Skip naar inhoud

Computer Reparatie

Bij EasyComp Zeeland repareren we uw Windows, Linux of Apple Computer, niet allen op het gebied van hardwarematige problemen, ook voorzien we in het oplossen van softwarematige problemen.

Service inbegrepen

Wat we doen?!
We helpen u om de optimale levensduur uit uw computer te halen en zo een duurzamere keuze te maken!

Onze specialisten staan altijd voor u klaar bij computerproblemen. Of u nu een back-up wilt laten maken, een virus heeft op uw PC of problemen hebt met een vastgelopen computer, onze specialisten kunnen het zeker verhelpen. We bieden onze reparatie services aan voor zowel Windows, Linux en Mac machines, en werken samen met u om de problemen stap voor stap op te lossen. Aan het einde van de afspraak is niet alleen uw computer weer snel en up-to-date, ook weet u hoe u bepaalde pc-problemen zelf kunt oplossen.

We repareren elke computer!

Bij EasyComp Zeeland bieden we professionele computer reparaties voor zowel alle soorten computersystemen. Onze deskundige specialisten staan altijd voor u klaar bij computerproblemen, of het nu gaat om een virus op uw computer, problemen met een vastgelopen systeem of hardwareproblemen. We gaan altijd samen met u aan de slag om het probleem op te lossen en doen dit op een rustige en gestructureerde manier. Stap voor stap nemen onze specialisten het proces met u door, zodat u ook in de toekomst zelf eventuele problemen met uw computer kunt oplossen. Daarnaast bieden we ook hardware reparaties aan. Onze focus ligt op het bieden van een snelle en betrouwbare service, zodat u weer snel aan de slag kunt met uw computer. Bij EasyComp Zeeland kunt u erop vertrouwen dat uw computer in goede handen is.

We komen bij u op locatie

We bieden onze klanten ondersteuning bij u thuis of op kantoor. We begrijpen dat het voor onze klanten niet altijd gemakkelijk is om met zware apparatuur langs te gaan bij een computerwinkel, vooral als ze meerdere computers of apparaten hebben die problemen hebben. Daarom hebben we een team van gespecialiseerde technici die naar u toe komen om ter plaatse te werken en uw problemen op te lossen. Onze ondersteuning op locatie is niet alleen handig, maar ook kosteneffectief omdat het tijd bespaart en de computer zich in de bekende opstelling bevindt zoals netwerkinstellingen en randapparaten. Door u op locatie te ondersteunen, kunnen we snel en efficiënt werken en u de beste en eerlijkste service bieden.

Bij ons geen onnodige verkooptrucjes!

Bent u op zoek naar betrouwbare IT-ondersteuning voor uw computerproblemen? Bij EasyComp Zeeland bent u aan het juiste adres! Wij begrijpen hoe belangrijk het is om eerlijk advies te krijgen en om te weten waar u aan toe bent. Daarom stellen we onze klanten altijd voorop en leggen we alles graag in begrijpelijke taal uit. Onze klanten waarderen onze eerlijke werkwijze en het feit dat we geen overbodige verkooppraatjes gebruiken. Bij ons kunt u erop vertrouwen dat we alleen een nieuwe computer adviseren als dit echt nodig is. We begrijpen dat dit een grote investering kan zijn en dat het niet altijd de beste oplossing is. Bij EasyComp Zeeland vinden we altijd een oplossing die past bij uw specifieke situatie.

Beveiliging geboden

Bij EasyComp Zeeland staat de digitale veiligheid van onze klanten voorop. We begrijpen hoe belangrijk het is om uw persoonlijke en zakelijke gegevens te beschermen tegen dreigingen en daarom zorgen we ervoor dat uw gegevens veilig zijn bij ons. We hechten veel waarde aan uw privacy en respecteren uw vertrouwen in ons. Daarom zullen we nooit vragen om uw inlog wachtwoord van de computer af te geven. We begrijpen dat dit persoonlijke en gevoelige informatie is en dat het belangrijk is om deze informatie te beschermen. Ook maken we alleen back-ups op uw eigen (externe) schijven. Zo heeft u de volledige controle over uw gegevens en weet u zeker dat deze veilig zijn opgeslagen.

Waarom kiezen voor EasyComp Zeeland?

Bij EasyComp Zeeland staan we bekend om onze persoonlijke en klantgerichte aanpak. We begrijpen dat uw computer en digitale apparatuur belangrijk voor u zijn en daarom doen we er alles aan om deze optimaal te laten functioneren en te beveiligen.

Een van onze belangrijkste prioriteiten is de digitale veiligheid van onze klanten. Daarom vragen wij nooit om uw inloggegevens of wachtwoorden voor uw computer of andere apparaten. We maken alleen backups op uw eigen (externe) schijven en gebruiken de nieuwste beveiligingssoftware om uw apparaten te beschermen tegen virussen, malware en andere bedreigingen.

Daarnaast vinden wij het belangrijk dat onze klanten altijd eerlijk advies krijgen en dat zij weten waar zij aan toe zijn. Bij ons zult u geen overbodige verkooppraatjes krijgen voor producten of diensten die u niet nodig heeft. Wij streven ernaar om u altijd de beste oplossingen te bieden die passen bij uw specifieke behoeften en budget.

Bovendien zijn wij gespecialiseerd in zowel hardware- als softwareproblemen en bieden wij een breed scala aan diensten, waaronder computerreparatie, netwerkinstallatie, databeveiliging en meer. Onze technici hebben uitgebreide ervaring en kennis op het gebied van ICT en IT, waardoor zij in staat zijn om vrijwel elk probleem op te lossen.

Tot slot bieden wij onze klanten flexibele en snelle service, waarbij we ons best doen om reparaties en diensten zo snel mogelijk uit te voeren. Wij begrijpen dat u niet lang zonder uw computer of apparaten wilt zitten en daarom doen wij ons uiterste best om deze zo snel mogelijk weer werkend te krijgen.

Kortom, als u kiest voor EasyComp Zeeland, kiest u voor betrouwbare, eerlijke en deskundige service voor al uw ICT- en IT-behoeften.

Klaar voor de beste oplossing voor uw IT & ICT situatie?

Ik heb mijn wachtwoord gewijzigd in “onjuist”. Dus wanneer ik vergeet wat het is, zal de computer zeggen: “Uw wachtwoord is onjuist”.