Skip naar inhoud

Backup & Recovery

Onze managed service betekent dat u kunt ontspannen en u kunt concentreren op productieve IT-projecten. We behandelen beveiligingsbedreigingen, cloudback-ups, verloren e-mails, Microsoft-migratie en meer.

Service Included

Volledig beheerde back-up en noodherstel

Veiligheid voorop

• Gegevens verlaten nooit uw netwerk. Er wordt een back-up van gemaakt van de ene klantsite naar een andere site of een datacenter naar keuze en we kunnen u 24/7 ondersteunen.
• Betere beveiliging dan cloudback-up, uw gegevens zijn altijd onder uw controle.

Geen verborgen kosten

• Een vast jaarlijks bedrag, dat is het!
• Onbeperkt wijzigingen gedurende het jaar.
• Nieuwe machines toegevoegd zonder extra kosten.
• We schalen naarmate u uw bedrijf laat groeien.

Automatisering

• Back-ups worden automatisch naar schema uitgevoerd.
• Geen interventie ter plaatse nodig, geen risico op menselijke fouten.
• We maken een back-up via netwerken met een lage bandbreedte.

Technologie blijft evolueren en het kan moeilijk zijn om bij te blijven. EasyComp Zeeland kan u helpen complexe IT-problemen op te lossen met eenvoudige en flexibele oplossingen. Of het nu gaat om een beveiligingsbedreiging, een probleem met het back-uppen van cloudgegevens, verloren e-mail, Microsoft-migratie of back-up van virtuele machines, ons team is er om u te helpen.

EasyComp Zeeland is een van de toonaangevende back-up- en disaster recovery-bedrijven in het Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in kosteneffectieve, veilige back-ups op locatie en cross-site voor middelgrote tot grote bedrijven maar ook voor consumenten.

Als in het Zeeuwse gevestigde organisatie hebben we meer dan 10 jaar ervaring en een divers portfolio van multinationale klanten uit verschillende industrieën; met inbegrip van de financiële, liefdadigheids-, HR-, productie- en juridische sectoren.

Onze op maat gemaakte back-up- en disaster recovery-oplossing is ontworpen en door ons gemaakt, waardoor we volledige controle hebben. Wij verzorgen alles, van het uitvoeren, tot het controleren, tot het upgraden van back-ups.

EasyComp Zeeland is geen reseller en als zodanig zijn we in staat om een kosteneffectieve beheerde back-upservice te bieden zonder het prijskaartje van veel van de grote leveranciers. We stemmen alle oplossingen voor noodherstel en back-up af op de behoeften van uw bedrijf of thuisomgeving, in overeenstemming met hoe u werkt en leeft.

 

Klaar voor de beste oplossing voor uw IT & ICT situatie?

Ik heb mijn wachtwoord gewijzigd in “onjuist”. Dus wanneer ik vergeet wat het is, zal de computer zeggen: “Uw wachtwoord is onjuist.”