Skip naar inhoud

Netwerkoplossingen

EasyComp Zeeland, uw betrouwbare partner op het gebied van netwerken. Ons team van gekwalificeerde specialisten heeft jarenlange ervaring in het aanleggen en optimaliseren van allerlei soorten netwerken.

Service inbegrepen

Wat we doen?!

Bij EasyComp Zeeland bieden wij u een breed scala aan netwerkoplossingen voor elke behoefte.

Optimale internetervaring in en om het huis!

We kunnen u een uitstekende internetervaring voor thuis bieden door gebruik te maken van een multi room wifi of een hybride mesh. Multi room wifi maakt het mogelijk om een stabiel en snel wifi-netwerk in elke kamer van uw huis te hebben, zodat u overal in huis toegang heeft tot het internet. Hierdoor hoeft u zich niet langer bezig te houden met slechte verbindingen en dode hoeken in uw huis.

Zorgeloze connectivity op kantoor

We kunnen voor een betere internetervaring op kantoor zorgen door het voorzien van internetaansluitpunten en wifi-accesspoints. Door de nieuwe manier van werken, waarbij mensen altijd en overal kunnen werken, is een betrouwbare en snelle internetverbinding van groot belang. We bepalen samen met u welke verbinding het beste aansluit bij uw situatie en wensen. Bovendien biedt EasyComp Zeeland ook de mogelijkheid voor redundantie, zodat er altijd een back-up verbinding beschikbaar is bij een uitval.

Netwerkoplossingen voor de Horeca

Als specialist in netwerkoplossingen, zorgen wij er bij EasyComp Zeeland voor dat horecabedrijven alles hebben om hun gasten een optimale beleving te bieden. Dit doen we door betaalde hotspots voor hotels en campings, snelle en betrouwbare wifi-oplossingen, telecomdiensten zoals wake-upcalls net als roomservice en muziek- en videosystemen te integreren in het netwerk. Wij werken samen met onze klanten om hun specifieke behoeften en wensen in kaart te brengen en een op maat gemaakte oplossing aan te bieden. Hierbij houden we rekening met de laatste technologische ontwikkelingen en het toekomstige gebruik. Ons doel is om een ​​uitstekende en zorgeloze gastbeleving te garanderen.

Mobiele & Multi-locatie verbindingen

Wij van EasyComp Zeeland bieden mobiele en multi-locatie bedrijven een betrouwbare en efficiënte internetverbinding. We begrijpen dat ononderbroken internettoegang belangrijk is voor het succes van uw bedrijf, dus we zorgen ervoor dat u altijd verbonden bent. Of u nu op locatie bent of onderweg, onze oplossingen garanderen een snelle en stabiele verbinding. Onze technische specialisten werken nauw samen met u om een op maat gemaakte oplossing te bieden die aansluit bij uw specifieke behoeften en vereisten. Wij streven ernaar uw bedrijfsvoering soepel te laten verlopen door onze expertise en toewijding aan uw internetbehoefte.

Hoe we te werk gaan?!

Beschik over de zekerheid dat uw netwerk altijd zo goed mogelijk functioneert door samen te werken met een van de top netwerkontwikkelingsbedrijven in Zeeland.

Bij EasyComp Zeeland beginnen we bij elk project met het vaststellen van de conceptfase. Hierin bepalen we samen met de klant de doelen en wensen van het project. We luisteren naar uw specifieke behoeften en nemen uw bedrijfsprocessen onder de loep om te bepalen hoe we deze het beste kunnen ondersteunen met onze netwerkoplossingen.

Op tijd & binnen het budget

Wij werken altijd op tijd en binnen het budget. Onze projectplanning en communicatie zorgen voor transparantie en nauwkeurigheid, waardoor we altijd op tijd opleveren.

Ontdekkingsfase

We analyseren uw huidige netwerkomgeving en bespreken we de mogelijke uitdagingen en beperkingen.  Hierdoor weet u direct waar u aan toe bent.

Infrastructuur

De beste combinatie van switches, accesspoints en routers vormen de basis van uw ICT omgeving. U ontvangt hierin van ons een advies op maat, zodat uw dataverkeer optimaal geregeld wordt.

Altijd veilig

Met onze ICT-beheerdiensten houdt u altijd de controle over uw netwerk. Onze ervaren specialisten zorgen ervoor dat uw omgeving up-to-date, betrouwbaar en altijd onder controle is. Zo heeft u de zekerheid dat uw netwerk altijd veilig en efficiënt functioneert.

Toegewijde ondersteuning

Onze ICT-specialisten staan klaar om u te helpen bij elke stap van de implementatie van uw netwerk en bieden vervolgens continu beheer en onderhoud. Zo bent u verzekerd van een betrouwbare en up-to-date netwerkomgeving.

Inzicht & volledige controle

U krijgt toegang tot real-time monitoring en beheer van uw netwerk, waardoor u altijd op de hoogte bent van de prestaties en de gezondheid van uw netwerk. Hierdoor kunt u proactieve stappen ondernemen om problemen op te lossen en uw netwerkbeveiliging te waarborgen.

Ons achtergrondverhaal

Sinds het begin van SCompService Zeeland, nu zo’n 15 jaar geleden. Houden wij ons bezig met zowel de alledaagse digitalisering voor zowel thuis, onderweg en op kantoor.

Natuurlijk heeft de technologie sindsdien een lange weg afgelegd en de verscheidenheid aan informatieobjecten die we beheren is veel veranderd, maar één principe is constant gebleven: we hebben ons altijd gericht op het snijvlak van mensen, processen en informatie. Als pionier in Intelligent Information Management helpen we organisaties om hun informatie aan het werk te zetten.

Klaar voor de beste oplossing voor uw IT & ICT-situatie?

Ik heb mijn wachtwoord gewijzigd in “onjuist”. Dus wanneer ik vergeet wat het is, zal de computer zeggen: “Uw wachtwoord is onjuist”.