Skip naar inhoud

Smartphone Reparatie

Een barst in uw scherm, knoppen die niet meer reageren, of laadt uw apparaat niet meer op? Bij EasyComp Zeeland repareren we uw apparaat, vaak is dit voordeliger dan het aanschaffen van een nieuw toestel. We gebruiken alleen onderdelen van de beste kwaliteit. Hiermee is uw toestel weer als nieuw!

Service inbegrepen

Elke smartphone reparatie voeren we uit met uiterste zorgvuldigheid.

We Gebruiken A++ Kwaliteitsonderdelen

We gebruiken alleen onderdelen van de beste kwaliteit. Hiermee is uw toestel weer als nieuw!

Reparatiegarantie

Op alle reparatie diensten krijgt u 2 jaar fabrieksgarantie op het vervangingsonderdeel. 

Ervaren Specialisten Aan Het Werk

De specialist gaat aan de slag om de problemen op te lossen of de reparatie uit te voeren. Stap voor stap neemt de Specialist het proces met u door.

Hoe gemakkelijk gebeurt het dat uw nieuwe en dure smartphone of iPhone kapot gaat. Een van de meest voorkomende gebreken is een kapot of gebarsten display of scherm.

Een gebroken display maakt het vaak op zijn minst gedeeltelijk onmogelijk om uw telefoon te gebruiken. De meest kosteneffectieve oplossing is om de telefoon te laten repareren. Wanneer dit professioneel gedaan is, is er vrijwel geen merkbaar met de oorspronkelijke staat van de smartphone. Wij werken met uiterste zorgvuldigheid aan uw smartphone.

Waarom EasyComp Zeeland?

We leveren al meer dan tien jaar reparatiediensten. Dankzij onze uitgebreide ervaring en professionele service, kunnen wij uw smartphone reparatiediensten bieden tegen betaalbare tarieven.

Bent u op zoek naar deskundige snelle reparatiediensten voor smartphones?
Hebt u waterschade, scherm vervanging, scherm reparatie of batterij reparatie nodig? We zorgen ervoor dat uw apparaat in veilige handen is en wordt gerepareerd door een deskundige Professional die deskundig is en de taak richting kent. Het maakt niet uit welk apparaat je hebt, niets is ingewikkeld voor ons. We zorgen er ook voor dat u een lage prijs voor mobiele telefoon reparatiediensten krijgt.

Aan het einde van de afspraak is niet alleen uw apparaat weer snel en up-to-date, ook weet u hoe u bepaalde problemen zelf kunt oplossen.

FAQ

We komen graag bij u langs om ons process aan u uit te leggen, stappen te doorlopen en een prijsafspraak te maken. Het enige dat u hiervoor hoeft te doen is contact met ons op te nemen. We maken dan direct een afspraak.

Klaar voor de beste oplossing voor uw IT & ICT situatie?

Ik heb mijn wachtwoord gewijzigd in “onjuist”. Dus wanneer ik vergeet wat het is, zal de computer zeggen: “Uw wachtwoord is onjuist”.