Skip naar inhoud

On-Demand 3D Printen

We kunnen eenmalige snelle prototypes produceren als dat is wat u nodig heeft of productieruns van tienduizenden onderdelen, op aanvraag.

Via de ingebouwde camera in onze 3D-printer kijkt u live mee naar de productie van uw ontwerp.

Service inbegrepen

Kijk live mee met onze printer

Live Stream Offline…


Onze 3D Printer is in slaap gevallen, u kunt hem wakker maken door een On-Demand 3D print te bestellen!

Service inbegrepen

Kijk live mee met onze printer

Live Stream Online…


Geen beeld? Klik hier

Service inbegrepen

Wat we doen?!

Wij 3D-printten componenten voor ontwerpers, ingenieurs & makers. Gebruik onze diensten voor de vervaardiging van eenmalige onderdelen, prototypes en productieruns van onderdelen voor eindgebruik.

Snelle en efficiënte service

Onze 3D-printer heeft de capaciteit om zowel kleine als volume-orders binnen een snel tijdsbestek af te handelen. Het is deze capaciteit die ons helpt de prijzen laag te houden en de snelle service te behouden die onze klanten zijn gaan verwachten.

Kwaliteitsresultaten

Onze reputatie is erg belangrijk voor ons. We streven ernaar om de best mogelijke ervaring te bieden en een strikte kwaliteitscontrole te hebben, die alleen een product verzendt dat aan onze eigen hoge standaard voldoet.

Gratis advies en ondersteuning

We willen dat u slaagt met uw projecten, dus we zijn altijd erg blij om advies en ondersteuning te bieden. Vaak kan een kleine verandering in een ontwerp een model beter geschikt maken voor 3D-printen.

Wij zijn experts in 3D

Het productontwikkelingsteam van EasyComp Zeeland maakt al enkele jaren veelvuldig gebruik van 3D-printtechnologie. Nadat we eerder de "Maker" gemeenschap hebben ondersteund, hebben we de ervaring van verschillende printtechnologieën / methodologieën.

Hoe we te werk gaan?!

Ons doel is om u de best mogelijke kunststof onderdelen te maken met behulp van state of the art 3D-printsystemen. Met meer dan 5 jaar ervaring bent u keer op keer verzekerd van robuuste, nauwkeurige onderdelen.

Bij EasyComp Zeeland zijn we gespecialiseerd in onderdelen van productiekwaliteit, leveren we unieke ontwerpen aan onze klanten met behulp van een breed scala aan 3D-printtechnologieën. Bestellingen worden geplaatst via onze online slice tool. Veel eenmalige ontwerpen, evenals grote partijen, worden vervaardigd volgens nauwkeurige normen en elke keer op tijd geleverd. Onze service stelt onze klanten in staat om hun producten sneller op de markt te brengen, waardoor traditionele productiemethoden worden verstoord. Onze vele klanten variëren in verschillende industrieën zoals engineering, automotive, productontwerp, architectuur, kunst, film en meer.

Op tijd & binnen het budget

Onderdelen kunnen meestal binnen 3 dagen worden verzonden, waardoor snellere ontwerp iteraties en snelheid op de markt kunnen worden gebracht.

Precisie 3D-printtechniek

Wij bieden zeer nauwkeurige toleranties variërend van +/-0,1 – 0,3 mm, afhankelijk van de specificaties van de klant.

 

Kwalitatieve Afwerking

We bieden verschillende afwerkingsmogelijkheden zoals dying, media tumbling en schuren.

Kosten verlaagde productie

We kunnen kosten besparen door versnelde productie; lagere gereedschapskosten en work-in-process; minder afval; en onderdelen die sterk blijven ondanks dat ze lichter in gewicht zijn.

Toegewijde ondersteuning

Ons productontwikkelingsteam helpt graag met het verbeteren van uw ontwerpen zodat we deze nog efficiënter kunnen produceren.

Bescherming van intellectuele eigendom

Het intellectueel eigendom van de 3D-print die wij voor u fabriceren, is van u.

Ons 3D-Printproces

Het maakt niet uit voor welke 3D-printoplossing u kiest, wij werken nauw met u samen bij elke stap van het op maat gemaakte onderdeel.

Analyse

We beginnen met het bespreken en analyseren van de behoeften van onze klant, heeft u al een gedachte of bent u al zover dat het 3D-model alleen nog maar geprint hoeft te worden? Ons team bekijkt met u alle opties die u nodig heeft om tot een succesvol eindresultaat te komen.

3D CAD Ontwerpen

3D-bestanden worden gemaakt door vele methoden, elk met hun voor- en nadelen. We gebruiken de volgende technieken om hoogwaardige 3D-afdrukbare bestanden te maken die voldoen aan uw ontwerpvereisten.

Reverse Engineering

Reproduceer een bestaand product of object in een 3D-bestand met behulp van 3D-scanning reverse engineering en deskundige ontwerpingenieurs.

Testen en Kwaliteitscontrole

We streven ernaar om de best mogelijke ervaring te bieden en een strikte kwaliteitscontrole te hebben, die alleen een product verzendt dat aan onze eigen hoge standaard voldoet.

Levering en ondersteuning

Na onze kwaliteitscontrole sturen wij uw product zo snel mogelijk naar u toe! Na het moment van verzenden ontvangt u het product al de volgende dag!

Meer informatie of een offerte?

Vertel ons over uw project en wij komen bij u terug met een realistische kostenraming voor uw project.

Bestel uw print in minder dan 5 minuten

Via de slice-tool op onze website kunt u eenvoudig uw ontwerp uploaden materialen kiezen en binnen 5 minuten uw bestelling plaatsen.

Ons achtergrondverhaal

Sinds het begin van SCompService Zeeland, nu zo’n 15 jaar geleden. Houden wij ons bezig met zowel de alledaagse digitalisering voor zowel thuis, onderweg en op kantoor.

Natuurlijk heeft de technologie sindsdien een lange weg afgelegd en de verscheidenheid aan informatieobjecten die we beheren is veel veranderd, maar één principe is constant gebleven: we hebben ons altijd gericht op het snijvlak van mensen, processen en informatie. Als pionier in Intelligent Information Management helpen we organisaties om hun informatie aan het werk te zetten.

Klaar voor de beste oplossing voor uw IT & ICT-situatie?

Ik heb mijn wachtwoord gewijzigd in “onjuist”. Dus wanneer ik vergeet wat het is, zal de computer zeggen: “Uw wachtwoord is onjuist”.