Skip naar inhoud

Cloud Computing

Stap volledig over naar de cloud en u word gevrijwaard van onderhoudskosten en profiteert van meer dan 100 met 1 klik geïnstalleerde applicaties.

Service inbegrepen

Wat we doen?!

We stellen onze klanten in staat om producten van superieure kwaliteit te innoveren, ontwerpen en leveren die klaar zijn voor de toekomst.

Strategische aanpak in de beste cloud oplossingen

We brengen geavanceerde DevOps-expertise mee om de juiste geautomatiseerde CI/CD-pijplijn te configureren op ons eigen EasyComp Cloud platform, AWS, Azure en GCP. Werk met ons samen om apps snel aan boord te krijgen door de leveringspijplijn te automatiseren en CI/CD op cloudplatforms te faciliteren.

Ervaring in de industrie

We zijn geboren in het cloudbedrijf en we hebben diepgaande ervaring in de branche om u te helpen uw omgevingen te migreren en te beheren op openbare en hybride cloudplatforms. Ontwikkel samen met ons een end-to-end framework voor uw cloudinitiatieven.

Cloud architecten

Ons cloud operations-team van cloudtechnici biedt 24 uur per dag ondersteuning voor al uw CloudOps-vereisten om uw bedrijfsgroei te versnellen. We hebben expertise in Cloud-technologieën, health-technologieën, data-technologieën, share-technologieën, smart-technologieën en Sociale-technologieën.

Domeinkennis

We kunnen u helpen met configuratiebeheer, nalevingsbeleid, prestatieoptimalisatie en het voldoen aan SLA-vereisten. Maak continue optimalisatie van het cloudecosysteem mogelijk met onze CloudOps-services.

Hoe we te werk gaan?!

EasyComp Zeeland is een toonaangevend cloud operations services bedrijf dat geavanceerde CloudOps-services levert om u te helpen een concurrentievoordeel te behalen. Vereenvoudig infrastructuurbeheer en verlaag de verstoringsrisico's met onze CloudOps-services van de hoogste kwaliteit.

Door met ons samen te werken, krijgt u toegang tot beproefde en beproefde architecturale roadmapopties, schaalbare en veilige platformengineering, uitgebreide digitale transformatie en nieuwe open-source technologie-adopties.

Digitale transformatie

We versnellen uw overstap naar de cloud met samenhangende cloudstrategieën, business cases, beoordeling, planning en achterstandsprioriteiten. Ervaar next-gen producten die de transformatieve voordelen van digitalisering uitpakken.

Platform Engineering

Wij zijn gespecialiseerd in de digitale ruimte om u te helpen bij het ontwikkelen, ontwerpen en ontwikkelen van gedifferentieerde platforms met de nieuwste technologiestack. Omarm platform-gebaseerde transformatie met onze geschetste strategieën en aangepaste mogelijkheden.

Kwaliteit & Automatisering

We streven ernaar de testefficiëntie te verbeteren, de softwarekwaliteit te verbeteren en de kwaliteitsprocessen te automatiseren om een CI/CD-pijplijn te bouwen die voorspelbare productupdates van hoge kwaliteit oplevert.

Op maat gemaakt voor uw bedrijf

We worden vertrouwd door zowel startups als kleine, middelgrote en grote ondernemingen.

Toegewijde ondersteuning

30 dagen garantie en 24/7 ondersteuning met goed gedefinieerde SLA’s die uw op maat gemaakte software draaiende houden.

Bescherming van intellectuele eigendom

Het intellectueel eigendom van de cloud oplossing op maat die wij voor u ontwikkelen, is van u.

Gratis domein

Database

1-Klik apps installeren

100% Uptime garantie

Easy-to-use control panel

Gratis website builder

SSL Certificates

Transfer website & domein

Ons softwareontwikkelproces

We ontwerpen responsieve UX gebaseerd op ontwerp-denkprincipes, reiskaarten, informatiearchitectuur, prototyping en meer om uw productbeeldideeën te overstijgen tot pixel-perfecte ontwerpen.

Analyse

We beginnen met het bespreken en analyseren van de behoeften van onze klant, het schetsen van de contouren van de gewenste software, het identificeren van hiaten en het voorstellen van oplossingen onderweg.

UI/UX Ontwerp

Ons in-house creatieve UI/UX-team ontwerpt een intuïtieve interface voor uw softwaretoepassingen met het oog op de eindgebruikers.

Softwareontwikkeling en codering

We nemen uw idee mee door ons gestroomlijnde proces van softwareontwikkeling. Het product afstemmen op uw exacte technische en ontwerpspecificaties.

Testen en Kwaliteitscontrole

We hanteren strikte kwaliteitsstandaarden om ervoor te zorgen dat uw software volgens specificaties is gebouwd en een storingsvrije softwarebewerking biedt.

Uitrol en ondersteuning

Ons team is ervaren in het plannen van de uitrol van complexe softwaresystemen en het vervolgens bieden van de technische ondersteuning om die systemen draaiende te houden

Ons softwareontwikkelproces

Wij bieden softwareontwikkeldiensten op maat tegen verschillende prijsniveaus, afhankelijk van de omvang en vereisten van uw softwareproject.

Technische complexiteit

Complexe ontwerpspecificaties en geavanceerde functievereisten maken het softwareontwikkelingsproces complex, tijdrovend en kostbaar.

Integraties van derden

Integratie met softwaresystemen van derden, zoals betalingsgateways, kaarten, ERP’s of CRM’s, heeft ook invloed op de kosten van softwareontwikkeling.

Functies en functionaliteiten

Het aantal functies dat u wilt, is de grootste kostenstuurprogramma’s. Schermen, knoppen, betrokken velden, de hoeveelheid logica die nodig is, kan de kosten drastisch veranderen.

Aangepast ontwerp

Aangepaste gebruikersinterfaces zijn vrij complex om nauwkeurig te ontwerpen en te implementeren. Daarom zorgen ze er vaak voor dat de kosten van softwareontwikkeling stijgen.

Meer informatie of een offerte?

Vertel ons over uw project en wij komen bij u terug met een realistische kostenraming voor uw project.

Ons achtergrondverhaal

Sinds het begin van SCompService Zeeland, nu zo’n 15 jaar geleden. Houden wij ons bezig met zowel de alledaagse digitalisering voor zowel thuis, onderweg en op kantoor.

Natuurlijk heeft de technologie sindsdien een lange weg afgelegd en de verscheidenheid aan informatieobjecten die we beheren is veel veranderd, maar één principe is constant gebleven: we hebben ons altijd gericht op het snijvlak van mensen, processen en informatie. Als pionier in Intelligent Information Management helpen we organisaties om hun informatie aan het werk te zetten.

Klaar voor de beste oplossing voor uw IT & ICT-situatie?​

Ik heb mijn wachtwoord gewijzigd in “onjuist”. Dus wanneer ik vergeet wat het is, zal de computer zeggen: “Uw wachtwoord is onjuist.”