Skip naar inhoud

Voertuigtechniek

Wij kunnen ervoor zorgen dat uw oudere nog prima rijdende auto voorzien wordt van de nieuwste technieken. Wij zijn officeël partner van diverse automerken!

 
Service inbegrepen

Service inbegrepen bij voertuigtechniek

Meer dan alleen auto's...

Bij EasyComp Zeeland doen we meer dan alleen de boordcomputer van uw auto ombouwen.

Ook maken we uw elektrische scooter of step efficiënter met een extra battery pack van EasyComp Zeeland verdrievoudigd uw actieradius. 


Met onze app krijgt u: 

  • Meldingen voor het tijdig plannen van onderhoud, hiermee staat u nooit meer onverwachts stil.
  • Meldingen bij een technische storing, zo hoeft u nooit meer te zoeken naar het kapotte onderdeel!
  • Inzage in het verbruik, via een zogeheten afstandsrapport.
  • Inzage in de bandenspanning en meldingen bij grote drukverschillen.
  • Uw cruisecontrol terug!

Auto? Of toch eerder: Rijdende Computer!

Steeds meer ziet u computers over de weg rijden, vaak vermommen ze zich als een auto bijvoorbeeld: Tesla.

Maar wat nou als uw voertuig in de rubriek: jong-timers valt en u nog een ouder type boordcomputer heeft met bijvoorbeeld: één op een cd-rom gebaseerde navigatiesysteem heeft en u moet kiezen tussen muziek of niet verdwalen, of u zou een groter display willen in uw hedendaagse Mercedes-Benz, die voor die prijs er niet eens een vergrootglas bijlevert.

Kan mijn oude auto nog mee?

Geen probleem, wij kunnen ervoor zorgen dat uw oudere nog prima rijdende auto voorzien wordt van de nieuwste technieken.

Dankzij Android 10 en de Hi world bus controller blijven alle standaard boordcomputer functies beschikbaar en worden ze zelfs uitgebreid. Bent u een iPhone bezitter? Kies dan voor de optionele CarPlay functionaliteit, hiermee heeft u zowel Android als Apple CarPlay en kunt u eenvoudig schakelen tussen beide schermen.

Sinds het begin van SCompService Zeeland, nu zo’n 15 jaar geleden. Houden wij ons bezig met zowel de alledaagse digitalisering voor zowel thuis, onderweg en op kantoor.

Natuurlijk heeft de technologie sindsdien een lange weg afgelegd en de verscheidenheid aan informatieobjecten die we beheren is veel veranderd, maar één principe is constant gebleven: we hebben ons altijd gericht op het snijvlak van mensen, processen en informatie. Als pionier in Intelligent Information Management helpen we organisaties om hun informatie aan het werk te zetten.

Klaar voor de beste oplossing voor uw IT & ICT situatie?

Ik heb mijn wachtwoord gewijzigd in “onjuist”. Dus wanneer ik vergeet wat het is, zal de computer zeggen: “Uw wachtwoord is onjuist”.