Skip naar inhoud

Software Oplossingen

Als Zeeuws software op maat ontwikkelingsbedrijf, maken we software dat sterk is vanuit de Kern! EasyComp Zeeland is een toonaangevend softwareontwikkelingsbedrijf gevestigd in Middelburg.
Service inbegrepen

Wat we doen?!

Onze softwareontwikkeldiensten stellen bedrijven in staat om digitale trends te benutten, aan de behoeften van de markt te voldoen en concurrentievoordeel op te bouwen.

Softwaretoepassingen op maat voor bedrijven

We bieden een reeks aangepaste softwaretoepassingsontwikkelingsdiensten die helpen complexe organisatieworkflows te stroomlijnen en naadloos te communiceren met bestaande software-implementaties - softwaretoepassingen die passen bij uw bedrijfspraktijken om verbeterde prestaties, efficiëntie, klantervaring en winstgevendheid voor uw bedrijf te bieden.

Mobiele apps op maat

We bieden allround services voor het ontwikkelen van aangepaste softwaretoepassingen om verbluffende mobiele apps te ontwikkelen die op verschillende apparaten werken en een groot publiek betrekken - ontworpen met het oog op beveiliging, schaalbaarheid en bruikbaarheid. Met behulp van de nieuwste mobielvriendelijke technologieën en onze agile ontwikkelingsmethodologie hebben we zeer functionele mobiele apps gebouwd voor bedrijven in verschillende sectoren.

Webapplicaties op maat

Voor ons gaan webapplicaties niet alleen over het maken van verbluffend ogende websites. We bouwen webapplicaties die opmerkelijke functionaliteit en gebruikersbetrokkenheid leveren vanuit een browservenster. Ons toegewijde team van experts helpt bij het ontwerpen en ontwikkelen van unieke, veilige en schaalbare webapplicaties voor u, met behulp van de nieuwste technologieën.

White Label Software

Ons team helpt bij het bouwen van geavanceerde multi-tenant cloud gebaseerde softwareproducten voor onze klanten die ze in licentie geven of aanbieden op abonnementsbasis aan hun klanten. Verbeeld uw omzetpotentieel en voeg waarde toe aan uw merknaam met onze white label softwareontwikkeldiensten.

Hoe we te werk gaan?!

Heb de gemoedsrust dat u samenwerkt met een van de beste softwareontwikkelingsbedrijven in Zeeland. Onze ontwikkeldiensten richten zich op kleine en middelgrote bedrijven en grote ondernemingen in Zeeland, Nederland en wereldwijd.

EasyComp Zeeland werkt met u samen vanaf de eerste conceptfase van uw softwarebehoefte. Met behulp van best practices uit de branche kan ons team u helpen uw softwaretoepassing in een vroeg stadium te visualiseren en te verfijnen. Vervolgens nemen we het door ontwerp en ontwikkeling van wereldklasse, wat leidt tot een zorgvuldig geplande uitrol en ondersteund door een zeer betrouwbare technische ondersteuning. Onze aangepaste softwareontwikkeldiensten zijn afgestemd op verschillende organisatiegroottes, typen en zakelijke behoeften.

Op tijd & binnen het budget

We hebben een beproefd agile proces dat uw softwareproject snel en efficiënt ontwikkelt en levert.

Ontdekkingsfase

We bieden een service van 3-6 weken die helpt uw idee te visualiseren en een goed gedefinieerde werkomvang creëert.

MVP-ontwikkeling

We bouwen MVP’s die de time-to-market verkorten en tegelijkertijd de basis vormen voor full-scale softwareproducten.

Op maat gemaakt voor uw bedrijf

We worden vertrouwd door zowel startups als kleine, middelgrote en grote ondernemingen.

Toegewijde ondersteuning

30 dagen garantie en 24/7 ondersteuning met goed gedefinieerde SLA’s die uw op maat gemaakte software draaiende houden.

Bescherming van intellectuele eigendom

Het intellectueel eigendom van de software op maat die wij voor u ontwikkelen, is van u.

Ons softwareontwikkelproces

Het maakt niet uit voor welke softwareontwikkelingsoplossing u kiest, wij werken nauw met u samen bij elke stap van het op maat gemaakte softwareontwikkelingsproces.

Analyse

We beginnen met het bespreken en analyseren van de behoeften van onze klant, het schetsen van de contouren van de gewenste software, het identificeren van hiaten en het voorstellen van oplossingen onderweg.

UI/UX Ontwerp

Ons in-house creatieve UI/UX-team ontwerpt een intuïtieve interface voor uw softwaretoepassingen met het oog op de eindgebruikers.

Softwareontwikkeling en codering

We nemen uw idee mee door ons gestroomlijnde proces van softwareontwikkeling. Het product afstemmen op uw exacte technische en ontwerpspecificaties.

Testen en Kwaliteitscontrole

We hanteren strikte kwaliteitsstandaarden om ervoor te zorgen dat uw software volgens specificaties is gebouwd en een storingsvrije softwarebewerking biedt.

Uitrol en ondersteuning

Ons team is ervaren in het plannen van de uitrol van complexe softwaresystemen en het vervolgens bieden van de technische ondersteuning om die systemen draaiende te houden

Meer informatie of een offerte?

Vertel ons over uw project en wij komen bij u terug met een realistische kostenraming voor uw project.

Ons achtergrondverhaal

Sinds het begin van SCompService Zeeland, nu zo’n 15 jaar geleden. Houden wij ons bezig met zowel de alledaagse digitalisering voor zowel thuis, onderweg en op kantoor.

Natuurlijk heeft de technologie sindsdien een lange weg afgelegd en de verscheidenheid aan informatieobjecten die we beheren is veel veranderd, maar één principe is constant gebleven: we hebben ons altijd gericht op het snijvlak van mensen, processen en informatie. Als pionier in Intelligent Information Management helpen we organisaties om hun informatie aan het werk te zetten.

Klaar voor de beste oplossing voor uw IT & ICT-situatie?

Ik heb mijn wachtwoord gewijzigd in “onjuist”. Dus wanneer ik vergeet wat het is, zal de computer zeggen: “Uw wachtwoord is onjuist”.