Over Ons

Wij ontwikkelen, bouwen en ondersteunen particuliere en zakelijke klanten zowel in het binnen als in het buitenland. We zorgen ervoor dat het u een geweldige gebruikerservaring oplevert. Interesse? laten we verder praten!
EasyComp Zeeland is zeer klantgericht

Het gaat immers niet om onze wensen en beperkingen, maar om uw doel en vooral de mogelijkheden binnen uw doel!

Wij houden uw tevreden door betrouwbare digitale oplossingen te leveren

Al 13 jaar is EasyComp Zeeland uw computerspecialist, bij EasyComp Zeeland staat u als klant centraal. Door deze 13 jarige expertise weten we hoe we het beste aan uw wensen kunnen voldoen, we komen vrijblijvend bij u langs en leggen het proces in een begrijpbare taal aan u uit. Hierbij houden we rekening met uw budget en is er niets aan de hand, dan betaalt u bij EasyComp Zeeland niets! No-Cure No-Pay.

EasyComp Zeeland is er ook voor de zakelijke markt. We ontwikkelen en realiseren bedrijfsoplossingen zoals; Telefonie oplossingen (VOIP & PBX), muzieksystemen geschikt voor horeca en winkels, kassa’s (POS), Netwerken, hotspots en andere maatoplossingen. Bij EasyComp Zeeland, stellen we volgens uw wensen een systeem samen. EasyComp Zeeland is instaat om zelf hardware te ontwikkelen. In combinatie met software die we speciaal voor uw maatoplossing schrijven, hiermee bent u als zakelijke gebruiker altijd verzekerd van een onderhoudsvrij en veilig systeem.

Alles voor een beter milieu!

Als Zeeuw leven we in een mooie provincie dat is geen nieuws! We mogen immers trots zijn op het prachtige, zee-overgoten landschap. EasyComp Zeeland draagt bij aan de natuur door het gebruik van papier te beperken, u ontvangt uw software pakketen en facturen digitaal.

We denken met u mee in de mogelijkheden voor een efficiënter en lager energie verbruik, zo draait het data center van EasyComp Zeeland uitsluitend op groene wind energie! Bij de ontwikkeling van Business Systemen wordt er altijd gekeken naar een milieuvriendelijke oplossing. Onze servers vanuit de cloud dragen bij aan een schonere provincie en een schonere wereld.