Skip naar inhoud

Voertuigtechniek

Wij kunnen ervoor zorgen dat uw oudere nog prima rijdende auto voorzien wordt van de nieuwste technieken. Wij zijn officeël partner van diverse automerken!

 
Service inbegrepen

Wat we doen?!

We ontwikkelen hardware en software voor voertuigbeheer, aansturing, metingen, signalering, reizigers informatie systemen (RIS), boordcomputers en instrumentpanelen.

Auto? Of toch eerder: Rijdende Computer!​

Steeds meer ziet u computers over de weg rijden, vaak vermommen ze zich als een auto bijvoorbeeld: Tesla.
Maar wat nou als uw voertuig in de rubriek: jong-timers valt en u nog een ouder type boordcomputer heeft met bijvoorbeeld: één op een cd-rom gebaseerde navigatiesysteem heeft en u moet kiezen tussen muziek of niet verdwalen, of u zou een groter display willen in uw hedendaagse Mercedes-Benz, die voor die prijs er niet eens een vergrootglas bijlevert.

Meer dan alleen auto's...

Bij EasyComp Zeeland doen we meer dan alleen de boordcomputer van uw auto ombouwen. Ook maken we uw elektrische scooter of step efficiënter met een extra battery pack van EasyComp Zeeland verdrievoudigd uw actieradius. 

Voertuig beheer app.

Met onze app krijgt u: Meldingen voor het tijdig plannen van onderhoud, hiermee staat u nooit meer onverwachts stil. Meldingen bij een technische storing, zo hoeft u nooit meer te zoeken naar het kapotte onderdeel! Inzage in het verbruik, via een zogeheten afstandsrapport. Inzage in de bandenspanning en meldingen bij grote drukverschillen.

Kan mijn oude auto nog mee?​

Geen probleem, wij kunnen ervoor zorgen dat uw oudere nog prima rijdende auto voorzien wordt van de nieuwste technieken.
Dankzij Android 10 en de Hi world bus controller blijven alle standaard boordcomputer functies beschikbaar en worden ze zelfs uitgebreid. Bent u een iPhone bezitter? Kies dan voor de optionele CarPlay functionaliteit, hiermee heeft u zowel Android als Apple CarPlay en kunt u eenvoudig schakelen tussen beide schermen.

Hoe we te werk gaan?!

Heb de gemoedsrust dat u samenwerkt met een van de beste voertuig software en hardware ontwikkelingsbedrijven in Zeeland. Onze ontwikkeldiensten richten zich op particulieren, kleine en middelgrote bedrijven en grote ondernemingen in Zeeland, Nederland en wereldwijd.

EasyComp Zeeland werkt met u samen vanaf de eerste conceptfase van uw software of hardware behoefte tot het eind. Met behulp van best practices uit de branche kan ons team u helpen uw software of hardware oplossing in een vroeg stadium te visualiseren en te verfijnen. Vervolgens nemen we het door ontwerp en ontwikkeling van wereldklasse, wat leidt tot een zorgvuldig geplande uitrol en ondersteund door een zeer betrouwbare technische ondersteuning. Onze aangepaste software of hardware diensten zijn afgestemd op verschillende situaties, voertuigtypes en behoeften.
Service inbegrepen

We zijn officieel partner van

Op tijd & binnen het budget

We hebben een beproefd agile proces dat uw softwareproject snel en efficiënt ontwikkelt en levert.

Ontdekkingsfase

We bieden een service van 3-6 weken die helpt uw idee te visualiseren en een goed gedefinieerde werkomvang creëert.

MVP-ontwikkeling

We bouwen MVP’s die de time-to-market verkorten en tegelijkertijd de basis vormen voor full-scale softwareproducten.

Op maat gemaakt voor uw bedrijf

We worden vertrouwd door zowel startups als kleine, middelgrote en grote ondernemingen.

Toegewijde ondersteuning

30 dagen garantie en 24/7 ondersteuning met goed gedefinieerde SLA’s die uw op maat gemaakte software draaiende houden.

Bescherming van intellectuele eigendom

Het intellectueel eigendom van de software op maat die wij voor u ontwikkelen, is van u.

Ons softwareontwikkelproces

Het maakt niet uit voor welke softwareontwikkelingsoplossing u kiest, wij werken nauw met u samen bij elke stap van het op maat gemaakte softwareontwikkelingsproces.

Analyse

We beginnen met het bespreken en analyseren van de behoeften van onze klant, het schetsen van de contouren van de gewenste software en hardware, het identificeren van hiaten en het voorstellen van oplossingen onderweg.

UI/UX Ontwerp

Ons in-house creatieve UI/UX-team ontwerpt een intuïtieve interface voor uw softwaretoepassingen met het oog op de eindgebruikers.

Softwareontwikkeling en codering

We nemen uw idee mee door ons gestroomlijnde proces van softwareontwikkeling. Het product afstemmen op uw exacte technische en ontwerpspecificaties.

Testen en Kwaliteitscontrole

We hanteren strikte kwaliteitsstandaarden om ervoor te zorgen dat uw software volgens specificaties is gebouwd en een storingsvrije softwarebewerking biedt.

Uitrol en ondersteuning

Ons team is ervaren in het plannen van de uitrol van complexe softwaresystemen en het vervolgens bieden van de technische ondersteuning om die systemen draaiende te houden

Meer informatie of een offerte?

Vertel ons over uw project en wij komen bij u terug met een realistische kostenraming voor uw project.

Ons achtergrondverhaal

Sinds het begin van SCompService Zeeland, nu zo’n 15 jaar geleden. Houden wij ons bezig met zowel de alledaagse digitalisering voor zowel thuis, onderweg en op kantoor.

Natuurlijk heeft de technologie sindsdien een lange weg afgelegd en de verscheidenheid aan informatieobjecten die we beheren is veel veranderd, maar één principe is constant gebleven: we hebben ons altijd gericht op het snijvlak van mensen, processen en informatie. Als pionier in Intelligent Information Management helpen we organisaties om hun informatie aan het werk te zetten.

Klaar voor de beste oplossing voor uw IT & ICT-situatie?

Ik heb mijn wachtwoord gewijzigd in “onjuist”. Dus wanneer ik vergeet wat het is, zal de computer zeggen: “Uw wachtwoord is onjuist”.