Skip naar inhoud

Backup & Recovery

Gegevens zijn het levensbloed van elk bedrijf en dan nog maar te zwijgen over al die leuke vakantie, trouw en foto’s van uw kind hun levensloop. Verlies van uw gegevens kan catastrofaal zijn. Daarom is een robuust data back-up en herstelplan, ongeacht uw situatie of grootte, een noodzaak om de continuïteit te garanderen in geval van een calamiteit of aanzienlijke downtime.

Service inbegrepen

Wat we doen?!
Kunt u het zich veroorloven om onbeschermd te zijn?

Slechte dingen gebeuren - erger dan we verwachten, en wanneer we ze het minst verwachten. Jaren geleden konden die slechte of rampzalige dingen worden samengevat als fysieke 'brand, overstroming of diefstal'. Tegenwoordig is een ramp waarschijnlijker digitaal - het plotselinge en catastrofale verlies van toegang tot onze digitale informatie.

Een disaster recovery (DR) plan is een set protocollen om ons in staat te stellen te herstellen van een ramp. Het probleem is dat de meeste DR-plannen zijn geworteld in fysieke rampen. Weinigen hebben gelijke tred gehouden met de bedrijfstransformatie naar het digitale tijdperk, waardoor veel bedrijven zijn blootgesteld aan existentiële digitale rampen.

Cloud Recovery

Onze Cloud Recovery-oplossing biedt een betrouwbare, bewezen en schaalbare service aan organisaties en particulieren die op zoek zijn naar een oplossing voor hun zorgen over datacontinuïteit en noodherstel. U heeft efficiënt en veilig toegang tot alle kritische gegevens, besturingssystemen, IT-toepassingen en hun instellingen, plus e-mail zoals normaal vanaf elk apparaat met internetverbinding. We begrijpen dat klanten constante toegang tot hun gegevens nodig hebben, dus met dit in gedachten kunnen we elk uur back-ups leveren aan eenheden en dagelijkse back-ups buiten de site, om geruststellingen te bieden dat uw gegevens gemakkelijk toegankelijk zijn.

Virtuele cloudreplicatie

Het meest geschikt voor iedereen die vertrouwd op realtime-beschikbaarheid van uw gegevens en het zich niet kunnen veroorloven om gegevens te verliezen of uw systemen zelfs maar een paar minuten uit te laten staan. Deze oplossing is een volledig beheerde service die binnen enkele seconden herstel biedt.

Virtueel herstel in de cloud

Gemaakt voor iedereen die virtuele servers gebruiken met EasyComp Cloud, VMware- of Hyper-V-oplossingen. Als de IT-infrastructuur van uw bedrijf draait op een gevirtualiseerde omgeving en u al een back-up van uw omgeving wilt maken of wilt overwegen met behulp van de Veeam back-upoplossing, dan is dit de perfecte hersteloplossing voor u. We kunnen 24/7 ondersteuning bieden voor noodherstel en als geautomatiseerde beheerde service kan het uw kosten en tijdsbesparing verbeteren.

Beveiliging geboden

We nemen beveiliging serieus en dat geldt ook voor onze cloud back-upoplossingen. Wij bieden volledige beveiliging van uw gegevens binnen al onze cloudoplossingen en dit kan (onder andere) een dagelijkse geautomatiseerde back-up power up-test, ransomware-scan, applicatieverificatie en verificaties van belangrijke service omvatten, om u veilig te houden in de wetenschap dat er veilig een back-up van uw gegevens wordt gemaakt.

Gemoedsrust met on-site back-upoplossingen

In sommige situaties zijn cloudgebaseerde back-upoplossingen niet geschikt of in sommige gevallen geven bedrijven aan al hun gegevens ter plaatse te willen bewaren. In dat geval kunnen we on-site hardware aanbieden om ervoor te zorgen dat u een failsafe-back-up hebt om uw gegevens snel en gemakkelijk te herstellen als het ergste gebeurt.

EasyComp Zeeland werkt met u samen vanaf de eerste conceptfase van uw softwarebehoefte. Met behulp van best practices uit de branche kan ons team u helpen uw softwaretoepassing in een vroeg stadium te visualiseren en te verfijnen. Vervolgens nemen we het door ontwerp en ontwikkeling van wereldklasse, wat leidt tot een zorgvuldig geplande uitrol en ondersteund door een zeer betrouwbare technische ondersteuning. Onze aangepaste softwareontwikkeldiensten zijn afgestemd op verschillende organisatiegroottes, typen en zakelijke behoeften.

