Skip naar inhoud

EasyComp Zeeland nu ook UPS Access Point™

Wilt u deze bijdrage aanbevelen? Dat kan via:

Er is weer een UPS Access Point beschikbaar in het centrum van Middelburg! EasyComp Zeeland is vanaf nu uw UPS Access Point in het Centrum!

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Nadat het voormalige UPS Access Point™ Rainbow Colorcopy gelegen aan de Schuitvlotstraat haar duren sloot. Hadden we een probleem, hiermee was dus ook het enige UPS Access Point™ van het gele centrum ineens weg. Dus zouden we nu voortaan allemaal naar het Acces Point in de Stromenwijk moeten. Dit leek ons echter niet erg praktisch daarom zullen wij van EasyComp Zeeland vanaf vandaag de neventaak op ons nemen en kunt u bij ons terecht voor het afhalen en het aanleveren en verzenden van pakketten die dus met UPS worden verstuurd.
Hieronder een overzicht van hoe u een pakket kan aalveren, van welke diensten wij voor UPS zullen leveren:
Onze openingstijden voor het UPS Access Point™ zijn maandag tot en met zaterdag vanaf 11:00 tot 16:00.
UPS Access Point™
EASYCOMP ZEELAND
VLISSINGSESTRAAT 50 B,
4331 KW, MIDDELBURG
(Let op: Dit is geen normaal bezoek adres en onze hoofdingang is altijd gesloten. Bel dus aan bij de bovenste deurbel, via de intercom zullen we u vragen wat u komt doen, als u bijvoorbeeld een pakket komt afgeven voor verzending, dan zegt u dit tegen een van onze medewerkers. Waarna er iemand naar de ingang toe komt om u te helpen en het pakket in ontvangst te nemen waarna hij direct ingescand wordt voor de bezorger die alle pakketen komt afhalen)
Het kan soms even duren voor dat de intercom verbinding tot stand is gebracht. wacht dus ongeveer 30 seconden rustig af tot u iemand hoort spreken. Het kan soms ook voorkomen dat er niemand aanwezig is, dan zullen wij dit duidelijk kenbaar maken en u kunt dan het beste even bellen met ons reguliere telefoonnummer: +31 (0)85 – 785 10 11, we zullen dan met u afstemmen binnen welke tijd u het pakket alsnog kunt ophalen of afleveren leveren.
Het is NIET de bedoeling dat u een te versturen pakket voor de deur laat staan.
Wij kunnen het pakket dan niet herleiden en de garantie niet bieden dat het pakket niet gestolen zou worden. EasyComp Zeeland is dan ook niet aansprakelijk voor verlies, diefstal en/of eventuele andere schade. Als u toch een pakket achter zou laten, dit is uw eigen risico. Ons advies is dan wel het pakket vooraf te frankeren via de website via UPS. U print dan zelf uw verzendlabel en plakt deze op de doos. Vervolgens betaald deze via iDeal of creditcard In dat geval hoeven wij het pakket alleen nog maar in te scannen voor UPS. Ook in deze situatie is het het achter laten van een pakket voor de deur uw eigen risico en zijn wij niet aansprakelijk.
UPS Services: Express , Standard , Internationaal
Extra services en programma’s
Programma’s: UPS Access Point Program
Extra services: UPS Returns®, Accepteert verzendtickets
Moet u nog betalen voor uw verzending? Dan kan dit uitsluitend doen via Pin, iDeal of Creditcard. We accepteren GEEN contante betalingen.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Lees ook:

Het groeiende gevaar van malvertising via Google Ads

Er is een groeiend gevaar van malvertising via Google Ads, waarbij slechteriken echte websites klonen en de downloadlink vervangen door malware. Dit wordt versterkt door de integratie van Google Ads in de echte zoekresultaten, waardoor het moeilijk is om te onderscheiden of een zoekresultaat een ad is of niet. Hierdoor zijn mensen geneigd om op deze advertenties te klikken, in de veronderstelling dat het een echte zoekresultaat is.

EasyComp Host lanceert vernieuwde website met verdubbelde server capaciteit en lagere prijzen!

We zijn trots om aan te kondigen dat EasyComp Host een vernieuwde website heeft gelanceerd met nog meer krachtige hostingopties. Naast onze nieuwe website, hebben we de capaciteit van onze server rack verdubbeld en zijn we volledig in eigen beheer. Dit betekent dat we in staat zijn om onze prijzen zo laag mogelijk te houden terwijl we onze klanten blijven voorzien van de beste service. Daardoor zijn we in staat tot 5x meer te kunnen aanbieden dan eerder het geval was en dat alles voor een zeeuws prijsje!

Apple verrast ons weer met een nieuw product, u zult niet geloven wat het is.

Afgelopen dinsdag kwam Apple met een onverwachte release van nieuwe producten, waaronder de nieuwe Mac mini en MacBook Pro. Vandaag kondigde het bedrijf nog een andere verrassing aan: de nieuwe HomePod.

Nieuwe Macs met M2 Pro en M2 Max chips

Er zijn vier nieuwe Macs uitgebracht met de nieuwe M2 Pro en M2 Max chips. Deze chips verhogen de core-aantallen, waardoor de prestaties verbeterd worden. Daarnaast zijn er verbeteringen in de GPU, waardoor de beeldverwerking 40% sneller is dan de vorige generatie. Ook is de batterijduur vergroot en is het nu mogelijk om 8K video uit te sturen via HDMI.

Google Home-hack laat hackers afluisteren van je privégesprekken – Dit moet je weten! Waarom wordt Twitter steeds gehackt en heeft China eindelijk de encryptie gebroken met kwantumcomputers?

Is Google Home aan het afluisteren, waarom wordt Twitter steeds gehackt? En heeft China eindelijk de encryptie gebroken met kwantumcomputers? Dat zijn enkele van de onderwerpen die we bespreken in
Windows 8.1 startmenu

Microsoft kondigt einde van de ondersteuning voor Windows 8.1 aan

Microsoft heeft onlangs aangekondigd dat het de ondersteuning voor Windows 8.1 heeft beëindigd. Dit betekent dat gebruikers van Windows 8.1 geen gratis beveiligingspatches meer zullen ontvangen via Windows Update. Hoewel het einde van de ondersteuning voor Windows 8.1 niet hetzelfde impact zal hebben als het einde van de ondersteuning voor Windows 7 in 2020, markeert het nog steeds het einde van een tijdperk voor degenen die het besturingssysteem in de afgelopen decennium hebben gebruikt. De Windows Embedded-equivalent van Windows 8.1, Windows Embedded 8.1 Industry, blijft wel ondersteuning ontvangen tot 11 juli 2023.

Wilt u deze bijdrage aanbevelen? Dat kan via:

Klaar voor de beste oplossing voor uw IT & ICT-situatie?

Ik heb mijn wachtwoord gewijzigd in “onjuist.” Dus wanneer ik vergeet wat het is, zal de computer zeggen: “Uw wachtwoord is onjuist.”