Skip naar inhoud

Website’s en APP ontwikkeling

Website’s, webshop’s of app’s zijn onmisbaar voor bedrijven. Natuurlijk zijn er ook vele persoonlijke sites.

Service inbegrepen

We maken uw wens tot een succes! U bent volledig in controle en kunt eenvoudig de inhoud aanpassen!

Web Design

Je ontvangt een boeiende, gemakkelijk te navigeren website die gericht is op je doelgroep. We helpen uw bezoekers met een sterk ontwerp, een zorgvuldig geplande gebruikersreiservaring en duidelijke oproepen tot actie.

Grafisch Design

Onze ontwerpers zullen met u samenwerken om hoogwaardige ontwerpen te produceren die zijn gebaseerd op uw unieke vereisten. Geeft u de mogelijkheid om met uw doelgroep te spreken door visuele ontwerpen mogelijk te maken.

Video & Fotografie

We maken boeiende video’s die uw publiek betrekken en groei voor uw bedrijf stimuleren. Bereik meer met uw inhoud door de kracht van video te benutten om meer gerichte en impactvolle berichten te maken. Heeft u onze drone video al gezien op de over ons pagina?

UX Web Design

Zet de gebruiker centraal in uw webdesign, door een gebruikerservaring te bieden die de tevredenheid en interactie met uw website zal verbeteren. Wij produceren ontwerpen die getest zijn op bruikbaarheid en toegankelijkheid.

Responsive

Mobiele telefoons zijn de meest populaire apparaten om te gebruiken en desktops komen op een tweede plaats binnen, dus je wilt een site die bruikbaar en schaalbaar is voor de verschillende schermformaten en browsers die beschikbaar zijn.

Open Source CMS

We werken met open source systemen aan een breed scala aan webprojecten. Deze platforms, zoals Joomla, Drupal, Typo3 en WordPress, bieden een scala aan commerciële en praktische voordelen voor uw zakelijke website.

Gratis domein

Database

1-Klik apps installeren

100% Uptime garantie

Easy-to-use control panel

Gratis website builder

SSL Certificates

Transfer website & domein

Tegenwoordig is een website, webshop of app onmisbaar voor bedrijven maar natuurlijk zijn er ook vele persoonlijke sites, denk bijvoorbeeld aan een website ten ere van uw huwelijk of hobby!

Bij EasyComp Zeeland zijn we getalenteerd op dit gebied, op basis van uw wensen maken wij een passend ontwerp. Daarnaast zorgen we ervoor dat u optimaal gezien wordt in zoekmachines zoals: Google, Bing en vele anderen. Onze kennis op gebied van SEO heeft een direct effect op het aantal bezoekers van uw website.

Waarom EasyComp Zeeland?

De website’s en apps die wij maken zijn toonaangevend en vooruitstrevend, u bent volledig in controle over de inhoud en via ons beheersysteem kunt u eenvoudig aanpassingen maken. Uiteraard kunnen wij deze zorg van u overnemen!

Meer dan 200.000 websites gehost!

Meest recente websites

Klaar voor de beste oplossing voor uw IT & ICT situatie?

Ik heb mijn wachtwoord gewijzigd in “onjuist”. Dus wanneer ik vergeet wat het is, zal de computer zeggen: “Uw wachtwoord is onjuist”.