en u kunt dan het beste even bellen met ons reguliere telefoonnummer: +31 (0)85 – 785 10 11, we zullen dan met u afstemmen binnen welke tijd u het pakket alsnog kunt ophalen of afleveren leveren.
Het is NIET de bedoeling dat u een te versturen pakket voor de deur laat staan.
Wij kunnen het pakket dan niet herleiden en de garantie niet bieden dat het pakket niet gestolen zou worden. EasyComp Zeeland is dan ook niet aansprakelijk voor verlies, diefstal en/of eventuele andere schade. Als u toch een pakket achter zou laten, dit is uw eigen risico. Ons advies is dan wel het pakket vooraf te frankeren via de website via UPS. U print dan zelf uw verzendlabel en plakt deze op de doos. Vervolgens betaald deze via iDeal of creditcard In dat geval hoeven wij het pakket alleen nog maar in te scannen voor UPS. Ook in deze situatie is het het achter laten van een pakket voor de deur uw eigen risico en zijn wij niet aansprakelijk.
UPS Services: Express , Standard , Internationaal
Extra services en programma’s
Programma’s: UPS Access Point Program
Extra services: UPS Returns®, Accepteert verzendtickets
Moet u nog betalen voor uw verzending? Dan kan dit uitsluitend doen via Pin, iDeal of Creditcard. We accepteren GEEN contante betalingen.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Lees ook:

Wat wil en wenst de ontwikkelaar?

In een krappe ict-arbeidsmarkt is het voor werkgevers interessant te weten wat er onder ontwikkelaars leeft. Bedrijven die de juiste tools bieden, hebben een streepje voor. Een internationaal onderzoek onder ruim zeventigduizend ontwikkelaars uit de Stack Overflow-community geeft inzicht in de trends. Dit rapport is bij recruiters dan ook niet onopgemerkt gebleven. Ze krijgen zo een beeld van hoe developers leren en meer kennis vergaren, welke tools ze gebruiken en waaraan ze behoefte hebben.

TNO: Europa kan tech-overmacht VS en China doorbreken

Zet vol in op de ontwikkeling van 6G, maak Gaia-X volwassen, loop voorop met edge computing en omarm open technologie. Dit zijn enkele aanbevelingen van TNO om in Europa de overheersing van Big Tech en Chinese (5G-)bedrijven te doorbreken.

Subpostmaster campaigning forces government to set up compensation scheme and make interim payments

Subpostmaster campaign group is a step closer to achieving what it was originally set up to do as government launches compensation scheme for its members who did not receive fair payouts

Advies: wacht met 3,5 GHz tot Inmarsat weg is

Het duurt waarschijnlijk tot eind 2023 voordat de 3,5-GHz-frequentieband beschikbaar komt voor openbare mobiele-communicatiediensten. Er is weliswaar veel vraag naar extra frequentieruimte, maar op de daarvoor afgesproken 3,5-GHz-band kan dat storen met noodoproepen van de lucht- en zeevaart. Het ministerie krijgt het advies te wachten totdat satellietbedrijf Inmarsat is verhuisd van het Friese Burum naar Griekenland.

Na sase komt sse (security service edge)

Security service edge (sse) is de evolutie van het sase-framework van Gartner. Door de letter ‘A’ (voor ’access) te verwijderen, wordt duidelijk dat het netwerk niet langer wordt beschouwd als onderdeel van een beveiligingsoplossing. Het is slechts het mechanisme dat de datastromen naar het security- en controleplatform transporteert.

UK tech has 2.8% gender ‘wage gap’, says Hired

The wage offered to women for tech jobs in the UK is 2.8% less than offered to male counterparts – a larger gap than in the US and Canada, says Hired

Wilt u deze bijdrage aanbevelen? Dat kan via:

Klaar voor de beste oplossing voor uw IT & ICT-situatie?

Ik heb mijn wachtwoord gewijzigd in “onjuist.” Dus wanneer ik vergeet wat het is, zal de computer zeggen: “Uw wachtwoord is onjuist.”