Telefonische storing bij EasyComp Zeeland – Nu met nieuw lokaal telefoonnummer voor een betere lokale bereikbaarheid!

We willen jullie graag op de hoogte brengen van een tijdelijke telefonische storing bij EasyComp Zeeland. Momenteel ervaren we technische problemen met ons vaste telefoonnummer, waardoor deze niet beschikbaar is. We begrijpen dat telefonische bereikbaarheid essentieel is voor onze klanten, en daarom hebben we direct actie ondernomen om een oplossing te bieden.

Een nieuw lokaal telefoonnummer

We zijn verheugd om aan te kondigen dat we nu beschikken over een gloednieuw lokaal telefoonnummer, dat speciaal is ingesteld om tegemoet te komen aan de wensen van onze klanten in de regio. We hebben gemerkt dat mensen uit de omgeving de voorkeur geven aan het bellen van een lokaal nummer, in plaats van een landelijk nummer. Daarom hebben we geluisterd naar jullie feedback en hebben we een lokaal nummer in gebruik genomen.

Vanaf nu kunnen jullie contact met ons opnemen via het volgende lokaal telefoonnummer: +31 (0)118 – 22 10 59. Dit nummer is speciaal bedoeld om een betere lokale bereikbaarheid te garanderen. We willen ervoor zorgen dat onze klanten zich gehoord voelen en moeiteloos contact met ons kunnen opnemen, zelfs tijdens deze tijdelijke telefonische storing.

Behoud van internationaal nummer en uitbreiding van diensten

Daarnaast willen we benadrukken dat ons internationale nummer, +31 (0)85  –  785 10 11  (nu dus niet bereikbaar) ook nog steeds beschikbaar blijft voor alle klanten die de voorkeur geven aan dit nummer of van buiten de regio Zeeland bellen. We willen ervoor zorgen dat iedereen de mogelijkheid heeft om contact met ons op te nemen, ongeacht hun locatie. Bovendien blijft dit nummer ons contactnummer voor WhatsAppberichten. Daarnaast zijn we verheugd om aan te kondigen dat we later dit jaar ook Sms-systemen zullen uitrollen, waarmee we jullie kunnen informeren over afspraken en andere belangrijke updates zoals dringende storingen.

Op deze manier bieden we een breder scala aan communicatiemogelijkheden, zodat jullie op de handigste en voorkeurswijze met ons kunnen communiceren.

Andere contactmogelijkheden

Naast de telefonische kanalen willen we jullie ook wijzen op andere manieren om met ons in contact te komen. Jullie kunnen ons altijd bereiken via e-mail op Sales@EasyCompZeeland.nl voor verkoopgerelateerde vragen en op Helpdesk@EasyCompZeeland.nl voor hulpvragen. Daarnaast bieden we ondersteuning via ons online platform CompAnnie® en kunnen jullie het contactformulier invullen op onze website: https://easycompzeeland.nl/contact.

Tot slot willen we graag vermelden dat onze website een handige chatwidget heeft, die jullie directe toegang geeft tot onze medewerkers. Via deze chatwidget kunnen jullie ook gratis bellen met behulp van jullie webbrowser. We zijn er trots op dat we deze extra communicatiekanalen kunnen bieden om ervoor te zorgen dat jullie altijd met ons kunnen praten, ongeacht de storing.

Bedankt voor jullie begrip

We werken hard aan het oplossen van de telefonische storing en we willen jullie bedanken voor jullie begrip en geduld tijdens deze periode. Mocht je vragen, opmerkingen of technische problemen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via een van de beschikbare contactmogelijkheden.

We blijven toegewijd aan het bieden van uitstekende service aan al onze gewaardeerde klanten in de regio Zeeland en daarbuiten.

Met vriendelijke groet,

Het team van EasyComp Zeeland

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Diese Website verwendet künstliche Intelligenz und maschinelles Lernen, um Spam zu reduzieren. Erfahren Sie, wie Ihre Kommentardaten verarbeitet werden.

Ähnliche Beiträge

Allgemeine News

Gemakkelijk en Zorgeloos: Ontdek Onze Pick-up en Return Service!

Bij EasyComp Zeeland bieden we een handige Pick-up en Return Service aan, waarmee u uw defecte apparaten zonder gedoe kunt laten repareren. Onze service bespaart u tijd, biedt veiligheid en zekerheid, en garandeert deskundige reparaties met transparante communicatie. Ons blog legt uit hoe het werkt en waarom u kunt vertrouwen op EasyComp Zeeland voor gemakkelijke en hoogwaardige reparaties.

Weiterlesen
Informationstechnologie

EasyComp Zeeland startet neue Website mit integrierten KI-Lösungen

EasyComp Zeeland, ein führender IT-Dienstleister, hat kürzlich eine brandneue Website gestartet, um ihren Kunden einen besseren Service bieten zu können. Die Website enthält jetzt einen integrierten Chatbot namens CompAnnie, der Kunden bei allen Fragen und technischen Problemen helfen kann.

Weiterlesen
  • Schlagwörter

  • Kategorien

  • Archive

  • Skip to content