Skip naar inhoud

Software Oplossingen

We lossen softwarematige problemen snel voor u op, alle stappen worden in begrijpbare taal aan u uitgelegd.

Service inbegrepen

Service inbegrepen in softwareoplossing

Gegevensbeheer

Gegevensbeheer is de praktijk van het veilig, efficiënt en kosteneffectief verzamelen, bewaren en gebruiken van gegevens.

Het doel van gegevensbeheer is om mensen, organisaties en verbonden dingen te helpen het gebruik van gegevens binnen de grenzen van beleid en regelgeving te optimaliseren, zodat ze beslissingen kunnen nemen en acties kunnen ondernemen die het voordeel voor de organisatie maximaliseren. Een robuuste datamanagementstrategie wordt steeds belangrijker dan ooit, omdat organisaties steeds meer afhankelijk zijn van immateriële activa om waarde te creëren. Een formele strategie voor gegevensbeheer richt zich op de activiteit van gebruikers en beheerders, de mogelijkheden van gegevensbeheertechnologieën, de eisen van wettelijke vereisten en de behoeften van de organisatie om waarde uit haar gegevens te halen.

 

Enterprise data catalog

Een enterprise data catalog (EDC) is één bron voor alle informatie die nodig is om effectief met data te werken.

In tegenstelling tot ingesloten gegevenscatalogi die slechts een beperkt bereik van gegevens zien en doorgaans één gebruikscase voor catalogiseren ondersteunen – governance, gegevensvoorbereiding, selfserviceanalyse, enz.- weet de EDC van al uw gegevens, van originele bronnen tot analyseklare gegevens en ondersteunt alle use cases gedurende de hele gegevenslevenscyclus. Bovendien maakt de bedrijfscatalogus gebruik van kunstmatige intelligentie en machine learning om gegevenskennis voortdurend uit te breiden en kennis te verzamelen over veranderingen in de steeds evoluerende gegevensbron.

Big data management

Big data management is het organiseren, beheren en beheren van grote hoeveelheden zowel gestructureerde als ongestructureerde data.

Het doel van big data management is het waarborgen van een hoog niveau van datakwaliteit en toegankelijkheid voor business intelligence en big data analytics applicaties. Bedrijven, overheidsinstanties en andere organisaties gebruiken big data-beheerstrategieën om hen te helpen het hoofd te bieden aan snelgroeiende pools van gegevens, meestal met veel terabytes of zelfs petabytes aan informatie die is opgeslagen in verschillende bestandsindelingen. Effectief big data-beheer helpt bedrijven waardevolle informatie te vinden in grote sets ongestructureerde gegevens en semi-gestructureerde gegevens uit verschillende bronnen, waaronder oproepdetailrecords, systeemlogboeken en sociale mediasites.

Sinds het begin van SCompService Zeeland, nu zo’n 15 jaar geleden. Houden wij ons bezig met zowel de alledaagse digitalisering voor zowel thuis, onderweg en op kantoor.

Natuurlijk heeft de technologie sindsdien een lange weg afgelegd en de verscheidenheid aan informatieobjecten die we beheren is veel veranderd, maar één principe is constant gebleven: we hebben ons altijd gericht op het snijvlak van mensen, processen en informatie. Als pionier in Intelligent Information Management helpen we organisaties om hun informatie aan het werk te zetten.

FAQ

We komen graag bij u langs om ons process aan u uit te leggen, stappen te doorlopen en een prijsafspraak te maken. Het enige dat u hiervoor hoeft te doen is contact met ons op te nemen. We maken dan direct een afspraak.

Klaar voor de beste oplossing voor uw IT & ICT situatie?

Ik heb mijn wachtwoord gewijzigd in “onjuist”. Dus wanneer ik vergeet wat het is, zal de computer zeggen: “Uw wachtwoord is onjuist”.