Perfect voor elke situatie

Of u nu on-site hardware nodig heeft of gewoon een persoonlijke voorkeur heeft om een back-up te maken naar uw apparaten op locatie, wij kunnen u helpen. Onze on-site back-upoplossingen zijn gebaseerd op veilige, robuuste technologie en kunnen een betrouwbare, bewezen en schaalbare service leveren die perfect is voor elke organisatie en particulier die op zoek is naar een oplossing voor hun zorgen over continuïteit en noodherstel.

Connectiviteitsproblemen

Een veel voorkomende reden waarom onze klanten kiezen voor onze Dell EMC of andere on-site back-upoplossingen, is dat ze beperkte connectiviteit hebben. Als uw zich in een gebied met slechte internetlijnen bevinden, is back-up op locatie mogelijk uw enige haalbare optie.

Off-site back-up voor on-premise servers

Als u een back-up van uw on-site servers wilt maken, kan onze off-site back-up meerdere voordelen bieden.

Deze kunnen zijn:

  1. Direct herstel (in minder dan 2 minuten)
  2. Verbeter uw back-up en herstel met WAN-versnelde replicatie, replicaties van back-up en een sitefailover met één klik, met ondersteuning voor geplande failover
  3. Breid uw datacenter eenvoudig off-site uit met snelle, veilige cloudback-up en replicatie
  4. Volledige platformondersteuning met integratie met uw software
  5. Geruststelling toegevoegd dat we elke back-up elke keer testen, vóór de lancering en zorgen voor een volledig herstel
Service Included

Volledig beheerde back-up en noodherstel

Veiligheid voorop

• Gegevens verlaten nooit uw netwerk. Er wordt een back-up van gemaakt van de ene klantsite naar een andere site of een datacenter naar keuze en we kunnen u 24/7 ondersteunen.
• Betere beveiliging dan cloudback-up, uw gegevens zijn altijd onder uw controle.

Geen verborgen kosten

• Een vast jaarlijks bedrag, dat is het!
• Onbeperkt wijzigingen gedurende het jaar.
• Nieuwe machines toegevoegd zonder extra kosten.
• We schalen naarmate u uw bedrijf laat groeien.

Automatisering

• Back-ups worden automatisch naar schema uitgevoerd.
• Geen interventie ter plaatse nodig, geen risico op menselijke fouten.
• We maken een back-up via netwerken met een lage bandbreedte.

Hoe we te werk gaan?!

Technologie blijft evolueren en het kan moeilijk zijn om bij te blijven. EasyComp Zeeland kan u helpen complexe IT-problemen op te lossen met eenvoudige en flexibele oplossingen. Of het nu gaat om een beveiligingsbedreiging, een probleem met het back-uppen van cloudgegevens, verloren e-mail, Microsoft-migratie of back-up van virtuele machines, ons team is er om u te helpen.

Analyse

We beginnen met het bespreken en analyseren van de behoeften van onze klant, het schetsen van de contouren van de gewenste backup methode, het identificeren van hiaten en het voorstellen van oplossingen onderweg.

UI/UX Ontwerp

Ons in-house creatieve UI/UX-team ontwerpt een intuïtieve interface voor uw back-upoplossing met het oog op de eindgebruikers.

Softwareontwikkeling en codering

We nemen uw idee mee door ons gestroomlijnde proces van softwareontwikkeling. Het product afstemmen op uw exacte technische en ontwerpspecificaties.

Testen en Kwaliteitscontrole

We hanteren sterke kwaliteitsstandaarden om ervoor te zorgen dat uw software volgens specificaties is gebouwd en een storingsvrije back-upfunctionaliteit biedt.

Uitrol en ondersteuning

Ons team is ervaren in het plannen van de uitrol van complexe back-upsystemen en het vervolgens bieden van de technische ondersteuning om die systemen draaiende te houden

Meer informatie of een offerte?

Vertel ons over uw project en wij komen bij u terug met een realistische kostenraming voor uw project.

Ons achtergrondverhaal

Sinds het begin van SCompService Zeeland, nu zo’n 15 jaar geleden. Houden wij ons bezig met zowel de alledaagse digitalisering voor zowel thuis, onderweg en op kantoor.

Natuurlijk heeft de technologie sindsdien een lange weg afgelegd en de verscheidenheid aan informatieobjecten die we beheren is veel veranderd, maar één principe is constant gebleven: we hebben ons altijd gericht op het snijvlak van mensen, processen en informatie. Als pionier in Intelligent Information Management helpen we organisaties om hun informatie aan het werk te zetten.

Klaar voor de beste oplossing voor uw IT & ICT-situatie?

Ik heb mijn wachtwoord gewijzigd in “onjuist”. Dus wanneer ik vergeet wat het is, zal de computer zeggen: “Uw wachtwoord is onjuist”.