Ontdek de digitale wereld met EasyComp Zeeland: Leer alles over computers, smartphones en meer!

EasyComp Zeeland biedt computer- en technologielessen aan om uw kennis van computers, smartphones, tablets en andere apparaten te vergroten. Onze lessen omvatten onderwerpen zoals basiskennis van computerhardware en software, veilig online browsen, Microsoft Office-toepassingen, sociale media, programmeren, webontwikkeling en het gebruik van macOS en Windows.

U hoeft geen expert te zijn, maar ook experts zijn welkom!

Bij EasyComp Zeeland zijn we verheugd om aan te kondigen dat we nu ook computer- en technologielessen aanbieden. Of u nu een beginnende gebruiker bent die net begint met het ontdekken van de digitale wereld, of een gevorderde gebruiker die zijn of haar vaardigheden wil verbeteren, onze lessen zijn geschikt voor alle niveaus.

Grundkenntnisse in Computerhardware und Software

Onze lessen omvatten een breed scala aan onderwerpen, waaronder basiskennis van computerhardware en software. In deze lessen leert u over de belangrijkste componenten van een computer en de verschillende soorten software die op een computer draaien. Hierdoor bent u beter in staat om uw computer effectief te gebruiken en problemen op te lossen wanneer deze zich voordoen.

Sicher im Internet surfen

Ook leren we u bij EasyComp Zeeland veilig online te browsen. Tijdens deze lessen krijgt u inzicht in hoe u veilig kunt surfen op het web en hoe u de risico’s kunt vermijden die gepaard gaan met het gebruik van internet. We bespreken onderwerpen zoals het gebruik van sterke wachtwoorden, het herkennen en vermijden van phishing-e-mails en websites, net zoals het veilig online winkelen en bankieren.

Microsoft Office-Anwendungen, einschließlich Word, Excel und PowerPoint

Verder leert u bij ons ook Microsoft Office-toepassingen zoals Word, Excel en PowerPoint te gebruiken. Tijdens deze lessen krijgt u de nodige kennis en vaardigheden om professionele documenten te maken, complexe berekeningen uit te voeren en indrukwekkende presentaties te maken.

Soziale Medien

Bij EasyComp Zeeland leren we u ook hoe u sociale media effectief kunt gebruiken. Tijdens deze lessen krijgt u een inleiding in de populaire sociale mediaplatforms zoals Facebook, Instagram, Twitter en LinkedIn. We bespreken hoe u uw privacyinstellingen kunt beheren en hoe u veilig kunt communiceren en interageren met anderen op deze platforms.

macOS, Windows en Linux

Tot slot bieden we ook lessen aan over het gebruik van besturingssystemen Tijdens deze lessen krijgt u de nodige kennis en vaardigheden om te navigeren door het besturingssysteem, programma’s te openen en af te sluiten, bestanden en mappen te beheren en meer. We leggen uit hoe u de verschillende functies kunt gebruiken en hoe u uw computer kunt aanpassen aan uw persoonlijke voorkeuren.

Schlussfolgerung

We hopen dat u geïnteresseerd bent in onze computer- en technologielessen. Neem gerust contact met ons op als u meer informatie wilt of als u zich wilt inschrijven voor een van onze lessen. Ontdek de digitale wereld met EasyComp Zeeland en leer alles over computers, smartphones en meer!

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Diese Website verwendet künstliche Intelligenz und maschinelles Lernen, um Spam zu reduzieren. Erfahren Sie, wie Ihre Kommentardaten verarbeitet werden.

Ähnliche Beiträge

Apeldoorn leidt werkende ict’ers op hbo-niveau op

In september start de ICT Academie Apeldoorn. Dit is een nieuwe it-opleider die werkende mbo’ers de kans geeft om in vier jaar een hbo-diploma te behalen. Het biedt hiervoor de deeltijdopleiding informatica aan. Hierin kunnen deelnemers zich specialiseren in software engineering en geo-ict. De academie werkt samen met de Utrechtse Capabel Hogeschool.

Weiterlesen

Vrees over ‘slecht’ bereik nieuwe scholingsregeling

Het Adviescollege ICT-toetsing is bang dat juist groepen die het meest baat hebben bij verdere scholing en ontwikkeling gedurende hun loopbaan, straks de subsidiepot niet weten te vinden. Bij de nieuwe Stap-budget die de huidige fiscale aftrek voor scholingsuitgaven gaat vervangen, bestaat het risico dat kwetsbare doelgroepen buiten de boot vallen. Het adviescollege, vroeger Bureau ICT Toetsing (BIT) geheten, vreest dat alleen digivaardige burgers de regeling weten te vinden.

Weiterlesen

Online-examens en proctoring, wen er maar aan

Online-examens in het onderwijs zijn een blijvertje. Ze krijgen als de lockdownmaatregelen straks worden afgeschaft een vaste plek naast examens op locatie. Voor particuliere opleiders en aanbieders van certificeringen en cursussen zal de wereld nog meer veranderen. Daar wordt online-examineren en -surveilleren (proctoring) het nieuwe normaal.

Weiterlesen
Sie sind auf dem neuesten Stand, das war die letzte Nachricht.
  • Schlagwörter

  • Kategorien

  • Archive

  • Skip to content